araba 15.000 euro mesela direksiz impala , koy vergiyi zartı zurtu olsun 40 bin euro , ,10 bin euroda masrafı koy etti 50 bin euro. 10 bin de ben koyuyorum 60 bin euro. gerzek amerikancılar istiyolar direksiz impalaya burada 90 bin 100 bin euro / dolar
Totaldeki (herşey dahil) maliyeti 70bin TL'yi geçmez ise şayet, temiz bi 2008-2009 Megane 2 RS dCi kapatırım. Net.![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
AAh ah, Bir Merso w210 e55 amg olsa çok mu!
Devlet sağlam vergi bağlar, yoksa ikinci el ve bayilerin işleri azalır
Valla yalan yok, bi lotus omega bide W124 500 E istiyorum, ikiside memlekette yok, bi ihtimal belki artık yollarda görürüz.
bbm pin :2B244451
dandirik dundirik arabalar getirtmezlerse tam aksine türkiye araba cenneti olurda.. işe çok ticari yaklaşanlar olucakdır dediğiniz gibi bir sürü dandirik dundirik modelleri ucuz alırız ucuz satarız diye getirirler.. avrupalıda ohh kurtulduk çöpe hurdaya gidiceğine paraya çeviririz diye sevinirler.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
s2000 supra vs düşecek diye sevinenler bu umudunuzu hiç kaybetmeyınbu fakir temennisini dışardan ithalde kol gibi vergi sıralamasını gördüklerinde yüzlerini görmek lazım.
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Video daki adamın ağzından bal damlıyor ama birde Türkiye gerçekleri var. Oyle bir vergi saplarlar ki bırak getirmeyi, hayalini bile kuramayız yine...
Sevenleri kavuşturmazlar hiç ümitlenmeyin bence...
Belki buradaki araba için karlı bir işlem olmaz da bulunmayan arabalar için fırsat olabilir. Bedavaya olmayacağı kesin. Başta 0 sonra 2. El bir çok araba satışı aynı fiyata gelecek olsa bile durabilir sekteye uğrayabilir.
Şöyle uzaktan bi Behlül spec brera 2.4 jtd kovalarım ben dekendileri tek hayalim ve ülkede yok ne yazıkki.
Görüşmeler 2018 de bitecekmiş biraz daha hayal kurmaya devam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)