Çok huzurluyum, o kadar huzurluydum ki "rahat battı" olayını yaşıyodum. Baktım bu kadar refah fazla terk ettim ülkemi. Hala aklım, kalbim orada hala yaşanan her olay beni parçalamaya devam ediyor.
Printable View
Çok huzurluyum, o kadar huzurluydum ki "rahat battı" olayını yaşıyodum. Baktım bu kadar refah fazla terk ettim ülkemi. Hala aklım, kalbim orada hala yaşanan her olay beni parçalamaya devam ediyor.
beşiktaş patmasında yaralanan polisin tweetleri - #64632823 - ekşi sozluk
Enteresan bi yazı.
Yigit benim anlamadigim bi konu var ayda bir bombalar patliyor insanlar öluyor sehit oluyor boyle bi ortamda burdaki ankette ne cikmasini bekliyorsunda boyle bi anket aciyorsun anlamadim insanlarin akliyla dalgami geciyorsun tabiki guvende degil cunku kanun yok tecavuzcuye hirsiza ceza yok kurallari cigneyene ceza yok bunu yuzlerkere yazildi burda amac nedir anlamadim
evet buralar güvenli diyen 13 kişi yurtdışında oturuyor herhalde?
Şakamı bu konu, neyi tatmin ediyosunuz? Güvendeyiz yada değiliz demek neyi değiştiricek amaç ne?
İnsanlığımızdan kaybediyoruz, koşarak gelen canlı bombayı amerikada olsa sıkar indirirkerdi, bomba olmama ihtimalini yok sayarlardı bizde öyle değil ama izleyin kaç kişi yürüyor üstüne. Üzülüyoruz, kan ağlıyoruz yapılan yanlışların hepimiz farkındayız ama bu konu neden?
Madem siyaset konuşulacak bu forumda, minare çalınmadan yargılayalım imamı adam gibi. Yaşanan acının üstüne bu forumda bu konu ne? Aq bilmiyomuyuz biz neyin ne olduğunu, güvende hissetmesek bile inadına güvendeyiz dememiz gereken yerde bu konu ne? Meşhur olma çabasını, piyasa yapma çabasmı? Olaydan sonra aklına nasıl bu anketi başlatmak geliyor sayın konu sahibi?
Belki siyasi olarak aynı düşünceleri paylaşıyoruz ama yine soruyorum olaydan sonra bu anket niye???
Aynı siyasileri taşlayalım, sövelim seçmeyelim gerekirse gömelim, yanlışı yapan hesabını versin ama çıkıpta güvende değilim diyen varsa elinden gelen varsa yapsın yoksa kapı belli yol belli!
Evladını kaybedeb adam vatan sağolsun diyor, keşke kaybetmese keşke demek zorunda kalmasa ama sana ne oluyor arkadaş güvende değilim ne
Birde anket seçeneklerindeki uslüba bak arkadaş ya, insanlar öldü insanlar elim ayağım titriyor sinirden düşündükçe gerçekten konuyu açan ve destekleyenler farkındamısınız durumun?
Adam komik olmak istemiş birde cümleye bak
Yastığa kafanı huzurlu koymuyorsan, zaten sen değilsin kastettiğim..
Hepimiz kendimizi vatandaşı olduğumuz Türkiye Cumhuriyeti'nde güvende hissetmek zorundayız.
Peki güvende miyiz? Eşimizi, anamızı, bacımızı rahatlıkla AVM'ye, Kadıköy'e, Taksim'e, meydanlara gönderebiliyor muyuz? İçimizde korku olmadan...
Gönderemiyoruz.. Akşam eve geldiğinizde "çok şükür bugün de başımıza iş gelmedi" diyorsak, güvende olmamız lazım olan yerde güvende değiliz demektir..
Benim mesaj sayım 20.000 olsa ne olacak ? 100.000 olsa ne olacak
Benim mesajı okuyup anlıyorsan ki bence anlamak istemiyorsun
Benim güvenliğimi huzurumu sağlayacak bir hükümet yok şuan diyen insan sayısını
Hükümeti savunanlara göstermek için açtım
Ben bir insanı bile bu yanlış yoldan çevirsem vatana görev yapmış sayıyorum ondan
Şıkları bilerek öyle yaptım ki tam bir cevap olsun
Anket de şıklarda işine gelmiyorsa kapat konuyu çık sayfadan niye kendini kasıyorsun ki
Bildiğin doğrudan devam et huzurlu ve güvenli hayatına
Bir gün bu iş bir yakınına yada senin başına gelirse diye empati kur sadece
Gidişatı aklı selim insanlar zaten yorumlamış
Beni bilen bilir
Bu konu art niyetli bir konu olmadığınıda bilir
Bu konu hükümetine tapanlara malesef gelmez.
Siyaset forumu oldu bu konu cok sacma surekli ayni kisiler ayni seyleri soyluyor hukumete sovuyor , degisen ne ? Hic birsey artik yapmasak gercekten iyi olcak ya insanlar oluyor ve kimse guvende falanda degil ama bura onun yeri degil yonetim bence bu konuya el atmali .
E tamam guvenli degil napalim ahlar vahlar bu ulkeden birsey olmaz sayalim sovelim bumudur,18 yasinda cocuk bile bunlari yapar.
Birbirimize moral verme zamani, ders tabiki cikaralim. Sakarya muharebesi oncesi Ataturk savas gecsin sonra muhalefet yapicaksaniz yapabilirsiniz gibi bir soz soylemis cogu kisi bilir.
Direkt birini hedef amacli yazmadim bu arada:)
Orada şehit olan polis ve vatandaşlar neyin savaşını veriyordu ki ?
Yigit bu sekilde vatana hizmet edemessin kardesim dalga gecer gibi baslik acarak
Zaten karsindaki hatayi gormuyor oz elestiri yapmiyorsa bosa yaziyorsun
Her secim oncesi yaziyorsun oylar artiyor demekki uslubun yanlis yoksa niyetinden supem yok ama uygulama seklin yanlis kardesim
2002 den beri forumlardayim kimseye boyle mesaj yazmadim ama malesef bu anketin beni rahatsiz etti
İnsanların canı yanmış , ülke kaos içinde , sen bu durumdan nemalanmaya calisiyorsun ... Firsattan istifade edip siyasi goruslerinin dogrulugu kanıtlamaya calisiyorsun.
Polis teskilati ve güvenlik güçlerinin borsada hissesi yok , kotu haber yapıp fiyatını dusurup burdan rant saglayamazsin .
skoda amca nerede diyecektim ki gelmiş :D
Maalesef yatağında hayata veda etmenin artk lüks olduğu ve tesadüfen yaşadığımız veya yaşamakta olduğumuz bir zamandayız...
Benim hangi partiye oy verdiğini nerden biliyorsun. Bu forumun neresinde bir parti hakkında taraflı yazı yazmıştım.
Tam aksine ben burda Bombayı patlatıyor kardeşlerimizi oldurenler düşmanlarımızın üstüne birlikte yürümek yerine halkımız,i bölmeye yönelik çalışmaların yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
birleşince üstlerine nasıl yürüyeceğiz acaba? biz kanun mu yapabiliyoruz? siyasilerin yanlış politikalarına hesap mı sorabiliyoruz? birleşmekten kastınız hepimizin o cumhurbaşkanına destek olmasıysa, bizim köstek olmamız zaten birşey değiştirmez, %50 oy alabilecek kapasitesi var, yeterince saf kandırdı kendisi.
Mubarek kandil gecesi daha fazla uzatmak istemiyorum. Dışardan düşmanlar saldırırken icerdende biz yikmayalim birlik ve beraberlik içinde olalım bu olaylar siyaset üstü, ülkemize karşı yapılmış düşmanlıklar..
Ben birşey yapmadım Amca
Sen yaptın herşeyin sorumlusu sensin
Dolar 3,48 senden dolayı
Benzin 5.07 senden dolayı
38 şehit senden dolayı
2002 den beri bu ülkenin başına örmediğiniz bela kalmadı
Şimdi geldin konuya utanmadan yazıyorsun
Senin ne olduğunu biz biliyoruz
Benim davam huzur refah güven ortamında yaşayan bir Türkiye yani sen yoksun içinde hadi şimdi bu konudan sakince çık
abicim bak, eskiden bu kadar güçlü bomba patlatamazlardı, tonlarca bomba yüklü araçlar ortalıkta gezemezdi, son 2 yılda 24defa yani bu kadar çok fazla bomba patlar oldu. çünkü eskiden ülkeye bomba sokmak kolay değildi, ne yani bu kadar bombanın sokulmasına, teroristlerin davulla zurnayla karşılanmasına, çözüm süreci ayağına götümüzü yırtarken yapmayın diye, teroristlerin çevirmelere bile tabi olmamasına hesap sormayalım mı?
O insanlar bu gün şehit oluyorsa tek sorumlusu çözüm sürecini yönetenlerdir.
Hatırlıyormusun abi o kalttttakkk o.pu tuncel midir nedir, türk polisine tokat attı da çözüm süreci zarar görmesin diyip piç tuncele ceza verdirmeyen de akp hükümetiydi!
o polislerin katilleri belli hadi birleşelim hesap soralım, katili değillerse de o bombaların ülkeye girişine zamanında göz yumanlar belli tek tek isimlerini vereyim gidelim hesap soralım olmaz mı? birleşmekse bir araya gelmekse hodri meydan.
Kendi zamanından ornek vereyim. Belki ne demek istediğimi anlarsınız.
Abdi ipekçi niçin öldürüldü , uğur mumcu nicin öldürüldü başka köşe yazarları oldurulmedi aksine servet üstüne servet kazandılar kaostan nemalandilar.
Eminim ki aranizdada bu yazıları ile toplumu etkilediği için kazanç sağlayanlar var..