arkadaşlar, bir logo ve sticker çalışması yapıyoruz
sizce hangisi daha güzel?
6.
![]()
arkadaşlar, bir logo ve sticker çalışması yapıyoruz
sizce hangisi daha güzel?
6.
![]()
2 numaralı bence
abi yukarıdaki yeşil sarı kırmızı kombinasyonu kötü gibi, gerisi gayet güzel hepsi şık, işe uygun duruyor.
Sarı - kırmızı - yeşil olması yanlış algılanabilir mi acaba ?
Hem de o kadran renklerini tek renk kırmızı yaparsanız baskı maliyetleriniz de düşer. Bu şekilde yaptıracağınız her matbaa baskısı 4 renk olarak fiyatlandırılacak ve biraz daha yükselecektir maliyetler.
Benim fikrim de 2.
şöylede olabilir belki
sadece ibre kırmızı kalır, yeşil sarı kırmızı yerler açık griden siyaha doğru gider gibi gibi
1 numara güzel ama reklam işleri için folyo kullanımı maliyet vs açısından 2. daha verimli gibi geldi
1 olabilir ama renklerin farklı olmasını tercih ederdim.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
2 derim ama renkler konusunda arkadaşlarla hemfikirim. Daha farklı soft renkler olabilir ki ibrenin kırmızısı öne çıksın
Sadece fikir vermek açısından 2 dk da şöyle bişe denedim, en azından anlatmaya çalıştığım renk ve baskı hakkında fikir verir
![]()
Daha minimalist bir tasarım çok hoş olur düşüncesindeyim. Mesela üstteki ibre çalışması çıkıp, yalnızca yazılar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.![]()
Renault Sport
#15 Daha güzel abi. yeşil kırmızı sarı falan çok basit göstermiş. Ayrıca yanyana gelince iğrenç şeyleri çağrışım yapıyor.
sırf içinde renk kombinasyonu war diye hiçbirini seçmedim.
sonradan yapılan 6 numara gayet başarılı. ama oda seçenekler arasında yok..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)