Buyur buradan yak
Arkadasım Kayseri'de asker
Ne haber alabiliyorum ne de bi bilgim var
Bunların suclularını ve göz göre sesini çıkarmayanları allah kahretsin
Yazık günah değil mi ya
Printable View
Buyur buradan yak
Arkadasım Kayseri'de asker
Ne haber alabiliyorum ne de bi bilgim var
Bunların suclularını ve göz göre sesini çıkarmayanları allah kahretsin
Yazık günah değil mi ya
Yine kaç insanımızın ocağına ateş düştü.Allah şehitlerimize rahmet,geride kalanlara sabır versin..
Kayseri için kan grubu farketmeksizin acil kan aranıyormuş haberde söylediler
Kendini güvende hissedenleri sahneye alalım. Can bunlar can.
Bir kez daha, başkanlığınız batsın...
Çıldıracam amk sosyal medyasına sokayım,kendi memleketinde götünün dibinde kayseride bomba patlıyor adam halep için gıda yardımı diyor hala
ulaaaan kayseri kayseeeriii senin ülken senin memleketin ses çıkart amk seeeesssssss
Resmi olmayan bir açıklama yapmış Kayseri Mlletveikil, 9 şehit demiş...
Çıldırmamak elde değil. Her an hepimiz tehlikedeyiz. Hala ülkedeki birlik beraberlik huzur diyor uzun. Ülkede huzur mu kaldı utanmaz herif. Resmen soğuk savaş yaşanıyor ülkede. Bu herif ölmedikçe sonumuz karanlık.
Günaydın Halepliler
Kayseri başın sağolsun:(
Beşiktaş unutuldun 1 hafta olmadan yine :(
13 asker şehit , 48 yaralı varmış. :(
Biri çok yakın olmak üzere,iki askeri birliğin çarşı izni için kullanıdıkları güzergah.:(
Ne desek ne yazsak boş.Allah belalarını versin.
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.
Durmak yok yola devam.
İlk AKP hükümetinin kurulduğu dönemde neredeyse 0 denebilecek düzeyde olan terör de ülkedeki her kötü yöndeki gidişat gibi hız kesmeden artışına devam etmekte.
Neticede istikrar ise bu da bir istikrar denebilir.
Ne desem boş. Gecen haftasonu ankaradaydim ve bi genelge yayınlanmıştı bu haftasonu bombali eylem olacagina dair. Istanbulda oldu. Gene bi mesaj yayildi 4 gun içinde saldiri olacak diye. Bu seferde kayseride oldu. Ne denebilirki... Bu da unutulur,bi terörü kinariz,bıçak herzamanki gibi kemiğe dayanır,gerekli islemler yapilacaktir denir. Sonra halepteki olaylara geri donulur. Bi bomba daha. Gene ayni seyler
Paylaşmak istemiyorum, bomba patlarsa insanlar ölür, insan parçalanabilen bir canlıdır. yaralı tatavası yapmayın. sayılardan çok kayıp var.
Görüyorum ; hala instagram da fotoğraf paylaşıp saldırıyı kınamayan arkadaşlar var hadi ama...
Haleplisinin de Suriyelisinin de topunu s.keyim. Banane lan onların memleketinde olanlardan.
Bana yardımları var mı 30 senedir. Hangi kaybımızda yanımızda oldular da biz onlara destek çıkıyoruz.
Nasıl bir kahbeliktir bu insanın aklı almıyor, beklenen yayın yasağıda geldi rtükten