Hayır. 316 1982-1987 yılları arasında üretildi. Aynı yıllarda Lada'da satılıyordu. Ben mesajımda 2016 model lada ve 316 mı demişim?
Yakışmıyor sizin gibi zeki çocuklara.............
;):o
Printable View
Bunu mart ayında yazmıstım,kımse anlam veremedı.
10 gun oncede elınızı cabuk tutun,aracınızı alın demıstım,abı duyum var dendı.
Sımdı tartısılıyor...
Daha ne sacma vergıler gelıcek.
Buarad kar etme heveslısı arkadaslarım,hafı aldınız sonra 5-10 lura karla sattınız(alıcı bulursanız) sonra ne olucak? Acız...
Unutmayın;bu tıp vergıler hayat standartınızı dusurucek uzun vadede...
Ve 100 lıra reno yerıne,75'e alsakda yıne dusuk motorlu bmw vs 150 lırada kalsa? Neden kısır dusunup,renoyla bmw aynı vergı olurmu dıyıp,2.yanlısı yapıyorsunuz?
Su an kullandıgımız aracı aldıgımızdan 10 lira yukarı satsak dahı alacagımız yenı aracın fıyatı 30 yukselıcek
Bu bıze kar gıbı gozuken zarar olarak yansıyacak.
Arac satışları;pıyasa bu bedellere alışana kadar durma sevıyesıne gelıp, ekonomı bu gıbı vergıler yuzunden zarar gorucek.
Su an sıkıntıda olan piyasalar kış sezonunda gelen bu ve buna benzer dıger urunlere gelen vergı artışları yuzunden bır cok esnafı zor durumda bırakıcak ısten cıkarmalar ve kapatan esnaflardan dolayı sıkıntıda olan pıyasalar ıyıce cıkmaza gırecek.
Özetle bu kış zor gecıcek.
1,5 yıldır kullanıyorum..
Kronik bir sorunu sadece cam tavanlı versiyonlarda belli bir süre sonra yukardan küçük trim sesleri geliyor.. Birde cam tavanı açılan sineklik belli bi süre sonra rayından çıkıyor.. ama nu servise götürdüğümde bi yapıştırıcıyla sabitleştirdiler.. Sorun kalmadı..
Onun haricinde iç hacmi yeterli.. Bagajımda bass var benim o yüzden biraz ufak kalıyor.. Tek bavulluk yer kaldı bagajda.. Ama o olmasa yeterli bi bagajı var.. Benim kullandığım 1.2 benzinli style+ paket. Hız sabitleyici, direksiyondan kumanda, esp vs var.. Eksi yönü 2 hava yastığı var. Yakıt tüketimi 6,0-6,5 lt arası şehir içinde.. 1.2 84 hp şehir içinde gayet yeterli performans sunuyor.. Ama gaz açayım hız yapayım derseniz ciğeri yetmiyor.. .Uzun yolda klima açık araba sollamamak lazım.. Çıkıyosunuz gaza oturunca bi bakıyosunuz araba aynı gidiyo hiç hızlanma yok :)
Onun haricinde gayet keyifle biniyorum. Sınıfında bulduğum en yakışıklı araba bence.. Gerçi şu anda skoda rapid'lerde güzel.. ama clio,polo,i20,fiesta,rapid sınıfında benim şahsi düşüncem alınabilecek en güzel seçenek.. Fiyat performans olarak tabii.. Şu anda benim aracımın 0 km fiyatı (cam tavan opsiyonu dahil) 56,000 tl..
Ben 45.000 tl ye almıştım nisan 2015 te..
Umarım yardımcı olabilmişimdir abi.. Yine bir şeyler soracak olursanız özel mesaj atabilirsiniz.. Bilgim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım :)
Bakalım karar ülkenin düşen büyümesini dikkate alıp 2009 dakine benzer kısa bir iyileşme yönünde karar mı alınacak yoksa 1 geri 2 ileri mi olacak
Artık proje için Yüksek cc düşük hp li araçlar düşünülecek
ya şu a*una soktumun vergilerini alıyolar alıyolar da keşke bi üretim tesisi ne bileyim adam gibi bi ihracat yapabilecekleri bi fabrika kursalar bişey yapsalarda aldıkları paralar bi s*kime yarasa. Aldıkları vergileri ne yapıyolar o da belli değil. Alınan verginin bi şekilde halka geri dönmesi gerekiyo paranın bi döngüsü olması gerekiyo ama bize hep mokoko ak memleketinde.
