Burası siyaset tartışılacak bir platform değil. Otomobil , teknik bilgi ve paylaşım forumudur..
Printable View
Burası siyaset tartışılacak bir platform değil. Otomobil , teknik bilgi ve paylaşım forumudur..
Tabi onun yerinine ben açıklayayım.
http://www.manaz.net/wp-content/uplo...006-gaza-4.jpg
http://im.haberturk.com/2012/01/19/v...7603_detay.jpg
http://www.haksozhaber.net/d/other/g...li-cocuk02.jpg
http://www.manaz.net/wp-content/uplo...09-gaza-15.jpg
Şimdi. Sen Filstinli olsan Üstüne bombalar yağdırmış bir İsrail: Çocuğunu öldürmüş, karını öldürmüş, evini Yıkmış, seni çaresiz bırakmış. O zamanda Neden beter olsunlar, Onlarda da masum insanlar var, Yok işte kola döktük yola protesto ediyoruz diyebilecek misin?
Hadi bunları geçtim Filistinlileri sevmiyorum umurumda değil dedin Mavi Marmara da şehit olan canlar bizim canımızdı. Bunları yapan devlette yangın çıkmış ne sebeple çıktığı ne olduğu belli değil ama kontrol altına alamadılar. Birazda onların ocağı yansın çaresizlik nedir anlasın. Güçlüler yenilmez diye bir şey yokmuş bunu İsrailliler bi kavrasın. Yangın söner muhakkak, yerine ağaç da dikilir. Ama giden masum canlar geri gelmez...
Ağaç yanıyor diye duyarlı olan varsa madem dizellere yazılım atamayın, KAT iptali yapmayın emin olun daha az zarar verirsiniz .
NOT!!!! Bana cevap yazacaksanız siyasete beni bulaştırmadan yazınız...
Benim anlamadığım neden hiçbir haber kanalında veya internet sitesinde bahsedilmiyor bu yangından ?
1-Ben Türküm filistinli değilim.Benim meselem değil
2-Olsaydın ne yapardına getirdin
Irakta abd askerleri camilerin içinde müslüman kadın ve çocuklara tecavüz ederken niye ses çıkarmadı
Senin reyisiniz
Ya bu ölen garibanlardan nemalanan şerefsizler yönetiyor sizlerde meşale bayrak tutuyorsunuz
Filistin halkı bunları topraklarını para karşılığı satarak hak ettiler
Bizi savaş zamanı fransızlarla iş birliği yaparak arkamızdan vurarak hak ettiler
Vicdan yaptırıp ehli sünnet diye gösterilen lideriniz bu ülkeyi kan gölüne çevirdi
Siyaset bulaştırma biliyorsun filmin sonunu çünkü
Biz bir gün ABD Rusya Çin gibi bir devlet olursak eğer o zaman acırsın babalık edersin
Yiyecek aşını zar zor kazanan topluma 3.500.000 suriyeli ekliyorsun
İşsizlik 11.000.000 olmuş
Biz israil filistin mısır konuşuyoruz
Dolar 3.40 oluyor benim dolarla işim yok diyorsunuz
Valla dünyada petrol abd doları ile satılır
Dolar çıktıkça petrol fiyatı ve yakıtda çıkar
Yakıt tarımı sanayi etkiler direk
Sonuç sana dokunur
Siz bırakın ortadoğuda abicilik oynamayı
Bu millete üvey baba olacaksanız bırakın gidin delikanlıca
Bizde olan olaylar kimseyi ilgilendirmiyor ama bi yerde bi sorunmu var hemen ah canim yazık,niye böyle oldu acaba demeyi seviyoruz. Her gün sehit,meydanlarda patlayan canli bombalar,dukkan kapatan esnaflar,bilmem kac lira olmus dolar,petrol,işsizlik.. Bunları düşünelim herşeyden önce.Sana kimse avlanıyor,düştükçe tekme atiyorlar.
Sonuç olarak ;
Dedeye Sahip Cıkalım -.mp4 - YouTube
Mumdan çıkmış yangın
Bir avuç bir ülke İTrail yanıp geberselermiş keşke ! Ne diye yardım gönderiyoruz anlamıyorum ki üstüne üstün gazze de yardım etmiş galiba söndürmeye
Bu konuda benim düşüncem Cumhur Başka nı ile aynı veya benzer diye benim reisim olmuyor. Aynı şekilde düşüncem aynı diye maalesef beni siyasi bir konuşmaya çekemezsin. Cumhur başkanı Iraklılara ses çıkartmadı diye ben susacak değilim. Bu yüzden Siyasete bulaştırmayın dedim. BASA BASA. Yazdığım içeri siyasi bir içerikten uzaktı ayrıca.
Suryeliler ben eklemedim ülkeye bana söyleyebileceğin bir şey değil şikayetin varsa BİMER'e yaz .
Ben diyorum canlar gitti sen diyorsun dolar 3.40 olmuş.
