trafikte çokca rastladığım (özellikle pololarda) bu garip aletler hakkında ne düşünüyorsunuz?
trafikte çokca rastladığım (özellikle pololarda) bu garip aletler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Onlarda bi ucu kırık 30 liralık lip vardır önde. Farlar ise tum yolu aydinlatir kendi aracinizin farlarini kapatabilirsiniz. Her biri xyz club forum stickerlidir. Ayrica arabalarinin renginde spor ayakkabi ve ya tshirt giyerler
Takla güvercini diyorsun sen.O arabalar belirli evreleri tamamladıktan sonra takla atmayı öğrenicekler kardeşim,ha kimisi düz düşemeyecek orası ayrı.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
onlar üstün ırk.
şahsen beni arka sis çakar çok rahatsız edince, onları uzunlar ve sislerimle izlerinden giderek selamlıyorum.
Çinden arkaya mercekli led aldık çift duy, led çok ısınınca göz kırpmaya başlıyor. Allahtan frene basınca yapıyor bunuda sıkıntı yaratmıyor.
TR - B13
Çocukken f1 pilotu hayali ile büyüyen apaçi kolu kardeşim onlar
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Modifiye diye tabir ettikleri aynı aracın kopyasını yapmaları ve buna inanmaları...!
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Baştacısın kardeşimmmmmmmmmm
Bitanesin paşammmmmmmmmm
Kral adamsın vesselammmmmmm
Bu cümleleler olmadan onların yaşamı bir kelebeğinkinden farksızdır.
Tofaş satıp rs alan adam biliyorum, monifolttan itibaren 72 lik düz boru yapmış ne orta ne kat ne de son susturucu var. Birde diyomuşki ben 4000 den sonra basarım benim üstler iyi. Araba yere değiyor.. bu kalitesizlik bi bizim ülke de de değil yani.
ahahaha) çok iyi yorumlar ya
![]()
Üstüne bir şey yazamayacağıma karar verdim.
HESPSİ SENİN YÜZÜNDEN HEPSİ
[IMG]https://imgsec.letgo.com/images/5d/6f/12/55/5d6f1255693493eb35ae8d5070f89f40.jpg?resize=900:*[/IMG]
Bunlar makas atmaya çabalarken, yolun her şeridine geçmelerine rağmen, normal tek bir şeritten giden bir araçla aynı hızda yol katederler. Yani amaç bir yerden bir yere hızlı gitmek değildir, amacın kendisi makas atmaktır.
Çokta kaza yapar bunlar bu yüzden.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)