Yalnız şu var bir yanlış bilgi var olay 1.6 motorla sınırlı değil isterse 1.4 isterse 1.0 motor olsun araç lüks sınıfına giriyorsa ek ötv uygulanıcak mış..
neye göre kime göreye gelince sanırım tahminim bunu ya segmente göre yaparlar D segmenti lüks segmente giriş sınıfıdır zaten... E segmentinde zaten tartışma olmaz tamamen executive sınıfıdır..
yada belli standart donanımları baz alarak lüks yada değil ayrımı yapabilirler.. misal elektirkli koltuklar, ısıtmalı deri koltuklar sunroof moonroof v.b koltuk soğutma koltuk masajı v.b gibi gibi liste uzar gider...
Yılbaşında da mtv ye bi 'düzenleme' yaparlar nolcak.Canınızı sıktığınız şeye bak
Zaten arabanın vergisiz fiyatı üzerinden hesaplanıyor ötv 50 binlik 1.6 reno ile 100 binlik 1.6 mercedesin ötvsi aynı değil ki zaten, biri 50 bin üzerinden 100 bin üzerinden hesaplanıp ötv veriyor, saçmalık üstüne saçmalık anlayacağınız. Birde ÖTV dilimleri arası çok açık, %10-20-30-40 diye gitse eyvallah, 45 den 90 a atlıyor şaka gibi.
Olmaz mı...
2016 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) kac lira oldu? Hesaplama ve tam tablo
16 yaş ve üstü sınıfı..... Memleketimde mezarda emeklilik bile var, arabalara neler yapılır kimbilir..... Tek sınır hayal dünyası :)......
1.6 5 serisinin ötv oranının 2.0 cliodan daha az olmasını hiç anlamlandıramamıştım. Ama istediğim şey de bu değildi.
Araçların baz fiyatları üstünden vergi alınması çok mu zor? İlla yok motor hacmi yok lüks mü değil mi yok şu mu bu mu.
Hala haklıdır diyen var düzenlemeyle ilgili, bu kadar fahişken laf etmiyor ok diyor olmamız yetmezmiş gibi. Demek ki hakediyoruz.. Bu arada 22.717tl vergi nedir ya, 2016 458 Speciale Aperta alsan burda vereceğin para, aynı araç için almanyada 450€ ödüyosunuz. Yıllık rakam bu bahsettiğim.
Mtv'nin doğrusu emisyona göre hesaplanmasıdır, başka sistem için "ne güzel zengin ödesin" vs derseniz kendi bacağınıza sıkarsınız. Gün gelir sizi de vurur yanlış vergilendirme sistemi. 5 senedir aynı vergi diliminde araç kullanıyodum Türkiye'de, hersene vergi artıyodu ödediğim. Hadi birinin model yılı sürekli yenilendi ondan arttı, diğeri yaştan alt dilime inince düşeceğine arttı.
Zengin memleketiz ben satışlarda çokda düşüş olucağını düşünmüyorum..
2.0 7 serileri yeni volvolar falan 1teklik olur artik
İthal ham fiyatını referans alabilirler. Örneğin 15-20 bin eur ham fiyatı olanlar %45 olacak , 20-25 bin olanlar %55 olacak , 25-30 bin olanlar %65 gibi devam edecek. Tasarıda da bahsetmiş ham fiyat üzerinden sınıflandırma diye.
Aracın lüks ayrımı yapılamaz zaten. Ne marka üzerinden ne de donanım üzerinden mümkün değil. Dolayısıyla giriş fiyat üzerinden bakacaklar.
Bu yasa çıkarsa ve barem düzgün belirlenirse bazı premium markalar alt bareme girebilmek için iskonto olayına girebilirler.