istanbulu terk et.
CIDDIYIM
Rıdvan
Printable View
istanbulu terk et.
CIDDIYIM
Rıdvan
Bunu söylediğim için genelde topa tutuluyoruz ama ikimizde çocuk istemiyoruz. Ben zaten çocuk mevzuna hiç gelemiyorum ağlama zırlama işine. Hatta ufak çocuklu arkadaşlarımı bile pek ziyarete gitmem o yüzden.
Ahh ahh keşke yapabilsem. Aklımda İzmir planı var ama işte iş güç burada ve orada cidden iş yok. Çok baktım ama düzgün bir iş bulamadım.
ağvadaki yeri mütahite ver 10 daire alsan kiraya ver git yerleş izmire iş mişde yapma kiralardan mis gibi geçinirsin.. bu devirde çalışan resmen hammal..
çevremdeki para yiyenlere bakıyorum hiç birinin bir işi gücü yok olanlarında sembolik kartvizit tabela işler yani dükkan var mekan var ama göstermelik iş miş yapmıyorlar bütün gün ofisde oturuyorlar maksat hanım laf etmesin evde hesabı..
Şerifali ikbal tarzı yerler güzel semtler dızosu apaçisi çok olmaz. superonline olan bir apartman dairesi bulursanız o muhitte kaçırmayın derim.
.: MahaL Sancaktepe :. fikirler neler :D
Sancaktepe-Tuzlamı dersen kesinlikle tuzla derim.Evim pendikde işyerim tuzlada idi.Tuzlaya alternatif olarak Sabiha gökçen havalimanı Kurtköy,yenişehir,civarını tavsiye ederim.
1100 kira 170 aidat var. fakat satılık evlerin fiyatlarıda güzel geldi. Peder bey destek çıkma planı içerisinde Cumartesi topluca bir gidip bakıcaz bakalım. Tuzlaya göre daha merkezi geldi bana. Tuzlada baktığım Fi-Yaka falan çok dağ başında. Etraf sanayi bölgesi.
sancaktepeyi boşver tuzla iyidir hiçtiyse canın sıkıldımı pat diye deniz kenarındasın , ben çekmeköydeyim ya başka şehire ' kaçıcam ' evet kaçıcam resmen ya da sahil kenarında tuzla - gebze - darıca üçgeninin arasında biryere taşınıcam
o tarafa bakma , köprünün yukarısında fi yakaya gelmeden dumankayanın siteleri var oralara baktın mı hiç ? en mantıklı yerler şuan o bölge.kirası aidatı ucuz evler yeni ve modern.benim oralara kaçma niyetim var ya da başka şehir yolu gözüküyor bana
Tuzla- da Evora evlerinde kiralar ucuzdu sanıyorum ama gideri çok mudur onyu bilmiyorum. Bütün bloklarda güvenlik var müthiş bi yer yaptılar ama bence Tuzla'daki oturulacak yerlerden biri
bu site yapıldı bittimi yapılıcakmı.. çift havuzlu o kadar fazla peyzaj alanı olan güvenliği apartman görevlisi muhtemelen marketi kurutemizlemesi falanda olur spor alanları olur bunların hepsi giderdir ve aidata yansır 170 tl aidatta bence yıllanmış tecrübeme dayanarak söyliyim şahsi fikrim imkansız ..
normal apartman görevlili bir apartmanın aidat gideri zaten 100-120 tl falan tutuyor şu anda..