User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
92 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Telefon seçimi

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Telefon seçimi

ip4'ten beri ip6'ya kadar bütün apple modellerini kullandım.Sadece bi ara note 3'e heves ettim ama sevemedim pek 5-6 ay kadar kullandım.Şimdi elimde 2 senelik bir ip6'ım var ve telefon eskidi.

Şimdi yeni bir telefon alıcam ama s7 edge ile 7 plus arasında çok gidip geliyorum.IOS evet jb ile gayet güzel, ama std bi iphone iken elm327 gibi cihazları bile kullandırmaması hep bir kısıtlamalar olmasından çok sıkıldım.Ama alıştımda iphone'a ios'a genel olarak kaç senedir kullanıyorum.

Şimdi s7 edge'in kamerası çok güzelmiş sanırım gece çekimleri falan, haricen batarya olarakta çok başarılı diyorlar fiyat olarakta neredeyse 1.000 lira daha ucuz çok kararsız kaldım siz olsanız ne tercih ederdiniz?

iphone'da bataryadan çok sıkılmış durumdayım, birde şu kısıtlamalardan

en son kullandığım note 3'ümde rom root vs vs telefonun bokunu çıkarmıştım ama hala yavaştı iphone'a göre, mesela menü geçişleri olsun vs vs bir sürü yerde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elimde 2senelik i6 olsa, asla tekrar para verip telefon almam. O parayı her akşam istanbulda yerim.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S7 al hakettin sen bunu

safaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede iphone 6 iyi tlfn. Su anda gayet yeterli guncellikte. Yeni alicaginiz s7 ilede degistirmeye degicek bisi yok bana gore. Eger tlfnunuzda sikinti yoksa bi kac sene daha idare edip 8 serilerine gozu dikebilirsiniz. Iphone 6 cok stabil makine.

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elimde 2senelik i6 olsa, asla tekrar para verip telefon almam. O parayı her akşam istanbulda yerim.
    Ya yeğenim ekranımı kırdı, ekran değiştikten sonra telefonun sıkıntıları bitmiyor yoksa bana kalsa 2 sene daha kullanırdım, artık cidden saçma geliyor çünkü mobil'e verilen paralar.

Ekranın sağ yanı açık oynuyor
    Şarj %80 arabadayım yandex navi açık araç şarjına bağlı telefon bi anda kapanıyor, gün içinde zibilyon kez değişen şarj yüzdesini söylemiyorum bile zaten, telefonumun şarjı şuan bile kaç bilmiyorum cidden
    Ahize değişti ama hala çok az ses çıkıyor
    Telefon el değmeyecek kadar çok ısınıyor vs vs bir sürü problem yaşıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İphonun 2 senelik ama cortlamış görünüyor. Hani android 2 sene sonra çöp oluyordu iphone canavar gibiydi. Diğer konuda da söyledim. 2 senelik note 5 im canavar gibi çalışıyor ben şu an 7 plus kullanıyorum ama hiç memnun değilim arkadaşların sorunsuz dediği 6s var eşimde de ama yüzde 20 ye gelince telefon kapanıyor. Bugün yeni bir sorumda başladı telefonun ekranı yan tarafa basmadıkca kararmıyor. Ekran açık kalma süresi sonsuz olmus ve düzelmiyor. Yanlışlıkla yan tarafına basmadan masaya falan bıraksa sabaha kadar ekran açık kalacak. Yani iphonelar sorunsuz falan değil. Zamanında şebeke problemli iphoneelar vardı o zamanda siz tutmasını bilmiyorsunuz demişti rahmetli.

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S7 ve S7 edge şuan alınabilecek piyasadaki en iyi telefonlardan birisi.

fiyatlarıda uygun ( rakiplerine bakarsak )

Stabilite olayını s6'dan sonra çözdüler bir sıkıntı yok tabi rom vs kurcalayınca heleki edge modeller kullanımda user friendly kavramını kaybediyorlar.

batarya ciddi şekilde iyi hatta edge olan model daha yüksek bir bataryaya sahip ve hızlı şarj olayı gerçekten iyi

kamera konusunda düşük ışık kalitesi gerçekten iyi ama bazı insanlar iphone kamerasına iyi derken bazıları samsung diyor renk tonlamasında farklar var eğer beğendiysen renklerini güzel çekiyor genel olarak.

su geçirmezlik, 360 görüntü desteği vs gayet iyi teknolojiler kullanırsın kullanmazsın sana kalmış birşey

edge tasarım olarak baya iyi S7'yi pek sevemedim ama edge ayrı bir güzel duruyor.

Öte yandan 7plus şuan bazı sıkıntıları olan bir telefon ama apple nedense kimseye bu konuda bir bilgi vermiyor iphone funboy'larda hiç söz etmiyor ( mesela OIS 6s plus'daki gibi bile çalışmıyor. )

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ios un 10+üst işletim programında ciddi bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü çevremdeki tüm elma kullanıcıları şikayetçi ben en son 9.3.1 de elma cortlamıştı halen daha yeni bir akıllı telefon almadım ve takipteyim
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorunsuzluk, pil, kamera..

istekler buysa alacaksınız bir tane sony geçeceksiniz. piyasa 2 den büyüktür
    sadece iphone veya samsung yok piysada saplanıp kalmayın.

