Araba bak yahu anahtarsız zımbırtısı var, gerçekten güzel hemde japon :)
Printable View
Fatih güzel diyorsun da, alacagımız arac zaten takribi 30 lira. e arabayı al sonra 3 bin masraf yap sadece enjektörüne turbosuna.. bence 30 liralık arabada bu masraf az değil.
kaldı ki sadece turbo enjektör de değil km yapmış arabanın heryeri yapıyor o km yi. kaporta duzgun olsun boyasında sıkıntı olmasın ama araba komple harket ediyor yanı sonucta bınılıyor arabaya yıpranıyor yani sonucta. e onlardanda cıkacak masraf..
aslında şu aralar 30k 2006 2007 arabaya verecegıne. yeni c3 1.2 53k ya veriyorlar.. imkanı olan dusunsun bence.
fatih evet arada araba parası var ama şöylede birşey var. şimdi kendi aracını satıp elinde o para olan ve ustune bır mıktar ekleyıp pıyasaya bakan bırı olarak
açıkçası 2. ellerde ben para vercek araba cok fazla goremıyorum. cok yukseldıler ve ınsanlar cılgın paralar ıstıyor mantık dısı yanı.
ne olur belkı bıraz sıkışırsın ama sıfır arac aldım dersın kafan rahat olur. diye dusunuyorum.
Modelli dizel al..
O rakamlara 2010-2011 colt bulunur coupe. Amt 95 hp. Start stop ve cruise var bazılarında. Yağ-su devam.
314295462 Nolu ilan belki ihtiyacını giderir.(ilanla ilgim yok örnek olarak yazdım)
Eski araç sıkıntı ben c4'e 1 yılda 5500 lira harcadım bir o kadar daha harcasam ancak düzelirdi.