Yaşamakla İNSAN olmanın arasında ince çizgi var senin pusulan şaşmış.. Zaten senin karşı görüşünden biri çıkınca direk cahil oluyor gözünde başlıyorsun. Dolar şöyle bu böyle bi sakin...
Doları bu kadar düşünüyorsun madem DOLARCIK'larını bu kadar çoook seviyorsun çek git Amerika'ya, petrolde ucuz varil varil doldurursun arabana hem varlıklı birisin ABD ye gidecek paranda var ülke batarsa canında yanmaz hem.
Ben ülkemi satıp gitmem... Veya ben niye burada duruyorum diye isyan etmem. Ülke hepimizin batarsak hepimiz batarız çıkarsak hepimiz çıkarız. Senin bana yazdığın işsizlik meselelerini vs.... ben çok memnunum mu sanıyorsun :) Elde olan tablo bu. Bu forumda bu durumu tartışarak çözecek varsa buyurun sabaha kadar tartışın.
Sen ona dolar 3.4 oldu de o sana yol yaptık desin uzar gider vesselam...
Bu ülke bu kafada giderse merak etme satmam dediğin bu ülke zaten satılamayacak hale gelecek
Sen ülke olarak refaha ulaş sonra dünya meselelerine el at
Arka bahçede oynayan 5 yaşında sümüklü çocuk 30 yaşında ki adamların yaptıklarını eleştiriyor
Sen ülke olarak tecavüzde ilk 5 tesin işsizlik oranlarında ilk 5 tesin
Dünya beşten büyüktür diyorlar ya
Dünya beşten oluşur geriye kalanlar artanlarla beslenir
Bizim geleceğimiz gitmiş siz tutturmuşsunuz filistin suriye mısır türküsü
Ben diyorum parasal ciddi anlamda bir mebla oluştuğu an gidicem
Atanın mirasını yedi bu ülke sahip çıkamadı
Yurt sulh sağlayamayan devletten dünyada sulh için güya birşey yapıyor gören cahiller yüzünden bu halde bu ülke
İnsanlar her geçen gün yobazlaşıyor
13 yaşındaki çocuğa 70 yaşındaki tecavüzcüsü ile evlen denilen ülkede kim yaşamak ister
Siz ve sizin gibiler çanak tutmaya devam etsin
Yaradan elbet hesap günü bunlara çanak tutuğunuz için bir bedel ödetir
Siz müslümanlığı başka bir yerden anlamışsınız
Bimer diyor :)
Cahillik meslek olmuş hobi olarak yapılıyor bu ülkede
A haber izlemeye devam edin siz...
Bir yerde savaş varsa orada haklı haksız yoktur. Masum insanlar ölüyorsa insanlık bitmişse tek bir tarafın suçu mudur ?
O küçücük Filistinli çocukların ölmesinde kimlerin parmağı var sence ?
Batının, Türkiyenin Filistinin hiç suçu yok mu yani ?
İsrail'in nasıl kurulduğunu, Filistinin neden İngiltereye parayla topraklarını sattığını ?
Sonrasında terör olaylarının tırmandığını bir oku araştır.
Hangi insan, insan ölümünden mutlu olabilir bana bunu açıklayın bi.
İsrailde yaşayan olaylardan masum çocukların ölmesini istemek ne kazandırıyor ?
Ağaçlar yansın kül olsun oh olsun diyince elinize ne geçiyor ?
Yaşın küçük, biraz zaman geçsin gerçekleri görmeye başlarsın diye düşünüyorum.
Anne babanızdan ailenizden körü körüne duyduklarınızla yetinmeyin. Okuyun araştırın beyninizi kullanın.
Onlardan bir adım ileri gitmeniz lazım. Vatan sevgisiyse konu önce bunu yapın.
Herkes senin gibi dusunmuyor dusunemez de, kabak tadi vermedimi artik tamam birakta az baskalari yazsin konuyu kilitleteceksin , isteyen a haber izler isteyen b haber tamam eyvallah artik herkes senin gibi dusunmek zorunda degil, kimsenin muslumanligini sorgulamak kimsenin haddine de degil, herkesin inanci kendine.. , merak ettim bu kadar yaziyorsun siyasi bilimler uzerine bi egitimin mi var ya da Tr deki herkes gibi sokak siyasetcisimisin? Biz okulunu bitirdik bu kadar cok bilemedik :) onu bunu cahil diye ezemedik..
Konu kilitlensin zaten
Okumakla yenilmiyor cahillik
Okumak düşünmek yorumlamak ve her zaman öğrenmekle cahilliği azaltırsın
Her konuda fikrin olur yazabilirsin
Ben üni mezunu birisi değilim
Bunca yazı yazabiliyorsam bugün bile öğrenmeyi bırakmamdan ötürü
Sen insanları din dil ırk etnik kökeni ile yargılamam
Müslümanım diyip gayrimüslim gibi davranmayı eleştiriyoruz
Konu kilitlensin bencede
İnsanların aklı selim düşünüp yazacağı yok gibi duruyor
Senin ya canın sıkılıyor ya ağır işsizsin. Yazdığım satırları kendine sündürerek hala siyasete çekiyorsun. Paran olunca git abd ye tamam. Konu kapansın satıp gitmeyiz biz. Bazı şeyler sen anlamazsın ama İNSANİ değerler her şeyden üstündür bende. Senin para dediğin bir kağıt parçası gözümde.
