Audi A1 ve Citroen C4-DS4-DS3 THP'leri bulabilirsin bu fiyata aslında.
Printable View
Audi A1 ve Citroen C4-DS4-DS3 THP'leri bulabilirsin bu fiyata aslında.
Kardeşim 2000 lira daha yukarıya çık sana astra gtc vereyim :)
Hali hazırdaki aracımın satışını yarın bi aksilik olmazsa veriyorum. Konu aciliyet kazandı. A1' lere baktım şanzıman sıkıntısı korkutuyor. A3' lerde aynı şekilde. Ne alalım, kafalar acayip karışık :)
Loading site please wait...
FR istememişsiniz ama şöyle boyasız temiz bir fr her yerde farklıdır diğerlerinden. ufak bi egzoz yazılım operasyonla zevklide oluyor.
s-tronic A1'de kronik şanzuman sıkıntısı mı var bilemiyorum ama 1.2tsi dsg beetle veya stronic 1.4tfsi A1 tavsiye ederim ...
Aynısını arkadaşım 6 ay önce 49' a aldı :) Güzel araba ama o parayı ona verdikten sonra Audi' ye binmek daha cazip geliyor :)
Geçen gün 1.2 TSI Beetle vardı manuel kaçırdık, A1' lere bakıyorum. Almışken Led, zenon vs olsun diye istiyoruz o sebeple km' ler yüksek geliyor :) Bakıp bekliycez :)
vw scirocco
Clio Rs bakıyodun bi ara abi gel alalım sana da bi tane :)
civic verelim sana =)
Loading site please wait...
50.000 ya da altına 2012-2013 model 30.000 le 60.000 arasında tam donanımlı bravo alınabilir. Tasarımı çok hoş bir araç. Malzeme kalitesi oldukça iyi. Yol tutuşu da konforu da tatminkar. Multijetler hem performans olarak iyi hem de yakıt olarak tatminkar. 400 litre bagaj hacmi var. Hatchback bir araç için yeterli. Volvo s40'ın bagajı 410 litre. Parça servis sıkıntısı yok. 45.000 e filan alınır, artan paraya kaskosu sigortası yapılır, ondan artan parayada yazılım yapılır miss gibi binilir. Bravoyla aynı model, aynı kilometrede ve aynı donanımda hiç bir araba o fiyatlara alınamıyor galiba.
Naçizane.
İlanlarda bi tane siyah Clio 197 var. Yoklama çekilebilir :)
anlamadığım şey şu ;
2 ay once beyaz sunroofsuz 40 binde boyasız fr ımı acil olduğu için 53 bin liraya verdim. İliana koyduktan tam 5 saat sonar adam aradı ertesi günü Ankaradan geldi aldı ve gelene kadar 2 kişi abi satılmazsa haber ver dedi. Demekki arkadaşlar enayi imiş sizing gözünüzde. Temiz malın alıcısı herzaman vardır.
tabiki kia venga crdi panorama plus :)
440lt bagaj
içi ferah.8 yaşında oglum,arkada ayakta durabiliyor(şaft tüneli yok)
6 hava yastıgı
abs eps
açılır cam tavan
stock 128hp.
çogu 2011 model
düşük km.de oldukça fazla var.
servis kayıtlı bulursanız alınır.
şehir içi 5,5lt şehir dışı rekorum 4,3lt
daha yazamadıgım bir çok özellik :)