User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
203 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Kayseri'de patlama

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Berkan abinin paylaştığı screenshot'taki istatistiki veriler dünyanın neresinde olursa olsun hükümet düşürürdü. Ama ülkemizde bırak hükümetin düşmesini , istifa eden vali , bakan , milletvekili bile yok. Her patlamadan sonra bi kaytan bıyıklı çıkıyor (zaten hepsi aynı fabrikanın üretim bantından çıkmış gibi) lanetliyoruz , kınıyoruz , bıçak kemiğe dayandı. Ayıptır , yazıktır günahtır bu halka. Ölen masum vatandaşlara ,halka polise askere hepsine günahtır.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçek Türkçü bir düşünce helal sana kardeş.

Adın dinsiz olur üzülme, Türk gibi düşündüğün de hiç pişman olma..
    İnsanların hakkımda ne düşündügü umrumda olmaz. Bu sinsi oyunu lanetleyerek bitiremezsin. Ben insan sevici olamiyorum cunku benim gencecik askerim polisim şehit olunca yüreğim parçalanıyor. Bu oyunu oynamayı bilmiyor başımızdakiler.
    Karşındaki düşmanı davosta van munit diyerek daha sonra ozur dileyerek korkutamazsın. Aynı şekilde misliyle cevap vererek yıldırabilirsin. Biz burada sadece ölenlere rahmet diler kalanların sagligi icin dua ederiz. Kimsenin bu teroru bitirme gbi bir gayreti yok. 15 temmuzda askerin eli kolu bağlı iken tek bir pkk eylemi gerçekleşmemesi durumu özetliyor zaten. burada bile hala yok halep yok avm diye birbiriniz ile laf dalaşı yapıyorsunuz. Onlarca evde ağıtlar yakılıyor şuan.

SNGR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mahluklar - Kayseri Komandoları | Facebook

Acımız büyük kelimeler kifayetsiz, canım memleketim canım ülkem ne hale geldi ALLAH bu serefsizeride , bunlara destek verenlerede , bunlara göz yumanlarıdan belasını versin elden gelen birşey yok ancak sesimizi buralardan duyurabiliyoruz, duyurmayda da devam edeceğiz!!

arifba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla whatsapp gurubumuza resimler düşmeye başladı.Görüntüler inanılmaz.. Gitti gencecik çocuklar..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olmekten bu kadar korkmayin ya,mok yolunada gidilmez,elimizde olmayan nedenlerden basimiza birsey gelirse bunu kotuluk olarak gormemek lazim.
    elimizde olmayan nedenler derken ?

bir hiç için ölüyor insanlar ve arkalarından 2-3 tane ölü diye bahsediliyor unutulup gidiyor bakın beşiktaş orneği en yakın bunuda 3-4 gün takip edin , savaş olsa kimse ölümden korkmaz

havaya *** yoluna gitmek isiyorsanız oda sizin tercihiniz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ntv dinliyorum şimdi adını paylaşma gereği duymuyorum bir uzman! Türkiye de referandum sonuçlanana kadar bunlar artarak devam edecek, füvenlik ve istihbarat güçleri daha dikkatli olmalı halkımız dikkatli olmalı diye bir cümle kurdu.

Direkt kapattım haliyle.

Yani sonuç referandum olana kadar ölmeye devam edeceğiz. Bunlar norma dedi adam ya inanılır gibi değil. NORMAL miş. Pes arkadaş.

Kendini güvende hisseden arkadaşlara selam olsun burdan.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu patlamanın devletle ne alakası var kardeşim hep devlete hükümete reise kızıyorsunuz
    Birazcık da bu saldırıyı yapanlara kızsanıza

Çomar life
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    focada benzer saldiri gerceklestirmislerdi garajimiza bagli otobuse. furkan uzmanimi kaybetmistim.
    yine olan garibe oluyor.
    haberlerde biz mermiden korkmayiz diyen dangalaklardan burda da turemis.helal olsun. akan her kanda iziniz var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fettoşa saldırdığı kadar teröre ve fettoşun kendi partisinde olan siyasi ayağına da saldırsa heryer tertemiz olur. Kulla boşbakan da artık Yeni Metin hazırlamıyor dosyasında gezdirdiği her bombadan sonra konuştuğu metni yaverinden istiyor ve okumaya devam
    YamahA Xmax 250 ABS

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakın okadar can gitmiş daha şehit sayısında bile kesinlik yokken cıkıp maraşta yırtına yırtına konusup acılıs yapılıyor. Aaauuuvvvv. Uuvvvvvv ıslıklar alkıslar. Bu büyük bir serefsİzliktir haysiyetsizliktir net !!!

