www.honda-tech.com
hagi türkiyeye ilk geldinde yeşil temprası vardı. bagaj da hep half şekerlerle doluydu çıkartır dağıtırdı. ümit karan yeni cl63 amg aldı beyaz jant felanda taktı. ergün pembe nin araba çok şekil beyaz 5.20d komple widebody li fuarda vardı hatta belki hatırlarsınız. sabride yıllarca 407 ye bindi dizel sonra range yi aldı . emre belezoğlunda şuan yeni kasa rs6 var yağmurda yanımdan gazladı blz plaka.
christiano ronaldo M6 ,cayenne turbo
rooney gallardo spyder
beckham 911 turbo cabrio,rolls royce phantom drophead coupe,victaria beckham gallardo spyder
wes brown audi a8
david trezeguet M6
claude makelele ferrari 360 f1 spyder
steven gerrard aston martin db7 vantage
joe cole ferrari scaglietti,enzo
ve daha bılınmeyen neler neler![]()
bı supra bı skylıne hanı yaw...
emre nın range roverı yaser aldı. ama hala apacı![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
rüstüde onceden e36 m3 vardı
ardada ferroda olması lzm ama 1-2 sene oncesine kadar golf gt vardı yolda baya bi oynuodu
gsli cihanda maserati vardı galeriada takılırdı hep![]()
1881 - 193∞
Fenerbahcelı gürhan gürsoy da mini cooper,gecen yıl kezmanda sagdan dıreksiyonlu cayenne,tümerde carrera,selcuk şahinde modlu Q7 beyaz,alex de carrera volkanda gallardo ile infiniti nın bır modelı vardısabridede kırmızı range sport vardı sanırım
![]()
Tümer dallamasında 911 Turbo da var son kasa...
Cuma günü Besiktastan Nisantasına cıkan yokuslardan birinde ters yönden geldi, ben de yol vermedim üstüne gittim, kavga ettik
Sanıyoki futbolcu ya, aaa tümer abi falan dicez yol vercez...
Mal herif!
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)