Hepimizin hak ettiği yaşam kalitesine ulaşabileceği sağlık dolu yeni bir yıl olur inşallah...
Printable View
Hepimizin hak ettiği yaşam kalitesine ulaşabileceği sağlık dolu yeni bir yıl olur inşallah...
Türkiye 2016 Temsili Olmamış mı :)
hiç bir şey değişmez benim hiç ümidim yok.. yarın 2 ocak olur hayat devam eder takvimde bir rakam değişir 2-3 hafta sonra bir yerde bomba patlar dolar 4 tl ye gelir benzin olur 5.5 tl bizler gene konuşuruz tartışırız kavga ederiz ama hiç bir şey değişmez
bir bakmışız bukadar şey olurken gelmiş 2018 ondada aynı umutlar falan filan .. neyse felaket habercisi gibi oldum..
eskiden şen şakrak girerdik gerçekden samimi umutlarla iyi geçsin diye kutlardık yılbaşını şimdi kutlamayı bırak sıradan bir gün benim için diğer günlerden farkı yok sağolsunlar yaşama sevincimizi umutlarımızıda aldılar bizden.. hiç bir şeyden beklentimiz kalmadı bari daha kötüye gitmesin derdindeyiz artık elimizdekini koruyalım derdindeyiz..
aynen kredi kartı ekstrelerim mtv trafik sigortası motoruda bakıma sokmam lazım ne zamandır yatıyor aklımda tek olan bunlar şu anda ne yıl ne başka bir beş..
Cok şükür bu sene de sağlıklı bitti..
Umarim 2017 de sağlık sıhhat icinde Biter..
2017'de olaylı girdik bütün sene böyle devam eder diye tahmin ediyorum.
2016yı fragman verdi siyasiler bize. 2017den hiç umudum yok. Filmin aslını izlemek istemiyorum fragmanı bile midemi bulandırdı.