İlk önce tapudan bi kontrol ettir ev üstlerine olabilir mi?
Misagir umduğunu değil, bildiğini demişler
İlk önce tapudan bi kontrol ettir ev üstlerine olabilir mi?
Misagir umduğunu değil, bildiğini demişler
Eve Arjantin pitbull getirin oturma odasına bağlayın işlem tamam
YamahA Xmax 250 ABS
Hanım falan denilmişte ben evli değilim ama dediklerimi uygulamayı düşünüyorum eğer sonuç gelmezse zaten yılbaşıda yaklaşıyor, oydu buydu derken iyice bunaldım. buyrun evin anahtarları ben gidiyorum işiniz bitince haber verirsiniz diyip biraz uzaklaşıcam
...
Dostum ilkonce borc para iste,yuklu bi miktar olsun. Ise yaramazsa yılbaşı gecesi eve kiz arkadaslar gelecek de,o da olmazsa onlar evdeyken odaya karı at,ses yapsin biraz giderler zaten![]()
Yazdıklarından anladığıma göre öğrencisin finaller yaklaşıyor arkadaşlarla sabaha kadar ders çalışıcaz iyi bir bahane olabilir büyükler eğitim konusunda duyarlı oluyor ve bu yüzden rahatsızlık vermek istemeyebilirler sonuçta çalışamazsan sebepleri onlar olur işe yarayabilir belki kolay gelsin![]()
Evi aşırı pis kullanın,rezervuari çekmeyin, tişört girmeyin misafirlerin yanında, affedersiniz yüzlerine geğirin,yemeklerde çatal yerine çoğu zaman el kullanın çatal ile yenilen şeyleri ,yemek sonunda erkek akrabadan makas alıneve içkili gelmiş numarası yapın sağa sola bulasin kısacası bu misafirin rahatsız olabileceği ne varsa deneyin
abuk sabuk müziklerin dinleyin,yemek yedikleri tabakları iyi yikamayin bu nasıl yıkama derlerse buyur gel sen yıka şeyin(bulaşık makinesi kullanmayın) uyur gezermis gibi davranım filan . Bu gece bu arkadaşınızla anlasın hırsız gibi eve gelsin gibi şeyler
Bi gece yazacaktım ama klavye değişik çevirmiş . Bu arada yüzlerine söylediniz mı rahatsız olduğunuzu
Bazı yorumları okudum ve inanamadım adamın akrabası yahu çok ayıp. Kardeşim sonuçta akrabanmış bak . Kibarca kırmadan bi s*ktirin gidin lan de .
![]()
Yemeklerine uyku hapı at
Böbrek mafyası bul böbreklerini sat
Evi taşı kalanı garı gıza göçürt
Konu kilit![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Oldu olacak salondaki halının ortasına sıçsın, birini evden kovmak için hayvanlık yapmaya gerek yok. Şehir dışında eğitimim seminerim bişey var denir, giderkende ev ilaçlanacak 1 hafta kimse olmaması gerekir denir, dahada inat yaparlarsa 1 hafta arkadaşına falan kalmaya bir yere git, giderkende eve ilaç niyetine geçici kötü kokan bişey sıkıp gidebilirsin.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Kapıyı açma yapacak başka bişey yok![]()
Seçenek 1 ,
Akrabalar Bursadayken eve arkadaş gelmiş dışardan bit pire getirmiş, evi ilaçlattın arkadaşa geçtin 3-5 gün kapalı kalması gerekiyor denebilir.
Seçenek 2,
Enişte kenara çekilip, "hatun gelicek enişte ayıp olur diye çekiniyorum ama genciz sonuçta müsade etseniz halamı kandırsan" tarzda yalan söylenebilir.
Seçenek 3,
Baba aranır, durum anlatılır. Orta yolu aile büyükleri elbet bulur
Ben sizi mutlu edemiyorum ve bu beni rahatsız etmeye başladı , isterseniz siz evinize dönün demek bu kadar zormu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)