muro gel dınle sökmeden :)
Printable View
muro gel dınle sökmeden :)
Merso baslı basına güzel zaten,müzik sistemiyle tahmin edemiyorum.. :)
Mercedesin muzik sistemi montajıyla beraber ne kadar malolmuştur?
Konusulduğu kadarıyla anladığım bu paralara cok daha iyi calabilecek bir sistem kurulabilecği yönunde..Tek amac gösterişse ben kendi fikrimi söliyim bagajın ve arka panzotun göruntusu cok dağınık ve kötü görünüyor.Ayrıca orjınal ekranı ellemeyıp altına teybi söküp ekran koymakta komik olmuş bence,orjınal ekranın olduğu kısımdan faydalanılabilirdi 12ooo eurolar verdikten sonra...
SQ isteniosa eğer aşağı yukarı 15 bin eurodan fazla rakam tutuyor. Yanlıs bılmıyorsam bu arac ıcınde o rakamlar harcanmıs. Hoş sonuc SQ değil ama işçilik var.. O arac kılometre bıle yapmadan tavan dahıl komple sökülmüş. Fotolarını da gordum şaşırdım. Ben olsam belkı el surdurtmem ama cıddı sıstem ıcın ızolasyon sart. Kokpit tavan taban koltuklar kapılar vs vs vs sökülmüştü :)
dergileriniz çok güzel tuning türkiye de auto hi fi de
bizim de aracımızı yayınlamanızı isteriz
aracımız 2000 model turbolu nissan primera
plakası 42 er 723
onur@tuningturkiye.com.tr adresine aracınızın fotoğrafları, özellikleri ve size ulaşabileceğimiz telefon numaranızı yazabilirseniz sevinirim. ;)
ya onur arabayı sattım haftaya angaraya gönderiyom bi resim çekmedin alacağın olsun :D
angarada cekerız mustafam :)
ya saner yaramı deşme :D angarada yeni sahibiyle çekerseniz dergiye molotof kokteyli atarım ona göre :D
yani diyosunki hiç çırpınma mustafa sana ekmek yok :D