evet heryerde var,bugün son gün...ama dilekçenizi bugün verip bayram sonrasıda yaptırabiliyorsunuz....
Printable View
evet heryerde var,bugün son gün...ama dilekçenizi bugün verip bayram sonrasıda yaptırabiliyorsunuz....
peki sadece motorlu taşıtlar vergi dairesindemi oluo yoksa vergi dairelerindende oluomu
Ben herşeyi zamanında ödüyorum, kendimi kötü hissediyorum
taşıtlarda oluyor sırf..aracının bağlı olduğu yerde...
biz az once geldik dilekce veriyorsunuz tc kimlik numarasi ve ruhsat ile gitmek yeterli. ay sonuna odeme plani cikarip yollayacaklarmis yanlis anlamadiysamda 18aya boluyorlar faizdede indirim yapiyorlar.
faizde indirim değil faizsiz ödeme yapıyorsunuz. vergi ceza affı; adı üstünde..
Nasıl anlatsam...Bendede 2 sayfa var...Dikkate alınacak sayfa uzun bir yazı var...Dairemize olan xxx vergi borcunuzun die başlıyor...O sayfadaki ödeme planı dikkate alınacak...İşallah anlatabilmişimdir...:o
işyeriiçin varmı vergi affı..?
Benim bildiğim kadarı ile tüm vergi borçlarını kapsıyor...Yüksek bir ihtimal vardır...Hatta bi arkadaşım taksitlendirdi dükkan içindi sanırım...
çok iyi olur 65 milyar vergi borcu var otoparkın 40 milyarı faiz :(
malesef bugün son gündü ama :S
uzatirlar muhtemelen bunuda
dün yaptım bende konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum uyandırdı beni:D sadece nüfus f.kopisi istediler bide dilekçe doldurdum 1 buçuk saatte bitti işlem ama bence bu olayı uzatırlar çünkü yetişmeyecek gibiydi bazı kişilerin evraklarını toplayıp bayramdan sonra falan teslim etceklerdi
uzatma olurda bırısının bılgısı olursa bıldırırse mukemmel olur arkadaslar...