Vay arkadaş ne tur süresiymiş ben amg nin karşılığında bir arabası segment olarak yok demek istedim yani bmw çok sportif geçiniyor ama halen sls amg veya amg gt karşısına bir araba çıkartamadı. Ayrıca illa tur süresi bakacaksak sls amg 07:26:40 :)
Tabiki yok ticaride zaten birbirlerine rakip değillerki. O mertebeye ulaşması bu saatten sonra zaten imkansız bmw nin ama otomobilde her zaman birbirlerine rakiptir bu firma her sınıfta birbirlerinin karşısına araç çıkarttılar sadece sls ve amg gt de bmw karşılık veremedi. Mesela İ8 de mercedeste karşılık yoktuı ama hemen karşısına bir model konumlandırmak için çalışmalara başladı
Bmw 6 serisini Porsche Turbo ve Mercedes AMG GT S e karsi cikaracagi haberi vardi. Yeni nesil 6 serisi cok guzel olacak :)
Bmw f10 sahibiyim
Merso almam için s alabilmem gerek ki değsin
F10 satıp e alasım yok nedense :)
Hep kırmızı bir F30 istiyordum son zamanlarda kırmızı C demeye başladım, yaşlılık belirtisi mi acaba :D
Hoş F30 yerine ikinci el F10, C yerine de ikinci el E de alınabilir. Kafalar karışık :)
E anca 180 alırız :D
Merso süslü avrat, Bmw sarışın avrat.
S serileri ve 7likler evet çok güzeller ama hem arka koltukta hem de direksiyon başında olamayacağım için planlarım dahilinde olmayacak bir süre daha.. Arka koltukları daha eğlenceli onların.. Şu an S serisi ya da 7 liklere yetecek param olsa onlardan almam, gider M6 Gran Coupe alırım. Ya da o kadar da para vermem, bir tane Tesla Model S P 90D ya da 100D alırım.
Ömrüm yeter de 70 li 80 li yaşlarda olursam, bütçem de uygun olursa o zamanın o kategorideki arabalardan alırım. Tabiiki arka koltuğuna oturmak için. Bir arabaya 400-500bin euro verecek adamın şoför tutmaya da gücü olur.
birebir aynı kafadayız, birebirde aynı soruyo içimde dün sormuştum konu açıldığında :)
demekki yaşmış be kardeşim :)
zamanında bmwden şaşmazdım geçen senede f30 aldım ama gram benimseyemedim,aidiyatı olmadı.
aslında içimde yine bir genç ama olgun ruhu olduğunu düşündüğüm bir E coupe sevgiside var resmen kusur bulamıyorum tam benlik ama dediğin gibi
f10da adı gibi 10 numara.
Şuan elimde yüz bin tl olsa. w204 C alırdım ya da temizini bulursam e90 320d. Fakat genelde e90lar çok yıpranmış oluyo özellikle makyajsız dizeller. Bu civara temiz benzinli c ler var.100 bin üstü kesinlikle bmw alırdım. Motor şanzuman uyumu , görünümü vs daha iyi.
Diğer bir olay ise; eski mercedesler eskimiyor abi :D
bunun gibi bişey mi :) bende şu dakka itibari ile c demeye başladım amg :)
Loading site please wait...
Tek fotoğrafla Türkiye'deki BMW kullanıcıları profili. İstisnalar kaideyi bozmaz ; kimse kusura bakmasın ama genel durum BMW için bu.
https://s19.postimg.org/48kiwh6tv/IMG_6668.jpg
güldürdüü :) .......
foto çok iyimiş :)
bmw üniversitedeki sevgili, her şey doruklarda, heyecanlı hızlı ve agresif bir sevgi :) ama yemek yapmayı bilmez sürekli hazır yiyeceklerle idare edersiniz, narin üzerine biraz fazla çıkınca hoşlanmaz ilgi ister trip atar sürekli konuşmak ister, size zevk heyecan ve adrenalini yaşatır
mercedes ise evlendiğiniz kadın ilk başlarda heyecanlı ama sonra belli bir çizgiye oturtulan ilişki çok güzel kaliteli yemek yapar arkanda durur evi bambaşka bi hale getirir adam kendini lord sanar istediklerini yaparsan trip atmaz narin değildir hor kullanmaya gelir sesi fazla çıkmaz tarzınıza zamanla alışır size kaliteli bir hayat sunar
acaba evlilik cidden öylemi diye düşündüm yazarken öyleyse çok güzelmiş :D
Merc tabiki daha guvenilir ve daha sorunsuz.
Gecen gun 870.000de e320 cdi taksiye bindim, koltulari bile gayet iyiydi..
780.000'e kadar motor yapmamis... Boyle bir bmw yok, olamazda ama sorunsuzlukmu surus keyfimi bizim marka tercihimizi bu secim belirler.