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu patlamanın devletle ne alakası var kardeşim hep devlete hükümete reise kızıyorsunuz
    Birazcık da bu saldırıyı yapanlara kızsanıza

Çomar life
    "devletin en asli görevi nedir?" sorunun cevabının, "vatandaşının can ve mal güvenliğini sağlamak" olduğunu bilmeyen o. çocuklarının "bombayı pkk patlattı, hükümet niye suçlu?" diye sormasının tamamen iq eksikliğinden ve kör cehaletten kaynakladığını düşünüyorum. başka bir açıklaması olamaz.

alıntıdır,ama fikrimi yazıya dökmüş toparlamış sağolsun.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ulan bir bizmi üzülüyoruz bu nasıl devlet nasıl ülke adam maraşta çıkmış saçmalayıp duruyor tarihi anlatıp duruyor bir tane gelecek,bir tane şuanki durumumuzdan konuşma yok. Bir de buna sevgi gösterisi yapan alkış tututan sözde vatan severler var....
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah bahçeli der susarım.bunların Önünü açan bir numaralı kişidir. Sırf meral Akşener kendisini indirmesin o koltuktan diye gitti kimin boyunduruğu altına girdi. Bunun paritililerinide anlamıyorum nasıl bu adama oy veriyorlar. İlginç. Hala çanak açsın bunlar Türkeş'in kılı olamaz.
    YamahA Xmax 250 ABS

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teröristle konuşulmaz,pazarlık yapılmaz

kafasına sıkarsın,sevaba girersin

A.Çatlı

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah bahçeli der susarım.bunların Önünü açan bir numaralı kişidir. Sırf meral Akşener kendisini indirmesin o koltuktan diye gitti kimin boyunduruğu altına girdi. Bunun paritililerinide anlamıyorum nasıl bu adama oy veriyorlar. İlginç. Hala çanak açsın bunlar Türkeş'in kılı olamaz.
    Kılıçdaroğluda aynı ailem kaç yıllık partili bu sene boş oy atacaz al birini vur ötekine.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kılıçdaroğluda aynı ailem kaç yıllık partili bu sene boş oy atacaz al birini vur ötekine.

Bizde öyle boş atacağız Kılıçdaroğlu da hak etmiyor oyumu
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesi anlarım herkes konuşsun ama şu Numan kurtulmuş konuştuğu sanki biri beni mikiyor. O derece nefret ediyorum. Düne kadar ettiği hakaretlerin haddi hesabı Yok şimdi de yaşakalık peşinde paso. Bir de ülke için konuşuyor sanki kendisi çok tutarlı.
    YamahA Xmax 250 ABS

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ntv dinliyorum şimdi adını paylaşma gereği duymuyorum bir uzman! Türkiye de referandum sonuçlanana kadar bunlar artarak devam edecek, füvenlik ve istihbarat güçleri daha dikkatli olmalı halkımız dikkatli olmalı diye bir cümle kurdu.

Direkt kapattım haliyle.

Yani sonuç referandum olana kadar ölmeye devam edeceğiz. Bunlar norma dedi adam ya inanılır gibi değil. NORMAL miş. Pes arkadaş.

Kendini güvende hisseden arkadaşlara selam olsun burdan.
    Hocam sözüm sizin yazdığına değil de aklıma getirdi sadece meseleyi..
    Ya benim anlamadığım.. ne olacak? Referandum sonuclanınca ne olacak?
    xsmall beden askerler birden xxxl bay kas yığınlarına mı dönüşecek?
    patentini bir türlü alamadığımız cok özel vücut bütünlüğünü koruyan bir kumaş mı icat ettikte bu referandumdan sonra bunu kullanabileceğiz?
    Yeni bir alaşım mı bulduk? Hiçbir şekilde kurşun yada patlayıcı bir maddedin tesir etmediği?
    Referandum sonuclarıyla istihbarat birimleri cok daha şevklemi çalışacaklar, işlerine güçlerine sevgiylemi bağlanacaklarda işler yoluna girecek?
    Bombacılar yada teröristler referandum sonuclandh aha sıctık millet olarak ultimo levele atladılar artık baş edilmez bunlarla mı diyecek?
    Ya gerizekalımı ulan bunlar ben anlamıyorum gerçekten? Hakaten referandum yada başklanlık ıvır zıvırı olduktan sonra ne olacak abi?
    Biri söylesin yahu?
    Haber açıyorum referandum sonunda düzelecek, radyo açıyorum başkanlık sonrasında hiçbirşey kalmayacak, facebooktan malesef halen temizleyemediğim bir takım hakeza, ya istikrar ya ölüm felan sacma sapan laflar..
    Ya Allah kahretsin ya.
    Adam ne güzelde söyledi o zaman, allah hepimizin belasını gani gani versin diye..
    Lanet olsun.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten büyük sorun burada, bu iki şero siktirolup gitse belki yerlerine adam gibi birileri gelecek çekicek akpnin ipini. Başka seçenek yok.
    Yaşanan her olaydan sonra sağda solda hükümete karşı çığırtkanlık yapmayla bir şey olacağı yok. Destekleyen kitlenin gözü kör olmuş hata, yanlış görmüyor zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler