Kargo hala çıkmadı benim.
Printable View
Kargo hala çıkmadı benim.
Devam ediyor mu baba biz de alalım bir şeyler kaçırdık galiba.
Kargo yok hala ortada, pazar gecesi aldım ben de.
sanırsam dolandırıldık :D
Bnmde 3 gün oldu suan bnm kargodanda ses yok :)
beyler cok cıddı yogun satısları vardır emın olun. fırma sıradan bır fırma degıl. bu hafta ıcı sekıllenır kargolar bence
Güzel trollden öteye gitmez hem markanın distribütoru olacak hemde çakma mal alacak öttürürler muhtemelen adamı :)
Eren Holding
PERAKENDE
Lacoste
Burberry
Occasion
SuperStep
Gant
Nautica
SuperKids
Converse
Aigle
Keds
Sanal Mağaza
rams gibi bi vurgun olmasın sakın :D
binlerce kargo vardır bekleyelim birbirimizi fitillemeyelim :D
Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
11482 numaralı siparişiniz hazırlanma aşamasında olup, kargoya verildiğinde siparişlerim kısmından durumunun kargolandı (Yurtiçi Kargo) olarak güncelleneceğini, sipariş tarihinizden sonra yaklaşık olarak 2 ila 5 iş günü içerisinde kargoya teslim edileceğini tarafınıza bildirmek isteriz.
Saygılarımızla,
500 Bin Ayakkabı Müşteri Hizmetleri
2 gündür Mail yoluyla psikolojik baskı yapıyorum kesin yollarlar ahahahah
Bizim kargolar geldi beyler sıkıntı yok.
Benimki de sabah yeni siparişdi şimdi siparis hazırlanıyor oldu geliyo galiba
Buyuk kurumsallarin kargo isi biraz sikinti oluyor ne yazikki, once kargo kamyonlarini dolduruyorlar, sonra kargo sirketi, ayristirma yapip, kargolari transfere hazirlayip oylece sisteme bilgi giriyor, bizim paketler coktan paketlenmis olup sistemden oturu bekliyor olabilir.
Bende dün sipariş verdim bakalım hayırlısı bekliyoruz
Benim ilk parti mallarım geldi. En son tek bi ayakkabı siparişi vermiştim o hala yeni sipariş olarak gözüküyor.
Pazartesi 1330'da sipariş verdim. Hiçbir gelişme yok...
2 çiftte biz aldık hadi bakalım
bazı ayakkabılarda numarada standardı farklı 7.7, 9 hangi standarda göre UK - USA ? bu numaralara göre alım yapan var mı ?