Arkdaşlar e34 ümü sattıksan sonra onu araymıcak bi arac arıyorum bmw öncelikli.
Arkdaşlar e34 ümü sattıksan sonra onu araymıcak bi arac arıyorum bmw öncelikli.
biraz daha sıkıştırıp e39 alınabilir ya da e36 dan devam![]()
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Ben o fiyata 3 silindir dizel bakardım-ki baktım şehir içi kullanmak için. Kafama göre bişe bulamadım. Tavsiye edebilirim önceliğiniz farklı gerçi ama.
bende aynı noktadayım. cam tavan dizel c4 ümü sattım neden bilmiyorum.. şu anda öyle kaldım napsak bilmiyorum. E36 hastasıyımdır piyasaya baktım baktıkca aglayasım geldı. hic bir arabanın ustunde ne jantı kalmıs ne teybı ne bıseyı. hepsı basık zaten. fabrıkadan cıktıgı gıbı duran bır coupe yok.![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bende kac gundur ankarada hosuma giden ne varsa arayip gidip bakiyorum kafam karisiyo surekli bi ufak sehir ici kullanima uygun bi arac aliyim bi yandan bmw kovaliyorum neyapacam bilemedim
Beyler 3.16ti bakiyorum ankarada bulamadim duzgun 3.25 var bitane inceledim guzel arac temiz bakimli nakit problemi var 3.25 icin 3.16ti ler hakkinda bilginiz varmi ?
Suzuki Swift Sport.
Loading site please wait...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Performans olarak tatmin edeceğini sanmam 316'nın. Denk gelirse 318ti bakabilirsin. İlandaki yeşil iyi gibi. Gerçi M paket değil ama km düşük. Galerideki siyah da ne zamandır satılıkta. Pazarlık payı fazladır herhalde.
vala ben dizelmi lpg mi ona karar veremedim daha
ama lpg alırsam sanırm km cok ta sıkıntı degıl sonucta atmosferik motor. bujileri değiştir buji kablosunu değiştir kafan rahat.
dizelde km önemli.. turboydu enjektördü ...
e36 baktım neredeyse yok gibi.. favorilerimde olanların hepsi aynı hafta gitti.
şu anda resmen 30 liraya kadar temiz yok ilanlarda.
compact lara bakıyorum. çok arada derede bırakıyor.. bagaj zaten kucuk birde lpg tankı..
punto mj lere bakıyorum km ler hey hey hey..
olmayanlar fiyat çekmişler..
sattıgım araba 158oookm deydi
aynı yılın daha donanımsız özelliksiz arabasına km si bile daha yuksekken daha fazla para vermek pek içime sinmiyor. sanırım biraz izmirkart kullanıcam
tam da zamanıyenı yıl yenı vergıler yenı dönem.. miss..
![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
e36, konfor ve dayanıklılık yönlerinden e34'ü aratır.
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)