@jeffy çünkü
kırk yılda bir acaip gollerle falan galibiyet alıyoruz lan onuda gölgeleyecek bişey buluyorlar gündemi değişiyorlar hemen lanet olsun ( neiçtiği belirsiz comarspor kafası )
Printable View
@jeffy çünkü
kırk yılda bir acaip gollerle falan galibiyet alıyoruz lan onuda gölgeleyecek bişey buluyorlar gündemi değişiyorlar hemen lanet olsun ( neiçtiği belirsiz comarspor kafası )
arz,talep
kendine düşman yarat buyut,besle,ne isterse ver,totosunu kaldır.sonra kafasını kes kahraman ol
evet bayram gibi bir gün yine bizi kıskanıyorlar biz büyüğüz hedef 2023 bilin bakalım ben kimim :pp
Abi ekmek arası bor yicez borrrrrrr
yeni hedef var buarada değişti galiba :D
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Artık evlatlarınıza çocuklarınıza ninni okurken 'uyusun da büyüsün' demeyeceksiniz. 'Oğlum uyu büyü hedef 2071, büyük Türkiye'nin ayak seslerini sen meydana getireceksin' diyeceksin. Ninnileri artık değiştirin lütfen" dedi.
Ben öyle kitap kurdu falan değilim. Lakin mevcut ortamı analiz edebilmek adına 1984'ü okumanızı tavsiye ederim. Pek yakın bir zamanda kitaptaki karakterlerden biri olmamız işten bile değil.
Bir yandan piyasayı takip etmeye çalışıyorum. Bir yandan da iş yapmaya çalışıyorum. Tuzu kuru olanlar savaş çığırtkanlığı yapmaya devam ediyor. Öyle bir duruma gelirsek ne para kurtarır ne de kale gibi evleriniz. Örnekleri aynıyla vaki sınır komşularımızda.
Hapisteki adamları seçime sokup milletvekili seçtirip hapisten çıkartıp dokunulmazlık veren AKP kahraman olmuştu çünkü kürt açılımı yapmıştı sözde herkesi dinleyecek çözüm bulacaktı, bugün nerdreyse internetin fişini dahi çekerek bu (bir şekilde de olsa) seçilmiş adamları yaka paça alıp hapse sokan yine AKP ve yine kahraman olan AKP yine tü kaka bölücü ve düşman olan bizleriz. Tayyip M.Ö doğmuş olsaydı muhtemelen kendini peygamber ilan eder dünyanın %90 ınıda kendine mensup ederdi zira adam ne yaparsa yapsın haklı ulan Allah a isyan eden adamlar bu adama isyan edemiyor ya. Bomba patlar "Allah verdi Allah aldı" işsizlik olur "Kısmet nasip demek rızkımız bu kadar" askerler hiç uğruna ölür "Şehit oldu" her olayda bir şekilde Allah ı sorumlu (suçlu) buluyorlar da bir bu olayların hepsinde bir şekilde parmağı olan hükümeti ve Tayyip hazretlerini suçlu bulamıyorlar. Sonra da yok şöyle müslümanız,yok böyle şeyler istemeyiz, yav he hee.
Evi arabayi satıp dolar mi alsak
Soda şişesine oturtsunlar amk selosunu
Beni niye eksiliyorsunuz ne yazdım da beğenmediniz la :(
Demek ki baktılar "açılım" olmadı komple kapatalım dediler. Hedef kaçtı ? 23 mü ?
bende sabah kalktım, internete sövüyordum. Yine s... dedim ya kablo çıktı ya da koptu hay falan fişman derken bir öğrendik ki yasak getirilmiş :D
hay böyle netin falan derken.. Neyse, vpn i bulanlardan Allah razı olsun.
Bu şerefsizlerin daha önce bu kadar bi yerleri kalkmadan yapılması gereken olaydı,Bunda neredeyse hepimiz hemfikiriz.Şuan geç kalındığı da ortada ama dahada geç kalınmasından iyidir diye düşünüyorum.Bizim millet (çoğunluk) olarak anlamadığımız olay şu.Sanki tek Müslümanlık AKP'lilere,Atatürkçülük Chp'lilere,Milliyetçilik Mhp'lilere ait gibi görüyor olmak.Bunlar zaten genelimizde olması gereken milli duygularımız.Bunu bi idrak edip hareket etsek olay çözüme zamanla zaten gelecek. Fetoculara yapılanların aynısı pkk ya destek veren sempati duyanlara da yapılmasını bekliyorum.
yalnız evrak alıcam o evrak dekontu görmeden para yatırmıycam adama .. whats app kilit çalışmıyor .. adama faceden yolla diyorum yok diyor faceim 50 yaşında adam .. mms ile yolla dedim sonra mms yazarken bile :)) kendi kendime güldüm ..
oda yazmış nasıl yollıycam bilmiyorum diye.. adam bir whats app yi öğrenmiş zor zar onuda tam gününde kapadılar :) ..
al sana ekonomik zarar o dekont gelmesse 30 bin tl yatırmıycam adamın hesabına .. belki oda başka ödemelerini ticaretini yapamıycak..
Sabah beri telefonu kurcalıyorum sorun nerde diye net yok mobil veri açık.
Şimdi net geldi ama şebeke sinyal'in üstdneki H+ işareti yok bağlantı var.
Bir ara avea (Telekom) Komple indirmişti sanırım şalteri.
Bu nedir amaç nedir çözen beri gelsin.
buarada denemedim ama Google Allo ya muhtemelen dokunmamışlardır o işe yarayabilir resim vs. transferi konusunda @darkmoon
sene 1991 yılında erdal inönün partisi shpden dep üyelerini ( leyla zana v.s ) milletvekili yaptıgınıda biliyorsunuzdur umarım.
Aynen gardaş,kimi kime anlatıyorlar hemi ? Biz hepsini iyi tanıyoruz geçmişlerini iyi biliyoruz . Ondan sonra çözüm sürecine atıfta bulunuyorlar .
Devlet bu kahpelere birçok kez çözüm önerisi sundu, masaya oturdu, elini taşın altına soktu, gerektiğinde risk de aldı, ama bu kahpeler ne yaptı terörden yana oldular.
@Anıl E. ortalığı karıştırdın :D
hahaha çok ii yaa :D
@Anıl E. eksileme tuşu basılı mı kaldı :D
Rabbim dar agacında göstermeyide nasip eder inşallah..
@free-hifi
abi çok iyidi :D
Beter olsunlar gardaşım la kim tekme attıysa. Hepsi bu ülkenin bütünlüğünü çekemeyenler işte,büyüyoruz ve güçleniyoruz ama anlamıyorlar . Çünkü 1980'li yıllara gitmemizi isteyenler o müezzin abilerimize ve kardeşlerimize tekme atanlar .
Evo dayımın suskunluğunu çözemedim şu dakikaya kadar. Dayı seninleyim tüm verilen tepkilere ve aşağılanmalara senin arkandayım. Dik dur eğilme bu forum seninle dayı..
Bir umuttur yaşamak...
imamlarda şort mu giymiş :)
şu kraldan çok kralcı olanları hiç anlayamadım..bunu ak partilisi içinde diyorum chp lisi içinde diyorum .. inatla yanlışları hataları sadece kendi yandaşları yapdı diye savunmanın kafasını çözemedim..
bu ülkede tarafsız nötr duramadığın sürece ne terör ne siyasi kavgalar nede ülkenin başı doğrulur.. tarafsız olmanın neyi zor geliyor insanlara onuda anlamış değilim..
birinde ak partiyi eleştir hatalarını yüzüne vur her şey olursun diğerinde chp yi eleştir bilmemneci olursun.. tarafsız oldunmu iki tarafında düşmanı olursun.. sonra Türkiye niye bu halde..
Ben şu Ak partlililerede akpartiye muhalif olanlarada bu arada ak partiye muhalefet olan herkesde chp li değildir buda büyük cehalettir.. bir kesim çünkü ak partiye muhalifsen seni direk chp li yapıyor..
neyse bir şöyle kuş bakışı Tarafsız kafasındaki o partici siyasi ideolojik fikirleri bir köşeye koyup kuş bakışı ülkenin haline bakmasını tavsiye ederim..