bu uydunet.dsmart.ttnet dışında alabileceğimiz başka firma yok yani değilmi?6 yıldır d smart kullanıyorum smile adsl yani bokunu çıkardılar değiştiriyim diyorumda uydunet bizi burda yokmuş tt nette boktan diyolar ne yapsam çözemedim
bu uydunet.dsmart.ttnet dışında alabileceğimiz başka firma yok yani değilmi?6 yıldır d smart kullanıyorum smile adsl yani bokunu çıkardılar değiştiriyim diyorumda uydunet bizi burda yokmuş tt nette boktan diyolar ne yapsam çözemedim
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon
abi içerik değişmiş sanırım altın sinema kanalları 1 ay demiş. altın sinema ile normal sinema kanalı arasında bir fark yoksa eğer.
sinema kanalları yoksa pekte iyi eğil paket ama üst paket diye geçiyor bizim tarife onu üst kılan sinema kanalları değilmi?
Akşam evden kanal listesini foto çekip atarım karşılaştırma yaparız.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon
böyle bi kampanya var Teledünya ve fbook kullanıyorsanz bir beğeniyle 1 ay altın sinema kanalı v.s. izleyebiliyorsunuz
peki 55tllik pakete dahil mi?
ona dahilse cayma hakkımı kullanıp ona geçicem
bgn aricam müş temsilcisini
vay arkadaş :s
pakete dahil etmek için 16 tl mi ödicez?
Arkadaşlar bugün bağlamışlar teledünyayıda bu kanalları düzenlemenin pratik bi yöntemi var mı
Everyday I ** çapuling...
kanal listesinden favori kanallarını ayarlayabilirsin kafana göre sıralayabilirsin diye biliyorum
bende 55lik pakete geçtim bu arada eski modemimide sattım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)