Ne diyeyim şimdi bilemedim... Konuyu açan benim başlık bile kinayeli... Emin ol ciddi ciddi seçerek ve hayretler içinde konusuyorum, zira anlayış durumu ve seviye ortada... Neyse iyi forumlar...
Printable View
Küçükçekmece Kanarya Mahallesi
etrafta yaşayan herkes orda kocamaaan kaçak sigara için kurulmuş pasaj olduğunu bilir 3 kuruşluk 5 kuruşlukta değil milyonluk mallar gidip gelir pkk ordan para kazanır, polis te bilir devlette bilir bişey yaparlarmı? bu gibi durumlar devam ettikçe vergilerde artmaya devam edecek. kimse yancılık yapmasın lütfen herşey ortada.
Yazı diliymiş kinaneymiş geçiniz. Beceremiyorsan bu işleri yapmayacaksın. Hassas bir edebi sanat bu. Kimse sadrazam billuru yemedi içinden geçenleri kimse bilemez, bu düşünce yapısına bunları söylerim. Ayrıca ben kinaye yaptım siz anlamadınız diye bir şey yok, sen anlatamadın demek ki kendini. Kendini anlatma sorunun varsa insanların sorunu değil bu
6 sayfada herkes anladı iki kişi anlayamadı bide hala konuşuyorsunuz... Özellikle yapıcı konuşuyorum hala aynı dikkafalılık devam... Varın gidin işinize... Sana da saçma sapan laflarını iade ediyorum...
Evde bira yapımı & tütüne geçmek :)
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=314944
Sanane lan icersem icerim, ayik cekilmio ulke biz napalim, Torbacida verginduzenlemesi yapsin o zaman, Beden benim kafa benim, Alkol sigarayi gectm amerikada kac eyalette marijuana yasal, reis in yegeni 5 kilo cihara ile basildi iciciyim dedicikti, Baslarm vergisine simdi en pahali benzin en pahali icki, Verdigim vergiler colugundan coxugundan ciksin bunnarin kurusuna kadar haram olsn
Alkol seven biri olarak ,artık kendim üretmeyi öğrenmem gerekiyor sanırım litrelik rakı 117 olmuş ,tam bi soygun haram olsun .
küçükken hep bahsederlerdi bilmem şu ülkede viski şu kadar bilmem şu ülkede sigara şu kasar para millet alamıyo içemiyo derlerdi hep bende derdim en iyi bizim ülkemiz var isteyen istediği gibi içiyo ucuz vs ama yaş yükseldikçe seneler ilerledikçe güzel ülke kavramı iyice bitti yerini vergilere din tüccarlarına bıraktı,bakit buldukça arkadaşlarla bira içer günü 5-10 tlye kapatırdık bazen lüxse kaçalım derdik rakı alırdık içerdik ama lanet olsunki din tüccarları bunuda istemiyo,insanların uğraştığı ne kadar hobi ne kadar zevk işi var ise hepsi zamanla yontuldu köreltildi pahalılaştı lüxleşti şimdide son evrelerini yaşıyo,koyun gibi yaşa sorgulama tartışma biz ne yaparsak doğrudur sakın kötüleme her yerde bizi savun moduna döndük,madem dindarsınız bende diyorumki allah belanızı versin,benim gibi insanları her gün kanallarınızda din ile uğraşarak dinden imandan soğuttunuz
Murat lemar lapta tarafinda yurusen yarim saatten fazla surer. Atla dolmusa 3tl 10dk ya ertan marketin ordasin. 10mt yukarisinda off licence bi yer daha vardi adini unuttum. Bide ertan marketten dolmus duraklarina cikarken 4 yolda limasol bankadann dogru saga donersen orda da buyuk bi yer var.
pazartesi günü sigaraya zam geliyor diye duyum aldım beyler...
zam yazmışım pardon.güncelleme :)