2005 senesinde mercedesle kaldırıma vurmuştum lastiği , aynı dediğin sorun oluşmuştu araba düz gayet stabil gidiyordu ama. direksiyon kutusu ve alt düzende bir kaç parça değişmişti rot kolu vs. vs. büyük ihtimalle aynı şey olmuş. geçmiş olsun.
Printable View
2005 senesinde mercedesle kaldırıma vurmuştum lastiği , aynı dediğin sorun oluşmuştu araba düz gayet stabil gidiyordu ama. direksiyon kutusu ve alt düzende bir kaç parça değişmişti rot kolu vs. vs. büyük ihtimalle aynı şey olmuş. geçmiş olsun.
Direksiyon kutusu fiyatlarina baktim 3000 tl civari birsey yaziyor umarim degildir. Tamire cok girmek istemiyorum ama 3000 tl ise tamirde dusunebilirim. Ne kadar sağlıklı olur?
Kutu tamiri çok sağlıklı olmuyor
Eğer durumu çok kötü ise değişmen şart
Eger cikma temiz bulamazsan kutu tamir ettir. 200-300 tl arasina yaparlar. Bir daha problem olmama garantisi olmaz ama cok buyuk bir sey olmadigi surece de sorun yasamazsin. Ben grand cherokee ye sifir taktim sonra arazide cok zorladim ve kirdim. Daha sonra tamir ettirdim, yine zorladigim yerler oldu ama problem cikmadi. Biraz kismet. Ama ihmal etme sakin.