Her ne olursa olsun. Avrupa nin totosuna layık görmediği arabayı alicaz ama ben razıyım. Bi şahine 16 K bayilmaktansa gider bi vti alırım 1000 yuroya artık vergisi ne olursa.
Bence vergi usulü cc + model yılı olucak
Her ne olursa olsun. Avrupa nin totosuna layık görmediği arabayı alicaz ama ben razıyım. Bi şahine 16 K bayilmaktansa gider bi vti alırım 1000 yuroya artık vergisi ne olursa.
Bence vergi usulü cc + model yılı olucak
zor olan bir şey yok.. gelecek aracın ikinci el raici üstünden bir vergilendirme yapılır zaten eskidende böyleydi..
biz 3 yaşında motor getirtmişdik o zamanın motorun ikinci el raiç bedeli üstünden vergilendirmişlerdi bir hesap kitap yapılmışdı gümrükdekiler unuttum şimdi.. motor türkiye ile aynı fiyata gelmişdi ..
Arabadada yaparlar zor bir şey değil.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
peki ya araç türkiyede yoksa? o zaman birçok aracın fiyatı kesinlikle düşer.Çünkü çoğu aracın turbo,tek kapı vb modelleri tr de yok. standart modellerinde fiyatlarını oynatır çünkü italyada vb de otomobiller ucuz tr ye göre
Devlet kazanamayacağı kapıyı açmaz. Vardır bununda bi şartı. Gerçi aynıyada gelecek olsa buradan boş Corsa D Sport alacağıma yurtdışından Sunroof +AFL alırım![]()
devlet donanıma göre ötv işini gelicek arabalarada uygularsa zaten gene yurtdışından full paket gelicek dolu bir araç sağlam fiyata gelir..
iyi olur ikinci el işi yapılsın piyasa şenlensin hep o niye yok bu niye yok der dururduk artık demeyiz işte biri öyle derse şu niye yok bizde git al kardeşim seni tutanmı var deriz ..
bunun bir diğer yüzüde var parçacılara gün doğucak parası olan parçacılar şimdi donör araçlar getirtip burda parçalayabilirler yurtdışından parça almakdansa aracı komple almak daha ekonomik çünkü.. bence en çok parçacılara yarar bu iş..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Resmi gazete ne zaman yayınlanır ki.
Cilacıların hali ne olucak onu çok merak ediyorum
Alacağım 2 araç olur direk.
Biri porsche eski kasa targa diğeri FD RX7 dir net.fd mümkünse 4 rotor olsun
![]()
fakire yaramaz bu beyler..koleksiyonunda eksik amerikanı olanı filana yarar..yani adam 40 yıl klasik bekleyeceğine daha genç klasiği alır gibi
civic vti yada typer filan hayali kurmayalım![]()
Ben burdaki s2000leri toplıyım o zaman, siz bulaşırsanız kalmaz. Zaten 5 tane var sağlam
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
EMİSYON ne olacak adamlar elektrik güneş enerjisine yatırım yapyorlar..biz çöplük haline gelelim.. bize petrol satmaya devam![]()
bu tasarı ne zaman görüşülecek yada ne zaman onay verilecek bir bilgi var mı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)