Araç neden yanmış bilen varmı?
Printable View
Araç neden yanmış bilen varmı?
Mumdan çıkmış yangın....
Avcılar'da feci kaza: 2 olu
- CNN TURK - tarafsız guvenilir haberler
Kaza olan bolgede bır cok radar uygulaması var gece 2 de kacla gecıldıgıne bakılırsa daha net ortaya cıkar.
Gozgore gore butun sabıt uygulamalardan suratlı gecmıs olması lazım. O bolgede hız sınırı 80 km ...
Resımlere bakılırsa arabanın onu kalmamıs. Ölen kardeslerımıze Allahtan rahmet dılerım. Allah sevdıklerıne sabır versın.
Fakat japon arabaları özellıkle toyota eskılerden berı sac kalınlıgı ve yapısı bana zayıf gelır bu aractada farklı olmamıs sanırım.
Toyota'nın prestiji azalırken, direği yapan firmanın artması...
Arabayı patates etmiş.
Kesin LPG lidir :)
Soldan gözüken fotoya göre araçta ciddi hız varmış. Bu şekilde kaza yapan her hangi bir araç alev alabilir, çok da şüpheci yaklaşmamak lazım.
Allah rahmet eylesin, sabır versin.
kazada 2 kişi feci şekilde can vermiş,makara yapanlar var konu da.tebrik ediyorum.
Allah düşmanımın başına vermesin.
eşime ilk defa sıfır gibi değilde artık tecrübelendi jelatinleri üzerinde sıfır olan araç alayım dedim daha Chr'imiz geçen cuma teslim edildi ve boya korumasını bile yaptırmak nasip olmadı bu konu sayesinde canım sıkıldı.
eşimle birlikte 50günlük kızım var beraber biniyorlar cidden mide bulandı ya :(
Peki neden kazadan sonra alev almış olabilir ?
Görüldüğü kadarıyla yakıt deposu tarafından hasar almamış araç direk olarak motor tarafından hasar var ?
Ne olabilir gerçekten sebebi ? içindeki sürücü ve yolcu emniyet kemeri takılıysa sağ çıkardı diye düşünüyorum. Vahim olan yangın sanırım sıkışıp çıkamamışlar yangın yüzünden.
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum
Allah rahmet eylesin vefat edenlere..
Fabrika AR-GE yapıyor doğru.Fakat kaza testlerindeki standartlar,bazı hataların açığa çıkmasına engel oluyor.Bu durumu,VW'nin emisyon hilesi gibi düşünebilirsiniz.Kalıp değerlendirme ölçütlerine karşı yapılmış bir şeydi.Bunları şunun için anlattım:Global Ncap kuruluşu,standart çarpışma testlerinin yeterli veriyi sağlamadığını açıklamış ve doğru ölçümün,gerçek hayattaki gibi olması gerektiğini söylemiş.Bu sebeple de arabayla arabanın çarpışmasından çıkan sonuçlara daha çok değer veriyor.Standart ölçütlere göre alınan sonuçlar ile gerçek hayattaki sonuçlar farklı olabiliyor.
Bizim orada (avcılar-Ambarlı sapağı) olmuş kaza. Ölenlere Allah rahmet eylesin ailelerine de sabır versin. Yeni çıkan ve yerli üretim olan bir arabanın yapması imajı için kötü olmuş.
Olen cocuklari taniyordum kardesimin arkadaslariydi. Sok oldum yemin ederim. Allah gani gani rahmef eylesin.
Bu yerli yapımı idi sanırım
Egea da aynı şekilde
Yıldızlarda Kayar olmuş
Ölenlere rahmet kalanlara akıl diliyorum