Bandırmaya hayırlı(geçmiş) olsun.
Bandırmaya hayırlı(geçmiş) olsun.
xxehanemızehayırlıolsunbızdefarzetkımatkapmakıneaı rsuspansıyonstances2k vs vs artık kusacagım yemınle...
bır de 10000lerce tık, ızlenme felan...
cok ıgrenc zevke & vızyona sahıp bır güruh gelıyor arkadan. tıspıs
'Paylasalimki yenisi gelsin'
'Yeni proje icin satiliktir'
'Hanemize hayirli olsun'
'Ankara bos gecmediii'
'Temiz mal kapida durmaz'
'İlan harici satiliktir'
Diye gider boyle :D
Son moda arabasından p.ç diye bahsetmek :D
Sosyal medyada en ayar olduğum şey arabasına kestiği kurbanın resmini paylaşanlar. Allah ile kendisi arasına facebookta kaç arkadaşı varsa hepsini sokmaktan ne zevk alırlar anlamıyorum.
Onun için en güzeli hiç sosyal medya kullanmamak. Hiç bi saçmalıktan haberiniz olmuyor. Hatta hiç bi şeyden olmuyor :)
Millet şaşırdı.
Arma, yazı alıyor ''bana hayırlı olsun'' yazıyor.
Bu nedir arkadaş :beuj:
Bu hane nerde ya her giren araba alıp çıkıyor bide biz girelim ?
Ulan ben esimden dostumdan arkadasimdan sevsemde istesemde arabaskni alip kullanmiyorum millet arkadasinin arabasinin onunde bana hayirli olsun diye resim cektiriyor. Ne genis insanlar var
Hep o memleketlim olacak şahıs farz et ki başlattı bu akımı :( .
SİVASLI
Değişik insan çok yaw. Araç opsiyonludur yada kaporası alınmıştır yazarsın geçer gider.
Adam ilanı direk kaporası alınmıştır diye açıyor
Heyyyy gidi heyyyy :):)
en iticiside ankaraya sattıysa (ankara affetmedi) antalyaya sattıysa (antalya affetmedi) gibi la affetmedi nedir mk
Semtin dedikodusu! Yine mi satışa geldik! :D Aracımız ünlü modifiyeci ''ARABACİİİ'' Ünal Turan yapımıdır. amk ü.t sanki kendi elleriyle oturup araç tasarlıyor
arabasıyla konusan bı dumbuk vardı dun ınstada.
"arabam da yakısıklı, bende" tarzında bır yazıyla :D
Ben bu tür cümle kalıplarının bu türkiye çöplük sosyal medya dünyasında hemen klişeleştiğini söylemek istiyorum
Mesela bir de şey durumu var , hiçkimse tek değil anasını satayım , herkes bir ekip..
Yaptık , ettik , bilen bilir , biz , aman aman , ulan sanki herkesin kendi küçük bir aşireti var
Kimse tek değil , tek başına iş yapan yok , ben yaptım diyen yok
Herkes birinci çoğul şahıs oldu :)
hayir bide insanlar küstah,bende 17yasindayim yakinda 18 olacagim. bence en azindan buyuklerimle olan konusmalarda saygi cercevesini ayarlayabildigimi dusunuyorum.
facebookta tipo grubunda gordum bu sari uzerine siyah yazili plakalar varya cocuk asagi yukari 15yaslarinda paylasmis elle yaptim nasil olmus diye tamam buraya jadar normal istemistir yapmistir vb bi abi yazmis yasca buyuk 'guzel olmus ama gelistirebilirsin' cocukta yazmis daha iyisini yapta gorek. hayir yani yaptigi mantikli degil ARABACİİİİ yazmis kartona bide her yaptigi mantikli ve mukemmel olacakmis gibi ufak destegi bile begenmiyor. sanki hemen girip vaaaooovv bomba yazmamizi bekliyor gibiydi. hic terbiye gormuyor gibiler. ne olduysa benden sonraki neslin ve benim neslim abuk subuk apaci cocuklarla geliyor ve bunlar ehliyet alacak :)
bende şu araba başında tokalaşıp anahtar devir teslimi yapanlara ayar oluyorum amk :)
kaç araba aldım sattım sosyam medyada fotoğrafını bile çççok nadir paylaştım..boş geliyor belli bir yaştan sonra.