bende mall of istanbulun 1 ve 2. gidişimde 45 dakika rahat aradım, ozamanki kız arkadasımın dırdırı esnasında yanlış kapıdan otoparkan inince turlamıştım baya. numaralaması en gerizekalı avm otoparkıdır heralde
Printable View
bende mall of istanbulun 1 ve 2. gidişimde 45 dakika rahat aradım, ozamanki kız arkadasımın dırdırı esnasında yanlış kapıdan otoparkan inince turlamıştım baya. numaralaması en gerizekalı avm otoparkıdır heralde
Kanser olduğumu yeni öğrenmiştim demiş demeçte... Böyle bir durum bu kadar yaralayıcı bir haberden sonra yaşanabilir... Olayın arkasında illaki başka bir şey çıkma ihtimali var ama bu haberi aldıktan sonra insan çöker maalesef...
Bu kadar zamandır bulunamaması kafa karıştırıcı tabiki...
Üniversite sınavına 2 cimi 3 üncümü girişimiz alışmışız nede olsa bizden bi b**k olmaz modundayız sabahladık o zaman yeşil doğan slxi yeni almışım hiçte alkol kullanmam bir bira içtim dünya dönüyor :)Ege üniversitesinde sınav neyse girdik sınava çıktık arabayı arıyorum bıraktığım yeri hatırlamıyorum gördüğüm yeşil doğanın kapısını benimaraba zannedip açmaya çalışıyorum arkamdan iki abi gelip bi miktar hırpaladılar hırsız zannedip beni olay sonra anlaşıldı hem dövdüler hemde arabamı buldular sonra buda böyle bi anımdır:)
Bizde arkadaşla Cevahirde kat rengine bakmadan indiğimiz için epey aramıştık. 3 kat otopark var galiba orda.
Oliviumun avuç içi kadar kapalı otoparkında abartısız yarım saat aradım arabayı. O günden sonra arabanın bulunduğu direğin fotoğrafını çekerim hep.
Tahmin edin kim bulmuş aracı...
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...ad&oe=58DD10CF
Bir gün yakın bir arkadaşım telefon etti akşam 8-9 gibiydi bizi alabilir misin abimleyiz diye.
Bilenler vardır belki TCDD istasyonu var Adana'da, ordalarmış gidip aldım.Yolda giderken hayırdır sizin arabaya ne oldu kaza falan mı yaptınız deyince ikisi de kahkaha atmaya başladı.
Olay şöyle gelişiyor, arabayla Mersin/Pozcu'ya gidiyorlar.Sonra halasıyla beraber bir yakınlarına gidiyorlar.Oradan da 2 dakika mesafedeki istasyona yürüyerek gidip trene biniyorlar.
Yolda arkadaşım abisine, abi biz bir şey unuttuk sanki öyle hissediyorum diyor.Abisi de onaylıyor ama anlam veremeyip konuştukları bir şey olduğunu falan düşünüyorlar.
Trenden inip istasyonun caddeye bakan kapısına geldiklerinde dönüp birbirlerine bakıyorlar...
Sonrası malu m beni aramışlar.Ertesi gün tekrar gitmişlerdi arabayı getirmek için.
Araç dacia duster ise ınanılmaz basit kilit özelliği olan bir araç birkaç kez kendı aracımızın kilidini patlatıp açmışlardı çalınma ihtimalıde düşünmeli ALLAH yardımcısı olsun
birkeresinde bende unutmuştum sonra taksiyle eve gittim eversigün olay yerine gelip arabayı akşama kadar aradım sonra arabayı aradıgım noktadan baya bir uzaklıkta buldum:)
Ben cidden merak ettim. Nasıl bulunmuş araç ?
akşam iş çıkışı, sabah parkettigim yeri unutuyorum
bu kadın nasıl çözüyor bu işleri anlam veremiyorum.gülsek mi ağlasak mı anlamadım :D
Aracın nasıl bulunduğu videoda anlatılıyor :)
https://youtu.be/kEVoif3jUPc