Mesela Şeker Pancarı yetiştirin. Güzel para var. Çok zor da yetişmiyor. AAAA sahi şeker pancarı yetiştiriciliğinde kota vardı dimi ? Nasıl unuttum. EEE yetiyormu yetiştirilen şeker pancarı? Yooo yurt dışından ithal ediyoruz.
Yada yurtdışından otomobil getirip devlete satalım? Ama oda olmuyordu değil mi? Çünkü kanun var özel haller dışında devlet araçları yurt içinde üretilmesi gerekiyor. Kanunu bile var.
O zaman otomobil alıp kıraya verelim devlete. Mesela benim olduğum yerde 1 belediye başkanı 4 tane de yardımcısı var. 1 vito su vardı başkanın 1 de q5 i başkan yardımcılarının da 1 er tane corolla vardı ama başka şehirden kiraya almışlardı. Başkan yardımcısının şöförü seöylemişti.
Bakalım ne iş yapabiliriz. Çekici alıp tırcılık mı yapsam şirkette kredi limiti de var. çekici için kredi çeksem, dorseyide alabilirim herhalde. 20.000TL K belgesi için parayı nerden bulacagım. Psikkoteknikte lazım dimi ? SRC şartmıydı? Hepsi tamam. AAA değilmiş Şirket olarak taşımacılık yapsam en az 3 çekicim olması zorunluymuş
Ben zaten 12 yıllık turizm/otel işletmecisiyim. İstanbulda bi otel mi kiralasam işleri biz ailecek yaparız. diyeceğimde yılbaşından beri bomba patlamayan ay yok. Doluluklar %60 düşmüş. Kiralar dolarla
İşin özeti: Şuan Türkiyede işyapmak hak getire