Türkiye bitti okeye dönüyor
Printable View
yaprak istiyorlar da veren yok
Bizde açılabilir ne varsa yakılır, tavanda olsa onuda yakarız karşımızdaki umrumuzda değil, aslında rahatsız edildiği birazda bilinmiyor oda var.
Şimdi bu arkadaşlarla aynı gezegende olmamıza rağmen zihniyet, medeniyet..vs açısından aramızda 10 milyar ışık yılı fark var. Şimdi siz herife arkadan uzunları yakıyorsunuz ama anlaması için 10 milyar ışık yılı geçmesi lazım.
Mücadele edebilmek için mad max'teki otomobillerden ve ekipten lazım, uyardın ve cevap olarak sanane dediği anda yoldaki fırlatma platformlarından birine denk getirip uzaktan kumanda ile eject'e basacaksın, fırlasın gitsin ....
Dikkat edin şimdi biri çıkıpta insanları hor görüyorsunuz, ötekileştiriyorsunuz, arka sislerini yakanlar her şeyin farkında, böyle yaparsanız daha fazlası olur gibi söylemlerde bulunabilir.
Bir keresinde göztepede sanıyorum cruze du o yakmıs sislerini filan önler zenon...
Bende getz vardı çaktım bende uzunları arkasından vallaha söndürdü bende söndürdüm...
Bir keresinde de adadan dönüyorum sanıyorum focus tu yakmış gene arka sislerini bende de şirket aracı 2012 c4 vardı uzunları canlıdır epey :) çaktık tabi dolayısıyla bizde arada da 200mt den fazla vardır sanırım, paşa rahatsız oldu 4 lüleri yaktı söndürdüm oda 4lüleri kapattı ama arka sisler açık bidaha yaktım bende uzunları o da yaktı gene 4 lüleri bende söndürmedim bu sefer fren yaptı yavaşladı yanından geçerken baktım ki gencolar daha dedim arka sislerini söndür filan suratıma bakıyo yürüdüm gittim. hiç bir fark yarattımı bilmiyorum algısına s.ctigimda..
Yalnız bu konuyla ilgili kaçıncı başlık bu :) sanırım sövmek istedikçe açıyoruz bu konuyu :D
Trafik cinayetleri yüzünden korkar olduk, kimseyi durdurup da bişey diyemiyoruz ankara da. Ben bu tipleri görünce vites küçülüyorum. On tarafa ralli projektörlerinden koymak geliyor aklıma sürekli, tam böyle göz bebeğine doğru yakıcan
toplum olarak cahiliz, kimse kimseye ne yol veriyor ne saygı duyuyor, tofaslar ve performans harici kulak miken egzozlarmı dersin, göz miken farlar arka sisler mi dersin ne ararsan var. gösterişi seven milletiz, ama bu işin bi gösterişi yok sadece analarını bacılarını bize hatırlatıyorlar işte..kimi dikkat çekeyim de nası olursa olsun diyor sorun orda..kızlar sis yakana tshirtin yakalarını kaldırana cabuk veriyo sanıyolar heralde.
flood yapalım biraz, zaten cruzeların yüzde 80 inde arka sis filan default yanarak ayarlanmış geliyor heralde fabrikadan :D
Yumurta cezası şart :D Ön cama atacaksın yumurtayı takip etmeye kalkarsa ön cam mahvolucak gitmek zorunda kalacak :D silecek de işe yaramıyor ,hatta tüm cama dağıttığı için daha beter oluyor.
walla dün bu konuyu ben açacaktım neredeyse bunları emniyete fotolayıp falan gönderemiyor muyuz ya?
bende uzun süreden beri önümde arka sisi yanan biri varsa uzunları dikip götünden ayrılmıyorum söndürende oluyor söndürmeyende ama rahatsız ediyorum
Memlekette dexterlar yetişmiyo ki
Bilmeden yakan çok dallama var, arabasını güzel göstermek için yakan dallamada bir hayli fazla.
Bende önceden uzunları yakıp kıçlarından ayrılmıyodum ama sonra dedim benmiyim bu kentin zaptiyesi, sövmeye kalksan dilin dayanmaz bunlara, vazgeçtim.
Babamın bir lafı var çok severim, İstanbul' da s*kmeye adam mı arıyosun? Ortalık dolu.
O yüzden en güzeli eyvAllah. Denk gelirsem ya sollayıp geçiyorum, ya da araya alıyorum.