O kanunları ben çıkarmadım. İşsizliği ben başlatmadım. Bunları yapacak gücüm yok anca burada %11 işsiz var yea diye haykırırım senin gibi. Bir halta yaramaz benim söylediğim bu. Ya da senin hayal ettiğin gibi "Cumhur Başkanın Önünde bir buton var işsiz bitirmek için sırf ibneliğe basmıyor sanki". Ülke yönetmenin "DOLAR DÜŞSÜN " diye bağırınca ,düşeceğini sanmıyorum çözüm üret düşsün hadi.
Önceden de yazdım hiçbir Cumhur Başkanı veya Başbakan halkına zulüm etmez. Mevcut ülke durumunu ele aldığımızda doların bu kadar artması şaşırtıcı olmaması gerek, ne sanayi var ne de bir şey. Sanayi olması içinde çalışmak gerekir, üretmek gerekir. Doların artması hükumet yüzünden değil bizim yüzümüzden. Faiz yiyerek yan gel yat yaparak, araba al-sat yaparak hiç bir yere varılmaz....
Yobaz dediğin şeyi kelime bizim köyde aşısız meyve ağacında ki meyvelere söylenir. Senin söylediğin Yozlaşmak sanırım. Bu kelime ise "Özündeki iyi nitelikleri birtakım dış etkenlerle zamanla yitirmek, bozulmak, soysuzlaşmak, doğasındaki iyi nitelikleri sonradan yitirmek," Anlamını taşır ben milletimde bu özellikleri göremiyorum maalesef.
Ayrıca Kelimeyi bu kadar yozlaştıran birisinin birine YOBAZ demesi kadar komik bir şey olamaz :)
FOX tv izlemeye devam...
Anladigim kadariyla senin gibi dusunen= bilgili, kulturlu, dusunmeyen=cahil. Maalesef katilmiyorum. Konuyu kisisele indirgemeyelim, bazi arkadaslarin konuyu kaptigi gibi biz cok goremedik bu haberi tvde vs, amerikanin olusturdugu isid ordusunun zulmunu izlemekten, ben de forumda paylasmak istedim , topluluk sonucta.
Senin reisin bu hale getirdi bu ülkeyi
Suriyelileri alarak işsizliği uçurdu
Ekonomiyi baltaladı
Gereksiz projelerle yandaşlarını zengin etti
Geleceğimizi ipotek etti
Sen ne yapabilirsin
Çok kolay oy verirsin bu hükümeti değiştirirsin
He değişmedi mi değiştirene kadar oy vericeksin
Yobaza gelirsek
yobaz
ad & sıfat
1.
din konusunda başkalarına baskı yapmaya yönelen, dinsel bağnazlığı aşırılığa vardıran (kimse).
2.
mec.
bir inanca, bir düşünceye körü körüne, aşırı ölçüde bağlı olan, hoşgörüden yoksun (kimse).
Müslümanlık allah ile kul arasında olan araya aracı kabul etmeyen bir dindir
Bu ülkede gerçek müslüman sayısı her geçen gün düşüyor zaten
Küçük yaşta çocuğun ırzına geçip imam nikahı ile meşru kılmaya çalışmak müslümanlık değildir yobazlıktır mesela
Sen ülke olarak refaha kavuştun mu ki ele avuç açıyorsun
Açlık sınırı 1428 TL bu ülkede sadece 4 kişilik bir ailenin min yemek içme tutarı
İnsanlar 1.300 tl maaşla geçinemiyorken siz yurtdışındaki olayları gündeme alıyorsunuz
Fox Haber bile bazen beceremiyor haber yapmayı
Bağımsız özgür bir medya kanalı yok
Vpn var allahtan gerçekleri netten bulabiliyoruz
21 yaşında bir bireysiniz daha çok şey görürsünüz
Ama düzelmiyoruz batıyoruz diye bir tomar yazı yazdım
Anlamıyorsunuz benim daha fazla yazmama gerek yok
Forum halkındanda özür dilerim
Ülkenim bu durumu beni üzdüğümden bu yazdıklarım
Belki bir kişiyi aydınlatırım diye...
İsraile oh oldu diyenler, Adanada ölen yavrular hakkında ne diyecek? O yurdun sahibi cemaat hakkında ne dicek? Kader değil mi takdir i ilahi değil mi.. Allah bu dünyada cezalandıracak olsa, gönderdiği dini pis duygularına çıkarlarına alet edenlerden başlar..