kartalda elektrik gitti geldi şimdide su yok..
elektrik kesintisine banyoda yakalandım kombi gidince suda soğudu..tam çıktım kurulandım su gitti..ne diyim..
Printable View
kartalda elektrik gitti geldi şimdide su yok..
elektrik kesintisine banyoda yakalandım kombi gidince suda soğudu..tam çıktım kurulandım su gitti..ne diyim..
E simdi Iranla filan durumlar gergin hafif gazla oynadilarsa, birde kacak kullanan sehirler var bildiginiz uzere, hava da soguk elektrik bedava, asilmislardir klimaya ufoya.. Kesilir elektrik, normaldir...
hukumeti elestirmeyin. sikayet ederler mahkemeler de surunursunuz. elektrik yoksa yok eskiden elektrikmi varmis. mum alin.
Allah Ah partiden razı olsun çoh Böyüh hizmetleri var.. Geçenlerde bobilerde gördüm.. Yapmış olduğumuz yatırımlar sayesinde Peygamber efendimize rekor sayıda komşu yolladık diye..
Elektrik git gelleri yüzünden kombi bozulmuş. Bende diyorum niye soğudu bu ev. Sizin yapacağınz işin ben amq. Full zararsınız memlekete. güya iş yaptılar.
Kun fe yekun
Abi yalnız değilmişsin. :D
https://img-s1.onedio.com/id-5865430...32d23f6ddc.jpg
beyler elektrik iletim hattında paralel yapılanma var türkiyenin gelişmesini istemiyolar bu yüzden enerjiyi kestiler
Fakir belgraddayım. 1 yıldır titremedi bile. Dünyanın en kıskanılan metropolünde uzun uzun kesintiler. Kedi girmiştir, dış mihrakların oyunudur. Amerika tesla projesiyle fırtına çıkarıp santrali yıkmıştır. Çok dert etmeyin :)
10 ilçeden fazla yerde elektrik kesintisi vardı.
yaklasık 4-5 gün önce sultangazi-uğurmumcu mah de tam 26 saat elektrik yoktu. ( arızadan dolayıymış )
bu civarda herkes akrabasına sağ sola gitti mecburen.
mahallelere bi hırsız girse, bi gecede voleyi vurucaktı.