şu an (xperia z'den beri) android cephesinde stoğa en yakın, en stabil işletim sistemi sony'de..
    kamerada hep bir nesil geriden gelme sorunu vardı XZ'de bunu da aştılar..
    Pil diyince nesillerdir Sony'nin üstüne tanımam..
    2.5 yıllık xperia z2'nin pil ömrü bile efsane iken pil üzerine yeni teknoloji geliştiren sony eminim yeni chipseti ile daha da iyi durumdadır.
    2.5 sene oldu herhangi bir problem çıkarmazsa bi 2.5 sene daha kullanırım sanırım Z2'yi ne bir şişme ne bir donam hiçbir şey mevcut değil telefonda üstelik şu an rootsuz kullanıyorum rootlu kullandığımda daha uzun pil ömrü ve daha fazla stabilite sunuyordu ancak 6.0.1. ile kolay root yöntemi kalmadı ben de uğraşmadım..

o yüzden Xperia XZ tavsiyemdir..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce başka telefon almış denemişsin tekrar iphone almışsın senin yaptığını bende yaptım note 3 aldım 2 ay sonra geri verdim. bende iphpne 6 mı verip 7 aldım çok daha hızlı ve şikayet ettiğin batarya çok daha fazla dayanıyr. şöyle syleyim 6 nın şarjı akşam 6-7 gibi biterken iphone 7 yi akşam yatmadan önce çekiyrm sabah kadar açık kalıyr ve diğer akşama kadar rahat rahat kullanıyrm. telefonunu ya değiştirme yada alacaksan 7 al bildiğinden şaşma

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S7 edge 7 plustan daha iyi bi telefon degilki
    7 plus esimde var sosyal medya hastasidir min 2 gun gidiyor rahatlikla sarji
    kamerasi ise cift kamera ile falan harika mukemmel denilebilir s7 daha iyi degil.
    He cok para orasi ayri TR fiyati gercekten ucuz degil ben ilk ciktiginde kur dusuk iken almistim simdi yurtdisindan da gelse pahali pahali
    resmen araba parasi saka degil yani
    Ote yandan stabiliteden bahsediyorsak Htc den otesi icat edildi mi bilmiyorum sanmiyorum da

Alpii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer 7+ alabiliyorsanız kesinlikle plus. Plusin kamerasi 7den farkli cift kamera. Pluslarin bataryasıda iyi.
    34 GNN 111 #308 21'
    34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorunsuzluk, pil, kamera..

istekler buysa alacaksınız bir tane sony geçeceksiniz. piyasa 2 den büyüktür
    sadece iphone veya samsung yok piysada saplanıp kalmayın.

şu an (xperia z'den beri) android cephesinde stoğa en yakın, en stabil işletim sistemi sony'de..
    kamerada hep bir nesil geriden gelme sorunu vardı XZ'de bunu da aştılar..
    Pil diyince nesillerdir Sony'nin üstüne tanımam..
    2.5 yıllık xperia z2'nin pil ömrü bile efsane iken pil üzerine yeni teknoloji geliştiren sony eminim yeni chipseti ile daha da iyi durumdadır.
    2.5 sene oldu herhangi bir problem çıkarmazsa bi 2.5 sene daha kullanırım sanırım Z2'yi ne bir şişme ne bir donam hiçbir şey mevcut değil telefonda üstelik şu an rootsuz kullanıyorum rootlu kullandığımda daha uzun pil ömrü ve daha fazla stabilite sunuyordu ancak 6.0.1. ile kolay root yöntemi kalmadı ben de uğraşmadım..

o yüzden Xperia XZ tavsiyemdir..
    Şu an XZ kullanıyorum alırken o kadar araştırmama rağmen kafamda soru işaretleri vardı, şu an memnunum baya cihaz çok stabil çalısıyor, şarj süresi gayet güzel , özellikle kamerası çok iyi şu ana kadar gördüklerimin en iyisi diyebilirim tek kötü tarafı ram 3gb olması oda çok önemli değil benim için.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    birde toplama markalar var misal her markanın en iyi özelliğini alıyorlar ram misal samsungun iyiyse onu alıyorlar ekran sharp iyiyse onu alıyorlar kamera sony iyiyse onu alıyorlar bataryada öyle sony iyiyse onu alıyorlar.. fiyatlarıda çok uçuk kaçık olmuyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyut olarak büyük gelmeyecekse 7+ derim. 7 mi s7 edge mi dersen o senin tercihine kalmış. 7+, düz 7 yi hem kamera hem pil konusunda geçtiği için daha avantajlı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İosa alışan insan android kullanamaz zorluk çeker iphone stabilliğine alışınca android can sıkar. Senelerdir android kullanıyorum iosa geçince sokakta parasız aç susuz kalmış gibi kısıtlanmış hissediyorum. Siz ios'a devam edin bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S7 Edge tabiki

Serkan_UR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İphne 4s--->Samsung s4----->LG G3----->SOny Xperia z5 premium

Eğer bir kullanıcı İphone ile mutlu değilse ve bir androide geçecekse Kesinlikle Sony olmalı Yeni samsunglar nasıl bilmiyorum ama özellikle LG problemlilikte baya önde Sony aldım premium en fazla şarj tüketen model olmasına rağmen çok mantıklı tüketimleri söz konusu Zamanla devamını görücez.Şu anda 4 marka kullanan bir kullanıcı olarak SONY de huzur buldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene sonra Android ölücek, verdiğim 2300 2500 gibi rakama yazık olacak. keske sarjım az gitseydi diyeceksin S7de.
    #KGdetanirlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler