Bende Ingolstadt plakalığı takayım bari.
Printable View
Bende Ingolstadt plakalığı takayım bari.
Izmirde de moda mazzini plakalik her turlu aracta gormeniz mumkun
Gidin servisler ücretsiz veriyor
Yalniz gercekten audi plakalik cok hos kirmizi yazi vorsprung durch technik
Renkler ve zevkler tartışılmaz. Bende plakalık, servis stickerı oldukça direk söküyorum. Sonuçta ücretsiz reklam alanı gibi kullanıyorlar ayrıca istenildiğinde verilmeyeceğini zannetmem.
Ama audinin vorsprung durch technik vwnin de das auto güzel duruyor. :)
opel bayileri veriyor.bende erdemirin almıştım ama opelde en güzel plakalık gedizler aklında olsun :)
http://i.hizliresim.com/kGY7MW.jpg
eski corsamda gedizler vardı örnek olur size.
Sene 2009 CAN Type-R var.Ankarada Honda Efe'ye yağ filtresi almaya gittim 5 dakika içinde kendi kafalarına göre benim plakalığı kırıp yerine kendi plakalıklarını takmışlardı.O günden beri uyuz oluyorum.İsteyince vermezse ayıp olur :D
Bende ss motors veya nasyonel servis koltuk kilifi istiyorum nerden alabilirim??!!!!
Geçen gün s&s ten bir 1.4 is aldık maşallah çiçek.
Cümle ne kadar ironik, plakalıkta o oranda ironik işte
Ne yapacaksınız s&s, nasyonel takıp, insanlar görünce aa nasyonelden almış falan mı diyecek?
Yakında ki bayiye ugra 2dk.da takarlar ve ya Opel Türkiye'ye mail at çok yüksek ihtimalle adresine kargolarlar.
Bu galeri plakalıklarının bu kadar garip karşılanacağını tahmin etmemiştim :( ben vazgeçip bayiden isteyeyim en güzeli:) yine de fikir almak güzel yoksa garip bakışlara maruz kalacakmışım haberim olmuş oldu :)
marka ve kurumsal kimlik gerçekten cok önemliymiş. Bende sözenoto plakalığı var isteyene satabilirm.
Bende takmam ama; Skunk2 apexi blitz JDM v.s yazan plakalardan daha iyi bir tercih.. Hatta isim yazan pleksilerden de..
Tekirdagda oturan varsa bende bir Kia Berkan'dan plakalıgı isterim :hehe:
Kia Berkan Son Otomotiv
gir bir yere selamun aleyküm de plakalık iste verirler. bunun için konu mu açılır arkadaş :D
Bayilerde galerilerde ücretsiz olarak veriyolar bir kaç kere değişik bayilerden , galerilerden aldım
slikonla geç bence ses yapıyor bagaj kapağını kapatınca
Borusan'dan ''Is It Love?'' isteyin bari nasyonel nedir ya :/