Böyle göründüklerini sanıyolar :D /
https://www.google.com.tr/search?sit...nT6BQE5fAIM%3A
Printable View
Böyle göründüklerini sanıyolar :D /
https://www.google.com.tr/search?sit...nT6BQE5fAIM%3A
foto olmamış :)
https://qph.ec.quoracdn.net/main-qim...t_to_webp=true
ben geçen gün geç farkettim farketmeden yakmışım.10-12 km sonra farkettim arkadamdan gelenlerin kıpkırmızı suratlarını görünce dikizden. burda okuduklarım geldi aklıma :) utandım kendimden.
Valla ben göz problemi yaşayan biriyim kullandığım gözlüklerle zaten gece yolculuklarında fazlaca sıkıntı yaşıyorum bir de böyle gereksizler denk geldi mi önce sağlam küfür ediyor sonra küfrü desteklemesi açısından yakıyorum uzunları giriyorum kıçına aynısını yaşatıyorum :)
Arka sis açıksa, elde de telefon varsa çalar saat gibi kuruluyorum. Hayatını zorlaştırmak için elimden gelen ne varsa yaparsa yaparım. Ancak fiziksel müdahale değilde psikolojik ızdırap üzerine çalışmalarım.
Aslında hepsinin fotoğraflarını çeksekte atsak buraya etiket olsunlar yolda gören olursada sorgusuz çaksın uzunları arkasından :)
Çünkü onlar apaçi. Hemde hızlı olanlarından.
Bir de şu hızlı hızlı yanıp sönen şey.. Adı her neyse Allah'ın cezası lamba sis farı kadar gıcık.
yeni a6 ların ve passatların stoplarından rahatsızım bende , önümde ışıkta durduklarında gözlerimi kapatıyorum o kadar gözümü alıyor saçma ledleri.
Harbiden ya biri banada anlatsın çok merak ediyorum hadi ön sisleri açanlara benim lafım yok zorda kalırsam açıyorum çünkü görüşümü genişletiyor güzel göründüğünden açmıyorum yoksa. Ama karanlıkta baksanda bı halt göremeyeceğin kısım için sisi niye açarsın ki
bir orta doğu ülkesi olduğumuzdan dolayı gayet normal ...
Herşeyimiz tamam;bir bu kaldı :)
elm 327 kullananlar rahat görebilir.
sisleri yakınca load(gaza basış % oranı) nasıl yükseliyor.nerdeyse soguk motor % desine çıkıyor.
Birde juke larda öndeki tüm farları açanlar var.arkadan tır geliyormuş gibi görünüyor ve cidden aynaya bakamıyorum 10 juke dan 8 i böyle denk geliyor.Normal en üstteki farlar görüşe yetmiyor mu acaba bilmediğimden soruyorum kasa olarak da hoşuma giden bir araç :D
Cahillik,özgüven,saygisizlik had safhada.Kimseye bisey kabul rttiremiyosun.
Karsidan uzun yakan olsa araclar hizla birnirine yaklastigi icin gözünü biraz kısıyosun 5 saniye icinde gecip gidiyor , yada sen sellekor yapınca anlıyor kisaya geciyor.
Ama onde sisi acip gidene yanlis yaptığını anlatamıyorsun.Sellektor yapsan anlamiyor. Uzunu yaksan karsidan gelen rahatsiz oluyor yada ondeki arka sis acan geliyo sana artislik yapiyo uzun yaktin diye.Illa durdurup anlatman lazim ki kavga olasiligi %99 , dayak yeme olasiligin %50 :) Hadi dövdün diyelim plakani alip polise verse yine sen suçlusun.
Uzunları açıp arada birazda mesafe bırakıyorum o şekilde takip ediyorum arka sislerini kapatana kadar.Bunu yaparken çok haz alıyorum nedense :hihih:
Sisleri açık olana uzun yakıyorum, 4'lü ile cevap veriyor.
Sonrasında arka arkaya selektör atıyorum sağa geçip yol veriyor :)
önümdeki arabanın sisleri arka sisleri yanıyorsa uzunları açarım farları kaldırırım içimi bi huzur kaplar :)
ayrıca orjinalinde ön sis farı olmayan yurdum apaçisi ve onun iş bilmez elektriçisi taktığı ön sislere ayrı anahtar koymak yerine geri sislere bağlayabiliyor