Alsan dert almasan dert şu durumu gördüm şükür almamışım dedim Allah sabır versin sizlere iadeyle filan hiç uğraşamam :)
Printable View
Alsan dert almasan dert şu durumu gördüm şükür almamışım dedim Allah sabır versin sizlere iadeyle filan hiç uğraşamam :)
Bu biraz şans işi. hatta şanssız olman lazım çünkü büyük bir çoğunluk geçte olsa ürünlerini eksiksiz kusursuz aldı.
Bnm kargoya verildi yazıo 3 gün oldu, ama kargoda adıma gelen herhangi bi kargo gözükmüyor.
Nası iş anlamadım.
Müşteri hizmetleri ile görüştüm iade de bir sıkıntı olmaz , hatta siz yenisini alın çünkü iadenin hesaba geçmesi 1-1.5 haftayı buluyor böylece vakit kaybetmezsiniz dedi. Bende yenisini sipariş ettim diğerini de artık 1-2 haftaya hesaba yatırırlar sanırım.
Aldigim urun 3 gun icinde geldi. Ayagima numarasi uymadi m.hizmetleriyle gorustum yenisini alin elinizddkini yollayin dedi. Eskisini yolladim ellerine ulastiktan sonra 3 gun icinde para hesabima yatti. Aldigim yenisinde 3 4 gun tedarik suresi oldu sonrasinda kargoya verdiler geldi.
fım cok eskı ve saglam beyler. sorun yasanmaz. eskılerde ıyı bılıyor bı abımız var sırkette 55 yasında eren holdıng dedım. ohoo alın bısı olmaz saglam onlkar dedı
eren holding çok eski lacoste vs hepsi onların , firma konusunda şupheniz olmasın , ayrıca fiziksel olarak gidip gezebiliceğiniz yeride mevcut , 212 avm nin arka tarafında outlet yerleri var
1-2 hafta önce sipariş vermiştim verdiğim sipariş ile ayakkabı geldi. Bugün ise ben şirkette değil iken kargo ile aynı üründen tekrar göndermişler.
Daha önce yazmıştım 2 çift aldım uzun süre beklemedeydi 1 çifti çıkarttılar diğerine haber vericez demişlerdi temin etmişler aradılar ücretsiz kargo ile onuda yollamışlar bekliyorum , özellikle sordum onlar kargoyu böldüğü için kargoya ücret almıyorlar bence bu yoğunluğa göre gayet ilgililer
Iadeyi yapmişlar hesaba kargo ucretini kesip.
Tahminimden kisa surdu :)
Bana da gönderdikleri bir ürünü mükerrer tekrar gönderdiler :)
Aradım dedim fazla gönderdiniz, kız diyo yok sistemde öyle gözükmüyor. Salak sistemde öyle görünse zaten göndermezsin :) Dedim beni harama bulaştırmayın gelin alın ayakkabınızı.
41 buyuk geldı iade ettım 40 aldım paramı ıade ettıler
Benim aldığım elime ulaştı numarasi tam oldu üstelik orjinal. Teşekkürler yorumlar için yanıltmadı. :)