başka jantlar direksiyonlar varmıki gümrükte,haydi hayırlı olsun güle güle kullanın
Printable View
başka jantlar direksiyonlar varmıki gümrükte,haydi hayırlı olsun güle güle kullanın
TechTurkey çözdü bunuda. Yardımcı olan arkadaşa teşekkürler. Dert olmuştu valla.
Konuyu salaktan takipteydim ben de. Sevindim valla kurtarmanıza, güle güle kullanın.
öyle oldu gerçekten burada Techturkey de olmasam gitmişti.. Rover 220 Turbo Coupe Aracımız Ankara Rmg Serviste Setup ve ayar bitip jantları takılınca video resim ekliycem inş. :)
Hayırlı olsun. Süreç nasıl işledi acaba? Satışa nereden ve nasıl çıkacağını nasıl öğrendiniz?
400 liralık fiyat neye göre belirleniyor gibi..
TechTurkey her yerde yurtiçi, yurtdışı, gümrük affetmiyor. :D
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
İzmitteki mağazaya gidip de faydalı bir şeyler gören var mı? Varsa eğer İstanbuldan Sakarya'ya giderken bir gün uğrayayım ben de.
hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. bir nebze de olsa katkımız olduysa ne mutlu...
birde niye izmitte satışa çıkıyor. çok ilginç
teşekkür ederim geç gördum kusura bakmayın. jantlara gümrükte el konuldu sonrası sagolsun burdakı abi kardeşlerimizin sdayesınde oldu inanın yardımları olmasa bu insanların asla alamazdım jantları neye göre hangi şubeye yönlendırıyolar bilmiyorum sagolsun hançeri abi yardımcı oldu müsteri gibi gitti parasını ödedi 400 tl fıyat belirlemişler satın aldı bvana kargoladı. allah hepsinden razı olsun.
valla kendim almış gibi sevindim yeni okudum konuyu :) hayırlı olsun
Rover Tomcat projesi tmmlandı 1.3 bar 340 bg mustang dyno. İnş arac antalyaya gidince ilk iş jantlar takılıcak
Dogum gunu hediyendi o senin ;)
:))) dogru dedin