gül gibi arabayı b0k etme
Printable View
gül gibi arabayı b0k etme
Keyfe keder komple boyalı böyle oluyor galiba
Mat renkler sizin aracınız için 2500 tl den başlar ve en uç renk değişen parlaklara kadar 3500 tl yi geçmez. En fazla bu aralıkta olur yani.
Araba gümüş ok gibi duruyor kaliteli bir coilover alıp biraz alçaltmak nokta olur ellemeyin rengini yada çok mutsuzsanız boyatıp edeceğiniz zarara sayıp satın yeniden alın :)
Gri-Siyah uyumunu zaten beğenirim ki; ben aracın rengini valla gayet beğendim.
Türkiye şartlarında bu senin yapmak istediğin delilikle eşdeğer. Sen bilirsin :)
çok teşekkür ederim satarken olacak zararın bu boyuta ulaşacağını düşünememiştim
haklısınız türkiyede malesef dediğiniz gibi olacak güzel yorumunuz için çok teşekkür edeirm :)
teşekkür ederim peki parlak renklerde fiyat nasıl oluyor bilgilendirir misiniz istanbulda şubeniz var mı?
parlak olacak bir renk 2800 den başlar işte her renk yapılabilir
Hayırlı olsun aracı hangi bayiden aldınız?
Sinasi was here.
çok teşekkür ederim ilgilendiğinz için
çok teşekkür ederim ankaradaki bayiden bulduk ismini unuttum istanbuldan vekalet verip işlemleri yaptırdık ankaraya teslim almaya gittik
ben olayı anlamadım fransız kaldım :D
Şinasi çıkarsa gram şaşırmam git gide şüphelerim artıyor :)
Plakadaki "S" ihtimalleri arttırıyor....
arkadaşlar saygıdeğer büyüklerim inanın bi mizah dönüyor ama hiçbirşey anlamadım. Aracı İstanbul Esenyurt Doğuş otodan aldım fakat teslim almaya ankaradaki depoya gittim. Bu yüzden ankaradaki şubenin adını bilmiyorum oradan sadece aracı teslim aldım. Bu kadar önemli bi konuysa öğreneyim :D
Şinasi en son işleri batırmadımı ya :)
Aracın rengi gayet güzel bence hiç ellemeyin, coil falan iyi olur. Kazasız belasız.
Araba böyle çok güzel bide kaplatırsan şinasi'ye bende inanırım
İstedigin rengi siparis et aracını satılıga koy gelmek üzereyken nasılsa ödemeyi gelince yapıyorsun :D
yapma etme lütfen bence sıradışı bir rengi var (piyasadaki leonlara göre)harcamayı düşündüğünüz meblayı yazılım,egzos,coil-air olarak harcasanız bence daha mantıklı
Her binişte aklında boyatıp boyatmamayı düşünüp hayatını zehir etmektense boyat gitsin. 5 sene bin sonra kim öle kim kala
gri aracı grinin elli tonuna çevirmeye gerek yok
Boyayın gitsin içiniz rahat edecekse... Ben olsam bende kaput içi kapı için dahil boyatırdım. Tabi bu halini ve aşamaları fotolayıp listeleyerek
bencede boyat , hatta osuruktan blue rengi olsun
sipariş vermeye 35000 peşinat mı olur yahu m3 falan mı alıyosun :)
gelecek araçlardan birine kapora bırak işte 500 lira 1000 lira. gemiye yüklenince bunu ilana koyar satarsın. 3-5 lira zararla araç değişirsin.
Eminim aracini senin aracinin rengine boyatmak isteyen cok surucu vardir. Beyaz ve kirmizi leonlardan sonra cok guzel geldi gozume. Ben 3renk onumde olsa bu griyi secerdim. Bence boya icin ayirdiginiz butceyi aractan farkli sekilde keyif alacaginiz seylere harcayin.
Illa farkli renk istiyorsaniz da satip istediginiz rengi almak daha mantikli. Maalesef tr sartlarinda komple boyali araci ciddi zarar etmeden satmak mumkun degil. Bide sw bir arac buyuk risk almis olursun
Edit..
Bunu keyfi komple araba boyatmis birisi olarak yaziyorum. Istedigin kadar video cek faydasi yok.
Ayrica en kral boyaciya gotursende icine sinmeyen bir cok yer olacak. Fitil aralari cerceveler vs vs. Yada arabayi kople parcalatip geri toplaticaksin.
Toz pislik vs de cabasi.
bencede boyatmaya gerek yok sıfır aracı. renkler ve zevkler tartışılmaz tabiki ama rengi gayet güzel bence. rengini sevmediyseniz arkadaşların dediği gibi satmak en mantıklısı.
Komple sökmeden boya işi bence sıfır arabayı perişan eder. Komple söküncede trimler sıfır gibi kalmaz.
10 15 yaşında araba alsam boya istiyorsa tereddüt etmeden komple boyatırım ama sıfır arabayı boyatmam.
piyasada dolaşan beyaz-kırmızıdan farklı çok güzel bir renk olarak gelmiş bence aracınız güle güle kullanın.
sıfır aracı boyatmak bana göre mantıksız.
bence rengi mükemmel.. tek eksiği adam gibi bir jant...
Bu arabayı zararına satıp istediğin renkte 2.elini alsan daha az zarar edersin ileriye dönük
Rengi çok güzel bana göre . Türkiye'de boyalı araba günah sayılıyor o yüzden komple boyatma fikrinizi mantıklı bulamadım.
sıfır aracı ben olsam boyatmam araba boyatmış biri olarak bunu yazıyorum en mantıklı yol yeni araç siparişi vermek peşinat zaten 1000 tl gelince bunu satıp devam etmek
Arakadaşın bu konuda ciddi olduğunu sanmıyorum. Sıfır araba alıyorsun boyatıyosun. Hiç mantıklı değil. Madem rengine takıntılısın beğenmedin ya 6 ay bekle ya da aynı segmentte farklı araçlara bak. Sıfır arabayı yeniden boyatmak nedir abi...
o degil de grinin tonu cok guzelmis
mobilden toplu alıntıyı beceremedim kusura bakmayın yorum yazan herkese tek tek teşekkür ederim. kredi ile aldığımızdan aracın ederinden % olarak peşinat istiyorlar %30 du sanırım bu yüzden peşinat fiyatı o şekilde. Boyatma/kaplama parasıyla yazılım egzoz vs. yaptırsam bu sefer act motorların turbosunun dandikliği ve dsg nin tork limiti yüzünden gözümü korkutuyorlar bu yüzden risk alıp kendim tecrübe etmeye karar verdim. araçla oynamayı seven biriyim ve hiçbir yeriyle oynayamayacaksam bu aracı kullanmamın bi manası yok. Bu yüzden tavsiyeleriniz ile ilk önce egzoz yazılıma yöneleceğim araç sorun çıkartmazsa istediğim rengi kaplatıp 4 5 yıl yoluma devam edeceğim. Tecrübesini güzel fikrini yorumunu eleştirisini paylaşan herkese tek tek çok teşekkür ederim herkese iyi forumlar :)