Ulen bırakın arabanın vergi algısını geçen gün konaktan gevrek alayım dedim
Ne görsem simitçide iphone 7 black o yüzden geçin bence asgari ücreti falan
Ulen bırakın arabanın vergi algısını geçen gün konaktan gevrek alayım dedim
Ne görsem simitçide iphone 7 black o yüzden geçin bence asgari ücreti falan
ÖTV içinde petrol ve doğalgaz ürünlerinden 48.1 milyar lira, motorlu taşıt araçlarından 12.9 milyar lira, alkollü içkilerden 5.9 milyar lira, tütün mamullerinden 23.5 milyar, dayanıklı tüketim ve diğer mallardan 3.6 milyar lira gelir elde edilecek.
Dolar 3.30 olmuş..
Bize ne elalemin parasından..
Amerika düşünsün.
Diyecek kadar beyinsizler var bu memlekette.. ve bu beyinsizler iktidarın el bebek gül bebek beslediği gazeteciler.. eh halk da bu organizmaları okuyarak haberdar oluyor olan bitenden..
Hal bu iken, bu denli beyinsiz bir güruh mevcut iken 44.000'lik arabanın 77.000 TL olduğuna üzülmeyin, 177.000 olmadığına sevinin..
Lan herşeyi anlarım da
ÖTV'nin KDV'si nedir? Verginin vergisi mi olur.
ÖTV ilk 99 depreminden sonra geldi, bütçe açığı toparlandığı zaman kaldırılacak denildi, tabi bedavadan gelen vergi hükümetin hoşuna gidince kalkmadı.
4 senedir gelmiyorum ama duyduğum kadarıyla kızılay dağıtır gibi Passat, 3 serisi, A3, vs. alıyor millet, eh, adamlar niye vergi koymasın ki? Satılıyor nasılsa.
Su anda ülkemizde 1 bile bizi gelecege tasiyan milletvekili oldugunu düsünmüyorum. 3 partidede dogru düzgün adam sayisi 3-4 tanedir. (Diger amk partisini saymiyorum dogal olarak).
Yapacak bisey yok gelen geçen kitliyor millete, alismis kudurmustan beterdir :D
Gelecek zamlar için simdiden geçmis olsun, tabi seneye ve daha sonraki senelere gelecek zamlar içinde...
Gelen geçen kitliyor bize ahahahah :D
Tartışılcak bir konu değil o yüzden
Oy verme gitsinler bu kadar basit
Seçen arkadaşlar yüzünden bu moktan olayları yaşıyoruz
Dolar 3.30 yazarken kalbim ağrı yapıyor
La kimseye koymuyor ekonomik kriz yokmuş gibi davranıyorlar ya ona yanıyorum
Ve ecevit için üzülüyorum malesef bu ülke kasa attı bu adama şuna kılını kıpartmıyor o güccük esnaf
Düzelir nahhhh düzelir :)
Hadi yine iyiyiz. Bugün de kalkındık .
Herkes istikrarlı mı ?
400 dolarlık bor 4 milyon dolarlık yakıt katkısına cevrildi - Son Dakika Ekonomi Haberleri
İnsan ona düzgün bir etiket yapar ya :D Sanarsın 400 dolarlık 1 ton bor dan 1 ton saf ürün elde etmişler :)
Abinin bakışlar walter reyiz den %99.5 saflıkta meth almış ta 2 duman çevirmiş gibi :D
Yarın muhtemelen içerenköy de 100 yıl rezervli 98 oktan benzin , bağcılarda da 10 numara yağ bulunur :D
http://i.hizliresim.com/6r7br0.jpg
Ondan sonra niye bize koyun deniliyor:D
Bu Rte yanar döner nerde menfaatçi yarın öbür gün bişey olur kesin sonra kandırıldık muhalefet bizi niye uyarmadı.
İlk bir kaç sayfayı okudum, özür dileyerek söylüyorum ciddi akıl tutulması bu, başka bişe olamaz, ki değilse durum daha vahim.
Ben Türkçü adamım benim kafadan adamlara bıraksan taş üstünde taş koymayız, ferman padişahın dağlar bizimdir deriz, dağları da gerçek sahiplerine kavuştururuz.
Ekonomi konusunda pek tartışılacak bişey yok malesef, biz 10 liraya aldığımız malı 12 liraya satıp kar etmeye çalışan tüketici bir toplumuz.
12 ye satarsak, sattığımız kişi 13 der 1 veya 2 kez ard arda kardan sonra, garibin biri patlar 8 liraya satar, kısır döndü bu şekilde devam eder.
Türkiye ekonomisi bu malesef.
Üretime dayalı bir toplum olana kadar da bu konu hakkında pek konuşucak bişe olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Beni yaralayan daha farklı şeyler var mesela 200 binlik arabayı ötvsiz kdvsiz değil bedava verse yine s.. takmam.
Ben bu garibanlıkla yaşarım, konuşanında tepesini vururum. Türk hep gariban zaten.
Konunun benim damarıma bastığı nokta, arap sevicilerin Türk halkını bu garibanlığa itelemesi..
kısaca;
Ben kendim düşerim kalkarım kalkamam. Ama beni sen itersen, alnının çatına sıkmadan ölmem, kalksam da kalkamasam da..
Türkiyede yaşamasan yılda bir kez bir haftalığına gelip euro 3.53 ucuza tatil yapıp gezmek için gelsen güzel ülke aslında :)
al bitane range discovery safari turu tadında çık piyasaya gez resim çek Türkçe selam ver almanca küfür et yüzlerine gülümse iyi günler de geri döndüğünde ülkeye paylaş :)
yoksa çekilecek dert değil malesef, kültürü zekası olan bir bireyin zekasına kişiliğine hakaret bir sistemle karşı karşıya yaşıyoruz :)
Konuyu gördükçe yazasım geliyor. Cahil Numan kurtulmuş:Dolar için endişelenecek bişey yok herkesde düşüyor diyor, ulan gerizekalı tüm gelişen ülkeler dolar karşısında değer kazanırken bitek biz değer kaybediyoruz(sözde gelişen ülkeyiz) ha birde meksika oda trump meksika karışı tutumundan dolayı. Bizim için dolar değerlenmesinin sebebinin büyük kısmı iç gelişmelerdir trump'ın seçimi ancak %5 filanını oluşturur.
Yeni yıla girince ülke bütün herkes tren oluruz herhalde aç kalınca köprü,beton bor filan yeriz
Bazen atatürke isyan ediyorum
Bıraksaydı rum ermeni olsaydı bu ülke bi güzel
Nankörler dolmuş midem bulanıyor
Birisi şey dermiş git o zaman bu ülkeden
Diyen olursa iban atıyorum 2 milyon € at gitmeyen onun bunun :)
Ülkeden soğuttular o2 si bile zehir anasını bellediler doymadılar hainler
Ahahhaahahah mantığını sevdiğim yurdum insanı :D
Eyyyyy hayinler
Eyyyyy ğavurlar ( yazması iyi de okunmuyor arkadaş)
Biri bu arkadaşı alıp parite nedir öğretsin lütfen. @turbo&quattro sana havale ettik