Youtube instagram facebook ve whatsapp
hala yavaş
Printable View
Youtube instagram facebook ve whatsapp
hala yavaş
Hocam sen daha kendi yazdığını anlamamışın bizim yazdıklarımızı açıklamaya çalışıyorsun kasma bence herkese laf sokmaya çalışıp.
Sen demedinmi interneti yavaşlattılar teröristleri ayaklandırmaya gerek yok diye ?
Biz de diyoruz ki interneti yavaşlatmanın bir anlamı yok bir avuç terörist için adamlar zaten cep telefonu ile ilçe başkanlıkları ile ayaklanıyor. Madem interneti yasakladın yayın yasağı getir o zaman her halta yayın yasağı gelirken dakika dakkika bilgi veriyorlar bu saçmalık ve anlamsız oluyor.
bermuda şeytan üçgenındeyım dıyarbakır urfa mardınin tam ortasındayız şuan bi olay vs yok buralarda
E hocam bende diyorum ki zaten olaylar var. Yapılan işlemi desteklemesem dahi şuan çıkıp vay benim internetimi neden yavaşlattılar diye yazmama gerek yokki hatta şuan mesela o bile değil.
Yayın yasağı konusunda haklısınız. Eğer haber sitelerindeki haberler olmasaydı şuan birçok kişinin durumdan haberi olmayacaktı, keşke öyle olsaydı.
Siyasetin girdiği her ortam bence kirleniyor. Şuan bu muhabbetleri yapana kadar Yağ atan turbo intercoolerimden konuşabilirdik. En azından bilmediğimiz bir şey öğrenirdik.
Mobil veride hala sıkıntı çekiyorum whatsapp snap instagram facebook twitter yenilenmesi zaman alıyor ama wifi düzeldi bende..Sizlerde durum nasıl ?
Konuş, tutan mı var?
Burada, bu konuda vakit harcayacağına yağ atan intercoolerının konusunu aç madem çok rahatsızsın
Yalandan show yapma burada bu muhabbetleri yapana kadar bilmem ne diye..
Bilmediğin bir şey öğrenmekse amacın bu konuda işin ne? Zorla mı sokuyorlar seni bu konuya
3g çekmıyor burda
Devletin bu uygulaması güzel olmuş. Gerekirse bir süre kullanmayalım internet hiç bir şey VATANIMIZ'dan daha önemli değil.
Tamamdır terör bittiğine göre internete tekrardan merhaba.
Yeni güne güzel başlayacağız demektir. Çünkü internet kesildi terör bitti,internet varsa terör yok. Yuppi
açılım diyip boy boy fotoğraf çektirip,bir güzel insanları ayrıştırıp,başkanlık gelmezse diye güzel ülkemi tehdit edip,sonra boy boy fotoğraf çektirdiklerini içeri atıp insanları bir güzel salak yerine koyup başkanlığı diretmeye devam ediyorlar!,bölemiceksiniz bu ülkeyi başımızdaki yönetici(kendince)tehdit de etse bölemiceksiniz!!!
Bir ara düzelmişti internet, şuan tekrar yavaşladı.
Herkese gerekeni yazmış ama duramadım yazayım dedim.. 1-Bugün doğudaki arkadaşım çağırsa korkmadan giderim,yol keseni vb kürt değil onları biz hain o.ç gibi söverek anıyoruz. 2- Doğudan gelen kişi ankara istanbul vb nereye gidersen gitsin korkuyor.Neden ? O hain v.b (sövüyorum şu an) sıfatsızlar sivil asker dinlemeden her yerde terör estirdiği için.Şunu anla önce ; Türk kürt çerkez ve bir çoğu bu vatanda her daim iç içe saygı sevgi çerçevesinde idi,insanların bi hayat sevgisi vardı.Etrafına bak bakalım kaçı işler iyi,keyifim yerinde modunda.18 yaşınadaki genç delikanlı birey bile geleceğinden şüpheli.kürt v.b ayrımın hiç hoş değil.sağ sol kürt türk gibi bişeylerin taraflığını yapmak zorunda değilsin.İnsan olman yeterli.
Adamlar tutuklandı falan ama hala internet aynı..
Ya açmayı unuttular..
Yada aç kapa yapa yapa bozuldu iyice.
Haklısınız ancak şu şekilde bi durumda var eskiden bankadan kredi almak çok zordu şimdi kapıdan giriyorsun çayın bitene kadar kredin hesabında insanları sahip olmadıkları bi paraya borçlandırmaya teşvik ettiler kredi olaylarını kolaylaştırarak bunda bireylerin ne kadar suçu varsa devletinde var.Ötv mtv kdv oranları hak getire zaten yasladıkça yaslaıyor devletimiz ***** ekonomimiz süper.Amacım bi tartışma yaratmak değil bunlar sadece düşüncelerim alıntı yapmamdaki amaçta içimi dökmek :D
Eğer internet yavaşlatmayla vatan kurtuluyorsa, tamamen kapatsınlar tertemiz olana kadar da açmasınlar. Yurt çapında bu yavaşlamadan ötürü mağdur olan bir ton insan var. Bir memur olarak 2 saatlik yoldan gelmiş adama pazartesi gel demeye utanıyorum ki adamcağız pazartesiye tekrar aynı şartları oluşturabilecek mi şüpheli. Bu işin yolu bu değil. İnternet sadece sosyal medyadan ibaret değil. Memleketin bütün işi gücü internete bağlı.
Bu nasıl bir cehalet, nasıl bir ırkçılıktır yahu. Utanmadan ''biz gidemiyoruz onlar geliyor'' falan yazmış bir de. Memleket hepimizin, seni tutan mı vardı, gideydin bu yaşına kadar.
Diyarbakırlı bir çalışanımız askerde bizzat operasyonlara katılmış bi arkadaştı. Daha sivilken senin maçan yemiyor gitmeye. Evinden milleti terörist ilan ediyorsun.
"Ne haddinize" diye başlayıp, "dediğiniz gibi" ile bitirdiğin mesajında birde anlamakta zorluk çektiğini görüyorum.
iyi okursan aldığın eğitimi sana sunan akepenin suçlu demeye çalışıyorum.
Anana-Babana laf etmek ne haddime, zaten senin gibi bir ırkçı bir evlat sahibi oldukarı için zaten karın büyüğüne sahipler!
Senin sanal gördüğün bu forumda bizim kürt arkadaşlarımız var, sohbetimiz olan, alışverişimiz olan, derdimizi dinleyen!
Senin ırkçı söylemlerine uymamak için cevap veriyorlarsa ben bir Türk olarak cevap veriim s.tir git ırkçı söylemlerini başka yerde yap, edepsizlik yapma daha fazla!