Youtubeda vardı galiba
Printable View
Dağ 2 torrente dusmedimi hala
bir ölüüüüüüüüüüüüüür binn dirililiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz
Kesin sinemada izlemek lazım, ki devamı gelsin
Dağ 1 beğenmemiştim çok. Bu film eminim çok iyi ama bordo bereli teması ile girmişler ama ben fragmandan gördüğüm kadarıyla o kadar iddialı değil gibi. Ama her türlü izlerim :)
Gitmeye değer kesinlikle.
İlk günü geceden biletimizi alıp gittik kesinlikle gidin mükemmel
Çok beğendim. 1 kere daha giderim izlemeye.
İnsan büyür beşikte
Mezarda yatmak için
Kahramanlar can verir
Yurdu yaşatmak için!
Enfes film..
İlk film ile bağlantısı varmıdır ? İkinciden bir şey anlamak için ilk fılmı ızlemek lazımmı yanı :)
Keşke su fılm çekmeden önce araştırsalar bordoberelı Nasıl yetişir herkes olur mu ben bu işin içinde olan birisi için çoğu şey saçma geldi en basit Bekir ile yanındaki askerlik yapıyor sonra birisi sözleşmeli teğmen diğeri uzm cvş olarak mesleğe başlıyor bordo bereli de uzman cvş kadrosu yoktur.Sadece sb. asb. Alımı vardır. Sözleşmeli kimsede yoktur.Bana kalırsa nefes filmi daha güzeldi.Rutbelere göre görev dağılımı mantıksızlığını hıc söylemiyorum bile filmde
Haklılık payın var, fakat bunu devam filmi olarak nitelendirmek lazım. Bir şekilde bağlantı kurmaları gerekiyordu. Bekir'i okutup astsubay yapsalarmış belki daha mantıklı olabilirdi.
Özel kuvvetler için dışarıdan personel temini başladı. Tabi film çekim aşamasında bu bilgi yoktu. Belki de içeriden bir bilgi üzerine yapılmıştır.
http://www.msb.gov.tr/Duyuru/ozel-ku...astsubay-alimi
Film gerçekten güzeldi. Ben beğendim tavsiye ederim.
Film mükemmeldi sinemada herkes ayakta alkışladı.
fragman iyiymis izlemek gerek. ben askerdeyken bu kisa donemler icin komutanimiz demistiki cocuklar bu kisa donemler yanginda ilk kurtarilacaklardir. ona gore iyi davranin o yuzden bunlara poset deniyor cabuk erirler millet gulmekten yikilmisti :)
Dağ 1i dün izledim. Bedelli yerine askere gitmeyi tercih eden eleman gibi düşünüyorum ben askerlik konusunda kendimi gördüm resmen mantelite olarak. =) 2. ye sinemaya gitmek lazım.
http://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/d...rUuyCmVBfNz1Gg
Dağ 2 filminin oyuncusu Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Uçar'ın Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde geçtiğimiz eylül ayında bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda şehit olduğu ortaya çıktı. Uçar'ın şehit olmadan altı ay önce Isparta Eğridir Dağ Komando Okulu Eğitim Merkezi'nde çekilen ve sahnelerinde rol aldığı 'Dağ 2' filmi ise geçen cuma günü vizyona girdi.