acık ara arog :D
Printable View
acık ara arog :D
Kıyaslamam bile muro nedir yahu..
gorayı hiç beğenmedim arogada gidermiyim bilmem
Başa başta gidebilir aslında kurtlar vadisi hayranı ülkemizde çok :)
Arog cem yılmaz'ın filmi olduğu için muro'nun önünde olur film kötü bile olsa cem yılmaz olması etkili olucaktır.
Muro'nun arogla aynı zamanda çıkması gişesini düşürebilir bence
Her ikiside komedi filmi ise,
Muro, Cem Yılmazın kıvrak Zekasının ürünü olan AROG la başedemez..
İkisinede gidecem inşallah. Ama bir tanesine gitme deseler Muroya gitmem. Çünkü AROG gene argo olduğundan son ses evde izlenmez :D
walla AROG bnce tartısmasızz..cnkü muroya daha cok kv yi izleyenler fln izler die düşünüyorum...
öte yanda cemyılmaz var..adam aferdesinz ama gaz cıkarsa bile insanlar yerlere yatarr yanii :):)
AROG acık ara farkla;)
Cok farklı kulvarlarda ve kalite farkı var ortada...Arog derim ama öte yandanda kv ciler belki kırmanciler sinemaya gierlerde muro gişe yapar ve hiç şaşırmam :D
kafa kafaya gider bence :D
muro sinema olacak tarzda değil. hani öyle para verilip gidilcek bi film değil. A.R.O.G her türlü yer. muro öyle izledm işte yani iki güldm. ama arog çok başka olacaktr.
muro neymiş ya, aroğ aroğ aroğ:D
tabiki arog
maymun sahnesi dışında güldüm denemez.biraz uykum vardı belki sahneleri kaçırdım dedim ama koca sinemada hiç gülmedi. Gora 1500 basar arog'a
bide muro yu izleyelim o nasıl acaba?
Bana da gora gibi olmaz diyor bisürü kisi, bakalım bugun gideriz artık :)
Muronun da tüm sahneleri gösterdiler, farklı bisey kalmamıstır izlemeye :D
Herkez ilk 1 saat arog için yarıldık diyo...
zorlama espriler vardi,
okadar..
arog boyledir iste :)
bende emreyle hemfikirim, ilk bölümde acaip sıkıldım çıkcaktım nerdeyse, 2. bölümde maçta rıdvanın gol oluru kopardı bitek adam akıllı.
gora daha komikti bence, çıkınca goradan herkes kopuyodu bunda millette somurtuk surat bıraktılar bende dahil.
son 20 dk kopcaz dedim dedim dedim bi baktım bilm bitmiş elde bir kahkaha bile tam yok
ama adı war filmin arkasında cem yılmaz war onlar yeterşi giseyi saglatır cok guldurmesede cekkim teknikleri ısıkları atmosferiyle film basarılıydı bence bide muroyu gormek lzm tabi
arogbeklentılerın cok altındaydı...5 yada 6 kere sadece tebessum oldu o kadar...bı kere bı kufur edılmedı...sadecebı kere sıktırın gıdın dedı kı kufur sayılmaz bende buraya yazdıgıma gore....
2 arkadaşım gitmişler gayet beğendik, oldukça güldük dediler.. bende bugün, yarın gidicem bakalım.
gişe sonucları bizim burdaki oylama gibi farklı olur bence.
sırf cem yılmaz olduğu için gülücek çok kişi vardır.
bugün gazetede okudum, cem yılmaz demiş ki "benim esprilerimi anlamak için dekoder lazım"
valla ben muroyu izledim oda recep ivedik gibi tüm filme yayılınca beni baydı
yine kurtlar vadisindeki tarz esprilerine güldüm oda 4-5 defa
ama mkarasına izlenir yani evde oturmaktan iidir :)
Benimde beklediğim gibi değildi Arog çok güldürdüğü söylenemez.
arog u begenmedim gerçekten büyük beklenti içinde gitmiştim ama malesef , tavsiye etmem ama görmeyinde demem..
arog cok ahım şahım bi film deil ortada bi film olmuş cok komik 3-5 yeri vardı tabi maymunlar rıdvan fln :D
Arog bence güzel olmuş. Ayrıntılar çok iyi düşünülmüş, burda sayamayacağımız kadar çok şey vardı.. bazı soğuk espriler de vardı ama okadar da olur yani.
Bu akşam 12 seansına yer aramaya 9.30da başladık..galeria,flyin,capacity gora full muradada sadece en önlerde yer war...Uzun uğraşlar sonucu kanyonda arkada muroya yer bulduk..Film eylenceliydi ama fragmanlarla çok kopuktu...Rangeli dağa çıkıyoruz desek kayak takımıylamı geliyosunuz sahnesi yoktu mesela,hacı muroda filmde çok az kullanılmıştı ve lakkkkk diye bitti...Bariz çektiklerinin üzerine az bişi daha ekleyip 2.filmi çekicekler..Ama rus ablalar çok iyiydi=)300diil 500den fazlasını ederlerdi:PReel diyildi yaani film=)auhahuauau
Akmerkez AFM ve İstinyePark AFM yer vardı, bu tarafa gelseniz dolasmanıza gerek kalmazdı :)
bu arada bazı arkadaşlar küfür yoktu yazmışlar ama bir filmin komik olması için küfür şartmı? filmde illa anasına avradına düz gidilince gülüyorsanız cem yılmaz dekoder olayında haklıymış sanırım:)
Arog benimde beklentilerimin çok altındaydı malesef.
arog 3 boy atar :D
arog cok kötüydü gora nin tirnaği olmaz....
Aksam seyrettim AROG hic bekledigim gibi bir film olmamis, filmde gulecegiz espirilerin tamami fragmanlardakilerden ibaret..
Benim icin hayal kirikligi oldu..
Pazarteside MURO'ya gidicem bakalim bi de ona :)
bende dun akşam gittim AROG a ...malesef begenmedim...
Çekimler sahneler ve efektler gerçekten guzel...fakat komedi filmi olan Gora nın devamından KOMİK! bir film beklerdim...olmamış...
Arog da da cocugun dogum sahnesi yoktu :D
Arog & Muro Dvd olarak alınıp evde sıkıntıda izlenir durumu ortaya çıktı benim için bukadar yorumdan sonra :)