Benim anama babama ve kendime yılbaşı hediyesi olarak aldıklarım geldi hep. Bugün bitane daha kendime sipariş verdim.
Printable View
Benim anama babama ve kendime yılbaşı hediyesi olarak aldıklarım geldi hep. Bugün bitane daha kendime sipariş verdim.
ben adidasla 44.5 giyiyorum, bunda 45 söyledim oldu ayağıma.. ayakkabı genel olarak ayakları taraklı olmayan insanlar için yapılmış gibi bir süre sonra benim ayagımda orjinal formunu kaybedecek yada benim ayağıma birşeyler olacağı için çok uzun ömürlü olmayacağını biliyorum ama beğendim işte. Nerede satıldığını bilmiyorum, bende 500binayakkabı üzerinden gördüm beğendim, numarayı yazdım sipariş ettim. Önceden tecrübe etmişliğim yok. Fakat ayak yapınız yazdığınz gibi enteresan ise, bence bir şekilde bulup denemeden almayın.
Camper Pelotas 18302-074 Gunluk ayakkabi Erkek. Official Online Store TURKİYE
Bunu beğenmiştim bende boynerde :D
TechTurkey gazina geldim yapistirdim iki tane umarım iyi gelir. Newblance alan var mi?
benim mallar geldi çok şükür 1400 ü kurtardık :)
yanlız gstar dan aldığım numara küçük gelmiş
Gstar Morton Mono D01742.990
nası değiş im yapçam
numarası yanlış gelen
Lacoste Vaultstar 116 1 731SPW0030.1F2
Converse One Star 153063C.641
numara 39 geldi
Gstar Morton Mono D01742.990
kargo ben yokken gelmiş iade yapamadım isteyen varsa degerlendirsin
Ürünler geldi. Hepsi tahmin ettiğim gibi tam oldu.
Bide iade ile uğraşmak zorunda kalmadım.
Bende 2 tane lacoste aldım ikiside mükemmel oldu :)
Şu Asics ayakkabıdan var mı? New Balance ile aynı kalıp mıdır, bilemedim. Koşu için alayım diyorum.
Linki unutmuşum. Pabuç budur.
Lacoste için sorum olacak.
Mağazadan aldığım ayakkabılar 42 ise bu siteden de 42 mi almalıyım?
Lacoste için küçük geldi diyenler var ondna merak ettim. İstediğim modeller yok ama günlük kullanım için alayım diyorum bir kaç çift
Asics new balance daha kaliteli ve jel tabani sayesinde cok rahat.
Magazadaki lacoste neyse buda oyle bir farklilik tok
@Draniela
lacoste siparişlerini bir numara büyük vermenizi öneririm kalıp olarak biraz dar geliyor diğer markalara göre
Lacoste almıştım ama oldukça dar geldi. Geri iade ettim 2 ayakkabıyıda inşallah iade de sorun yaşamam.
1, 2 numara büyük sipariş vermeli.
iade edilip tekrar sipariş veriliyor değişim yok
Abi direk iade ediyorlar parayı (inşallah). Numara değişimi filan yok, siteden tekrardan sipariş geçiyorsun istediğin numarayı.
Site üzerinden vs herhangi bi uygulama yok. Yurt içi kargoya 379177039 numaralı alıcı koduyla teslim ettim ben 7 gün için de para iadesini bekliyorum. Para iade edilsin tekrardan satın alıcam.
Gelişmeleri yazarım buradan.
Benimde ürünlerim geldi ancak gelen Lacoste 43 numara biraz dar geldi , o yüzden 44 ü isteyeceğim. Gelen Faturanın alt kısmında ürün iadesi vs gibi seçenekler var oradan beden olarak uygun değil seçeneğini tikledim ve 44 numarasını istediğimi yazdım sanırım para iadesi olmadan da değişiklik olabiliyor. Çeşitli seçenekler var gelen ürününüzün üzerindeki faturanın alt kısmında iade seçenekleri var.
Müşteri hizmetlerini arayıp görüştüm söyledikleri bu şekilde. Gider pusulası üzerine yazdığınız klasik iade prosedürüdür. LCW, DEFACTO gibi mağazalara iade ürün verdiyseniz önce gider pusulasıyla iadeyi alırlar. Daha sonra aldığınıız ürünü ilk kez alışveriş yapıyormuşsunuz gibi sıfırdan işlem yaparak satış gerçekleştirirler.
2 ayakkabı aldık 1 i yanlış geldii al başına belayıııı şimdi ugraş dur
bende yarın iki adet iade edicem bakalım hayırlısı artık ne zaman iade ederler bilinmiyor kendi kendimize iş çıkardık :)
ayın 14. de sipariş geçtim tedarik sürecinde yazıyor halen daha
son partımde suan teslım edılmek uzere kargo dagıtıma cıkmıs. sag salım atlattım ben :D
edıt agzımı actım ya patldık ahahaha
3 ayakkabı gelmesı lazımdı :D uzerındekı faturada 3 ayakkabı var 2 cıft gelmıs :D
ben 1 tane almıştım bereket sıkıntısız geldi :)
9 da 1 fıre verdık :D bakalım nolcak :D
sımdı aradılar,
bılgılerı dahılınde bekletmemek adına tedarık edılenlerı yollamıslar. 1 hafta ıcınde kalan tedarık edılmezse ıade yapılacakmıs
Nasıl bulabildiniz o kadar ayakkabı, ben hiç beğenemedim.
bende 2 çift sipariş verdim 5.gün halen tedarik sürecinde bakalım :)
1 lacoste,
1 newbalance,
2 Gant , aldım ayakabılarım geldi hepsi istediğim gibi herhangi bir sorun yok.çin çıkarmı diye çok korktum ama ürünler %100 orjinal.