Murphy kanunları var, cahille münakaşa etme aranızdaki farkı anlamazlar. Sen şimdi adama uzunları yakıyorsun bu seferde o herif hariç suçsuz adamlarda rahatsız oluyor. Herşeyin başı eğitim, sınırı batıya doğru geçiyorsun (Macellan hesabı (gerçi o tam tersini yaptı ama olsun), bırakma o yönü ama en son durak Japonya ve Kore olsun sonra tünelin ucu yine moka çıkıyor) herşey değişiyor. Sis farını yakan Transit Connect'ler, ona buna makas atan Doblo'lar, en sol şeritte giden hafriyat kamyonları...vs hepsi buhar olup uçuyor.
Hadi diyelim normal vatandaş bilmiyor unutuyor vs açık kalıyor , koskocaman sarı iett lerde yakıyor bunun bir eğitimi felan yokmu ya yoksa herkesimi şöför yapıyolar iett de
Farzet ki !!
yanmıyor :)
Durdurdum ve sordum sonunda, sağlı sollu yananlar güzel görünüyormuş. Tek taraflı yakan ise çift taraflı yakanlardan ne eksiğim var diye yakıyormuş. Bir de sis lambam var diye yakanlar varmış. Babası oğlunu aç göster pipini amcana diye yetiştirirse adam büyüdükçe açacak bişey bulamayıp en sonunda sisi açıyor galiba. Kapat bile diyemedim kazasız belasız deyip yoluma devam ettim.
evet apaçilerin yeni gözdesi. bende gözlemliyorum cruzeların yüzde 90ı zenon far amerikan park ve tabi ki arka sis lambası en yüksek watt iki tane hep açık. Geçen de bitanesi çakma 5 serisi farı takmış çok komik duruyodu.
sahipleriyle birlikte preslemek lazım bunları arabanın suçu günahı yokki.
küfür istiyorlar nefret edıyorum...
adam sisli havada açmaz, geri kalan her gün hava civa acar
Hızlı olduklarını sanıyor bir çoğu, bazı ışık fetişistleride var ne bulsa yakan onları saymıyorum ama geneli şöyle;
Hayaller
http://www.motorsport.com/photos/f1/...es-xp-0552.jpg
Hayatlar
http://www.hondacivicmugenrr.com/wp-...c-mugen-rr.jpg
Not= Honda koyduk diye taşlanmam dimi?
Allah dan şu aliexpress de 5-10 dolara satılan laserler yaygınlaşmadı en büyük korkum buydu.. bunuda arka farın sisinin içine yerleştiriyorlar falan .. Cahil çok gider hava atıcaz diye adamın gözüne hedef alarak ayarlarlar falan laser bu şakası yok adamın gözüne gelse retinasında kalıcı hasara hatta çok büyük kazalara sebeb verebilir otoyolda falan..
http://odditymall.com/includes/conte...n-fog-2545.jpg
Arabası eski model diye bu çocuğun neyi eksik?
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/59...17e8a92553.jpg
1976 model 'Murat 124' icin servet odedi - Gundem Haberleri
Hayır dışardaki şey sana nasıl zevk veriyor . Jant lastik pasta cila anlarım hani duruyorken bi anlamı var. Anam bu gece boş gel becer demek mi istiyorlar acaba.
Henüz karşılaşmadım ama yanına yaklaşıp camı açıp sövmek isterdim
Arka sisleri açınca +5cm diyorlar, ondan sanırım.:D
Valla bornovada sisleri sarı parkları turuncu bir belediye otobüsü var park sis geziyo akşamları :D İnsanlar çok değişik audi logolu magirus dolmuş görüyorum...
Konuşulan durum araçların arka stoplarindaki sis farlarının gereksiz kullanılması..Sürüş mesafesinde öndeki aracın stopları yani sisleri açıksa görüş mesafesinde olduğun için rahatsız ediyor tamam da(trafikte dip dibe gittiğin zaman çileden çıkarıyor insanı) , şimdi yanıp sönüyor dikkat dağıtıyor denilse anlarımda.. Tamponun altındaki ışıkdan nasıl rahatsız olunabiliyor ? Böyle bir ürün kullanmadım tamamen objektif olarak yaklaşıyorum .
Göktürk yolunda hız koridoru var 90 a sabitliyorum sol orta şerit neyse gidiyorum adam dibime kadar gidiyor yahu arabada patron var ani hareket edemiyorum uygun anı bekliyorum hala dibimde bir tek ozaman yakıyorum arka sisi o kadar dur demek için birde o yolda gece yakanlar var ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok bildiğin küfür lügatım genişliyor hakkaten bu lazer nedir yahu.
Orjinali almiyor olabilir ama turkiyede takilmislarin nasil bir seyden yapiliyorsa gozu baya yoruyor, o resimlerle belirtmek istedigim ozenilen seyin f1 ferrari va araclardaki bu tarz arka sislere ozenip bisiler takiolar sonra da gece gunduz acik geziyorlar.