Araba böyle çok güzel bide kaplatırsan şinasi'ye bende inanırım
Printable View
Araba böyle çok güzel bide kaplatırsan şinasi'ye bende inanırım
İstedigin rengi siparis et aracını satılıga koy gelmek üzereyken nasılsa ödemeyi gelince yapıyorsun :D
yapma etme lütfen bence sıradışı bir rengi var (piyasadaki leonlara göre)harcamayı düşündüğünüz meblayı yazılım,egzos,coil-air olarak harcasanız bence daha mantıklı
Her binişte aklında boyatıp boyatmamayı düşünüp hayatını zehir etmektense boyat gitsin. 5 sene bin sonra kim öle kim kala
gri aracı grinin elli tonuna çevirmeye gerek yok
Boyayın gitsin içiniz rahat edecekse... Ben olsam bende kaput içi kapı için dahil boyatırdım. Tabi bu halini ve aşamaları fotolayıp listeleyerek
bencede boyat , hatta osuruktan blue rengi olsun
sipariş vermeye 35000 peşinat mı olur yahu m3 falan mı alıyosun :)
gelecek araçlardan birine kapora bırak işte 500 lira 1000 lira. gemiye yüklenince bunu ilana koyar satarsın. 3-5 lira zararla araç değişirsin.
Eminim aracini senin aracinin rengine boyatmak isteyen cok surucu vardir. Beyaz ve kirmizi leonlardan sonra cok guzel geldi gozume. Ben 3renk onumde olsa bu griyi secerdim. Bence boya icin ayirdiginiz butceyi aractan farkli sekilde keyif alacaginiz seylere harcayin.
Illa farkli renk istiyorsaniz da satip istediginiz rengi almak daha mantikli. Maalesef tr sartlarinda komple boyali araci ciddi zarar etmeden satmak mumkun degil. Bide sw bir arac buyuk risk almis olursun
Edit..
Bunu keyfi komple araba boyatmis birisi olarak yaziyorum. Istedigin kadar video cek faydasi yok.
Ayrica en kral boyaciya gotursende icine sinmeyen bir cok yer olacak. Fitil aralari cerceveler vs vs. Yada arabayi kople parcalatip geri toplaticaksin.
Toz pislik vs de cabasi.
bencede boyatmaya gerek yok sıfır aracı. renkler ve zevkler tartışılmaz tabiki ama rengi gayet güzel bence. rengini sevmediyseniz arkadaşların dediği gibi satmak en mantıklısı.
Komple sökmeden boya işi bence sıfır arabayı perişan eder. Komple söküncede trimler sıfır gibi kalmaz.
10 15 yaşında araba alsam boya istiyorsa tereddüt etmeden komple boyatırım ama sıfır arabayı boyatmam.
piyasada dolaşan beyaz-kırmızıdan farklı çok güzel bir renk olarak gelmiş bence aracınız güle güle kullanın.
sıfır aracı boyatmak bana göre mantıksız.
bence rengi mükemmel.. tek eksiği adam gibi bir jant...
Bu arabayı zararına satıp istediğin renkte 2.elini alsan daha az zarar edersin ileriye dönük
Rengi çok güzel bana göre . Türkiye'de boyalı araba günah sayılıyor o yüzden komple boyatma fikrinizi mantıklı bulamadım.