Keşke şinaside aramızda olsaydı.
Ah şinasi ah...
Printable View
Keşke şinaside aramızda olsaydı.
Ah şinasi ah...
sizde mi camia üyesisiniz.
saka bi yanada telaşından ve maddi kaygından bazı bilgileri saklama gereği hissetmen çok normal ama kaza yaptıysan yaptın.satarken bu araç ile kaza yaptım onarıldı dıyebılmektir en büyük arabacılık.madde yerine konur ama karaktere gelecek iz paraylada çıkmaz.
Twingo'nun kökü kaç para ki, ha başına kaza gelmiş geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın da edeceğin zarar en fazla 2 lira olur ki onun için de başımın gözümün sadakasıdır der geçersin. Alan adam kazalı araca biniyor demesinler gibi cümleler kurup aracın hasarını saklarsan iyi niyetinden şüphe ederiz.
şunuda söyleyim konusmalardan falan o tarafa sapmışta olabilir fakat bunu izah etmeme rağmen arkadaşlar bildiğin körüklüyor hayır yani yaşları başlarıda var üzüldüm bu duruma
Twingo camiası ne yaw :D harbiden içten bi gülümseme yarattın gece gece :)
Ayrıca fotoğraf falan olmadan insanlardan ne yorum yapmasını bekliyorsun acaba ? Sen olsan böyle bir soru karşısında aracı görmeden yorum yapar mıydın ?
Geçmiş olsun bu arada.
şu twingo camiasında tanınan bilinen aracın fotosunu atabilirmisin ?
Plaka yukarida verildigi gibimi. Herkese cevap vermissin onu es gecmissin merak ettim
Benim anlamadığım şu,
Hangi Twingo 16bin lira kasko değerine sahipmiş? O sizin noterde 16bin liraya satışı yapıldı ibaresi olmasın? O da noterde ne dediğinize bağlı isterseniz 100bin diyebilirsiniz hiçbir anlamı yok. Şöyle kıyas yapayım, şuan 2003 model dizel Clio'nun kasko değeri 15bin lira.
Aracınızda 10bin liralık hasar saptanmışsa her türlü perttir. Ayrıca Twingo'da 10bin liralık bir hasar demek zaten arabanın koltuklarının bile 8 şeklini almıştır demek. Çok geçmiş olsun.
Aracımız belden aşağı keyfe keder boyanmıştır boş mesajlar lütfen atmayanız. Yaşı gereği illaki boya olacaktır.
Konu sahibi arkadaşa ufak bir tüyo verim bu forum ne teyzeden typerların gerçek hikayesine ulaştı tekir dağdan twingoyu havada bulur. Resim konmasa bile hatta fransada tekerini takan mühendisi bile bulur.
Arkadaş aracı ileride alacak kişi için kazalı araç aldı demesinler demek istemiş. Aslında iyi niyet göstermiş ama yanlış anlaşılmış. Forum ekşi sözlüğü aratmıyor resmen.
Arkadaş niyetini belli etmiş bence :S