4 araç 18şubatta mudanyaya gidicem ertesi gün dönücem
pendik feribotla yalovaya geçmeyi düşünüyordum.acaba ordaki fiyatlar nedir???
olmadı topçulardan gidiş dönüşte alabilirim.
Printable View
4 araç 18şubatta mudanyaya gidicem ertesi gün dönücem
pendik feribotla yalovaya geçmeyi düşünüyordum.acaba ordaki fiyatlar nedir???
olmadı topçulardan gidiş dönüşte alabilirim.
Lines duruyor mu hala ?
Demekki neymis tepki koyunca biseyler degisiyormus.
He bizim koyun millet parasi olmadigi icin gecemedi yinede ise yaradi.
Diger zamlara karsi da boyle olunsa benzin de 4tl olur bi koli yumurta da 10tl
Ama iste birlik olup bi sekilde direnilmeli.
Sadee yumurt icin bile bi haft yeter
2013 de gidiş geliş 120 tl ödemiştik topçularda vay be. :D
ben çok ciddi diyorum istanbuldaysanız motor alın .. her şeyi ideal ucuz.. 500cc lik motoruma 68 tl mtv ödedim yıllık.. yakıt desen yakmıyor heleki ekonomik bir şey alırsan yakıtı unutursun .. park yeri derdin yok nereye koyaım park yerine para veririm.. tüv den geçmen 2 dakika .. derdi tasası yok.. al bir scooter bak keyfine bagajsa bagajı var .. torpido gözü var çoğunun .. lüksünü alırsan müzik sistem olanından tutda ayak üflemesi olanına kadar var..
o iş öyle göründüğü gibi değil o arkadaşlarını bilmem ama benimde çevremde yüzlerce arkadaşım var ağır kaza yapanların hemen hemen hepsi racing motor super sport motor sürenler.. o konuda iğneyi birazda kendimize batırmamız lazım çuvaldızı batırmadan önce motorcular içinde gayet fazla apaçiler trafikde tehlikeli ve riskli ve dikkatsiz motor sürenler akrobasi yapanlar olmadık yerde basanlar var.. ben kimseye çıkın racing motor alın 200 ü görün demiyorum..
Alın bir scooter tıngır mıngır yolunuza bakın keyfinize bakın diyorum..
fiyatlarin dusmesi iyi oldu ama izmire gidene kadar ekstradan 150 tl otoyol parasi vemrek koyar adama
otoban mudanyaya kadar 12 tl alıyor galiba daha doğru düzgün istanbuldan ayrılmadan 12tl alıyorsa demek ki izmir gişeler çıkışa rahat 50 tl alır belki daha fazla :)
şu an 1 araç ve sürücüsü 29 TL gidiş 29 TL dönüş. Promosyon biletler bitmeden şimdi alıp fiyatı sabitleyebilirsiniz. Aksi taktirde tek yön 60-70 TL gibi bir fiyat olacaktır.
İstanbul Deniz Otobusleri A.Ş.
rabet artarsa rekabet ortamı oluşucaktır ... bence daha tam şekillenmedi fiyatlar iyice inicek gibi gözüküyor.
pendik - yalova 29 tl ye bilet var şuan ben 3 ay önce 39 a geçtim :D
bence çok inmez olacağı en fazla budur.. köprüyü 65 tl den aşağı çekmezler bence.. çekerlerse otobanın diğer gişelerine parasal ekleme yaparlar normalde 8 tl ye çıkıcağın gişeden sallıyorum 10 tl ye çıkarsın gene aynı para cebinden çıkar.. sadece farkında olmassın..
ekleme yapabilirler olucakdı yaparlar değil
Osmangazi Köprüsünün geçiş ücreti azalınca bu seferde oradan geçmesi gereken otomobil sayısının %30 oranında artması gerekiyor. Söz sende @tolga_kaan_
İdoyu satarlar ahada buraya yazın.