beyzbol sopası;) gerisi ıvır zıvır...cila süngeri,cila bezi,torpido sütü,lastik parlatıcı köpük,döşeme leke çıkartıcı,tuvalet kağıdı,3-5 tane şapka,bir adet mont,kazak hırka vs....
beyzbol sopası;) gerisi ıvır zıvır...cila süngeri,cila bezi,torpido sütü,lastik parlatıcı köpük,döşeme leke çıkartıcı,tuvalet kağıdı,3-5 tane şapka,bir adet mont,kazak hırka vs....
bagajda bir ben yokum valla.arabayı yıkatmaya götürdüğümde yıkamacı çocukların surat ifadelerinden anlayabiliyorum ne kadar kızdıklarını :)
Komple lokma ve tornavida seti (çok abartmamak kaydı ile :D). Ve de lastilk değiştirmek için eldiven...
ıslak mendil
walla çoğu zaman benzim ibrem diptedir bazen yanlış hesap yapıorum ondan dolayı sürekli
olarak 5 lt lik benzin bidonu war
gerçi uzun süredir arabanın arka tarafı sökük en iisi böle..bagajda bişey taşıyana kadar çok ii 3 tane arkın olsa yeter bence 7/24 yardım amaçlı
Islak yada kuru mendil . ;)
doğum kontrol hapı, battaniye, yedek tshirt
telefon yeterli....
GALOŞ
10 karakter taşıyorum bıde =)
havlu kagit
su
bira
findik fistik
vs...
bagajda
yangın tüpü
ilk yardım çantası -reflektör
cila çantası
1 tshirt - hırka - mont( mevsime göre ) vs
baret
şirketin broşürleri ve defterler :D
kapılarda
mendil - ıslak mendil - parfüm
kraker bisküvi vs atıştırmalık şeyler
içme suyu
iş eldiveni
torpitoda
kalem - not defteri - cd
aynada :D
nazarlık
bagajda : lastik parlatıcı, araçtaki torpido parlatıcının yedeği, 3-4 tane bez, 1.5 lt pet şişe su, 1 lt 10-40 yağ, yıldız ve düz tornavida, karton güneşlik
torpidoda : cd lens temizleyici ve bilimum cd'ler, tükenmez kalem, kullandığım parfümün 50ml'lik ufak şişesi,
kapı ceplerinde : güneş gözlüklerim, benzincinin verdiği kağıt mendil, toz bezi
kol dayama cebinde : shell smart kart, kgs, torpido parlatıcı sprey, sünger ve bez, 5-10 ytl kağıt para
Gerçekten yardımcı olmak için msj yazanlara teşekkürler.
Özellikle eldiven hiç aklıma gelmemişti. Bugün de edindim bitane ;)
Bu arada GERÇEKTEN ilgilenenler için Black & Decker'ın araçlar için özel olarak ürettiği bir takım çantası var. Belki bakmak isteyen başkaları olur ;)
Black&Decker A7142 ;)
http://www.sanalmagaza.com.tr/Images/300/45913.jpg
Bende bilimum ani yolda kalmalara karşı önlem olacak aklıma gelen her şey mevcut. Olay yerinde tamir yapabilmem için gerekli şeyler vs.
buz dolabı içimde en az hazır 6 tane bira ve 1 wodka 1 tekila bide wiski
:)
Valla yıkama ile ilgili ne arasan var;su bulduğum yerde hertürlü arabayı yıkarım; affetmem:D:D
full stock bagaj :)