Bu arada kartım miles and smiles american express
Printable View
Bu arada kartım miles and smiles american express
kredi kartı kısmı doğal.. belgradda alışveriş yaptığında yüksek ihtimal paypal türkiye değil sırbistan paypal falan varsa otomatik ona bağlanıyor yani blokajı bariyeri dolaylı yoldan atlıyor..
büyük ihtimal tahmini düşünüyorum ama paypal ödemeyi sırp yada o civardaki bankalar üstünden alıyor yada onun kredi kartı alternatif banka üstünden yapıyor ödemeyi yurtdışında olduğu için..
diğer ülkeleri bilmemde ingilizlerden en çok alışveriş yapıyorum western union falan sevmiyorlar kullanmıyor çoğu satıcı yada kullanmak istemiyor diyim.
Denedim çalıştı beyler. Kart garantiden alınma amex. Ancak paypal türkiyede iken açtığım hesapla çalışmıyor.
Burada serbia olarak açtığım çalışıyor. Ancak üye olurken burdaki tel numaramla doğrulama yaptım. +381 li
kısacası tr den olmuyor artık :)
acaba static bir ip alsak misal danimarkadan direk danimarka paypal olarak girer birde tek kullanımlık kontorlu bir hat falan alsak internet üstünden onuda girsek.. ebay hesabımıza tanımlasak çalışırmı acaba..
onu aslında en güzel sen türkiyeye geldiğinde sırp ip si bulsan ordaki hesabınla girip alış veriş yapsan anlaşılır.. ödeme onayı verirse tamamdır vermesse zaten olmaz .. ama bence %90 verir.. çünkü ha sırbistandan türkiye adresiyle alış veriş yapıp türkiyeye ürün yollatmışsın ha türkiyeden sırp ip si ile girmişsin aynı şey birinde kulağını tersden gösteriyorsun o kadar..
Yani kombinasyonu nedir bilemiyorum. Paypal serbia olarak görüyor üyeliğimi, ev iş adreslerim. Tel doğrulama gilan hepsi Sırp sadece kartım tr.
türkiyedeyken bir yerden bir sırp ip si bulsan denesen proxyle falan belli olur zaten denemelik 1 dolarlık sembolik bir şey alsan misal ebaydan ama adresin türkiye olsa proxy ip sırp olsa yollarmı acaba ..
paypal gelecekte gümrük muhabbetini 30£ ya düşürdü abiler :beuj:
şinasi .
ben kendı kartımla kendı hesabımla alısverıs yapabılıyorum