Hallettinizmi bilmiyorum ama. Elektrikli direksiyon, tek nokta enjeksiyon, klima "twingo" net.
Printable View
Hallettinizmi bilmiyorum ama. Elektrikli direksiyon, tek nokta enjeksiyon, klima "twingo" net.
lantislere bakın
Mazda 323 full enjeksiyon klima hidrolik 4 cam otomatik.
Daş gibi motor şanzıman. Daha ne olsun
Örnek ilan no 375884660
hala aranıyor.. yok mu arkadaşında, dostunda, akrabasında satılık aracı olan :) limit 13.000 TL
olmazsa olmazlar..
-klima
-enjeksiyon
-hidrolik direksiyon
Loading site please wait...
bu arac hakkındaki düsünceleriniz nelerdir?
Motor 1.6 90hp, kronik sıkıntı pek yok. Tüpte az yakar, gidiş olarak fena değil. Bagajı aşırı dar ve küçük. Aynı rengine 2 sene bindim, hiç üzmedi.
Tek sıkıntısı renginden dolayı bilenler veya yakın çevren hep taştaş geçiyor, kimisi taksi sanıp durduruyor. Twingodan iyi bir tercih olur bence.
Üstteki megane dediği gibi ise twingo dan baya iyi bir araçtır.
Düşünürsen 97 Alize var. 3 Yıldır bizde. 1 Yıl ben kullandım 2 yıldır da arkadaşım kullanıyor.
Klima var hatta bakımları yeni yapıldı radyatör ve kompresör için.
Hidrolik direksiyon + otomatik cam + elektrikli ayna + merkezi kilit var. (Twi de donanım biraz gariptir ondan yazdım)
Rakam olarak üzmeyecek açıkçası. Aklına yatarsa pm at detay yazarım.
@Mutu @tolga_kaan_ twingolar için bilgi bekliyorum :)
Klima varmı bilmiyorum ama çok temiz duruyor.
dediklerinizin hepsi var :)
Şanzımanı hakkında bilgim yok ama araba fena değil gibi.
@semavi @gökberk bu araç için yorumlarınızı alabilir miyim? 10.000 tl bırakıyor.
Klima çalışıyor mu ona bir bak. Anlatıldığı gibiyse o paraya araba yok zaten... Boşuna uğraşma. Bende 10 bin diye diye 20binlik almak zorunda kaldım...
Daewoolarada bakabilirsin bu arada. Parçaları var genel olarak, opel altyapısı zaten...
belki bir alternatif olabilir
Bu kırmızı olanı 10a verseydi ben alacaktım. vermedi, hala da duruyor araç :) Kaç ay oldu...
daha aşağıya çekmişti sanırım11250 yada 11750 falandı. mesajları duruyordur.
Benım profilimden açmış olduğum otomobil konusundan benım aracıma bir bak istersen
Su anda herhangi bir ilan vermedim orta yolu buluruz.
hala aranıyor.. istediğim gibi araç bulamadım henüz.
Bunada bir bak kardeşim istersen. Klima varmı yazmamışlar ama.
araç sahibini tanımıyorum fikir açısından