Ben sağlamlıksa toyota ve hondayı tavsiye ederim. Alman japon takıntısı var demişsin, eğer aşarsanız yargıyı clio4 otomatiğide en azından test sürüşü yapın. yinede toyota yaris ilk tavsiyemdir.
Printable View
Ben sağlamlıksa toyota ve hondayı tavsiye ederim. Alman japon takıntısı var demişsin, eğer aşarsanız yargıyı clio4 otomatiğide en azından test sürüşü yapın. yinede toyota yaris ilk tavsiyemdir.
clio 4 1.2 tce edc 120hp ve Getrag şanzımanla, gırtlak dolu icon donanımla bence resmen rakipsiz gibi birşey, yıllarca Fransız nefreti ile yaşadım ama ilk defa bukadar memnun kaldım gerçekten sınıfında çok başarılı bence.
ha illa Alman geni taşısın dersende İbiza 1.2 tsi dsg kullanan baldıza daha birkaç hafta önce aracını takasa vererek 1.0tsi eco style dsg olanı ile değiştirdik sıfırını o an 52ye veriyorlardı.
1.2 tsi açıkcası bence daha başarılıydı (belkide 1.0 econun daha açılmaya ihtiyacı var bilmem) ama 1.0 tsi eco'da bahsi geçen 30 yıllık demode atmosferiklerden 1000 kat daha canlı yürekli bence turbo araçtan şaşma derim, dsg yada edc'dende açıkcası.
Fabia 1.2 dsg tavsiye ederim gidişide iyi baya hızlı sayılır .
bu güzel bence
Loading site please wait...
Swift gayet mantıklı bir tercih 2013 0 dan itibaren 60k km kullandık (1.5 senede) hiçbir sorun çıkarmadı yakıtı gayet makul, iç malzeme kalitesi çok iyi değil, hızlanması yol tutuşu gayet başarılı, 4 ileri şanzımanı klasik tork konventorlu rahat yavaş sorunsuz, ikinci elindede sorun yaşamadık.