N0M4dh Nickli Üyeden Alıntı
Babanıza geçmiş olsun.
Benim herhangi bir mesajımda modern tıp'ın yerine bunlar tercih edilsin diye bir mesajım yok, benim diz operasyonumun iyileşme süresinden dolayı ben bu yolu tercih ettim ki zaten o acılı süreçten sonra operasyona girmeye hazır kişinin hiç bir şey umurunda olmuyor, benim çektiğim acıları anlatmaya burada kelimeler yetmez, yaşamayan da bilemez, izlediğim ameliyat videolarından dolayı psikolojimi tahmin bile edemezsiniz.
Vebal konusu ap ayrı bir konu; ben memnuniyetimi belirtmişim isteyen gidip benim ki gibi ALTERNATİF TIBBI deneyebilir veya denemeye bilir. Bahsettiğim yer çıkıkçı rüstemin yeri değil diye zaten en başında yazmıştım, bilakis bende sizin gibi düşündüğümü de ayrıca postum da var. Kaldı ki devletin izin verdiği bir kurumun sorumluluğu (vabali) bana düşmez, tıpkı tekel bayisi gibi bir örnek, isteyen gider isteyen gitmez zararı ve faydası tamamen kişinin kendi tercihi.
Devlet izin vermiş, vergisini almış - denetlemiş, varsa bir memnuniyetsizlik pek ala gidilip dava açılabilir, ilgili kuruma (sağlık bakanlığına) şikayet edilebilir!
Sahtekar masajcıların yaptıklarını savunup savunmama konusu kişiden kişiye değişir, ilk paragrafta yazdığım gibi ben memnun kalmışım belki benim gibi o acıları yaşamaktan kurtulmak isteyen varsa faydalansın, bu risk analizini yapmak kişinin kendi kararı / tercihi.
Bahsettiğimiz yer bir apartman dairesi değil, Sivas caddesinin ortası. Sizin hangi ilde yaşadığınızı bilmem ama burada elini sallasan önemli birisinin akrabası burası küçücük bir il herkesin her şeyden haberi var, ben espri ile karışık yazmışım ne kadar nufuzlu / farklı kişilerin geldiğini bu adamlardan bir tanesinin bir memnuniyetsizliği olursa zaten bu yerin "devam etme" gibi bir durumu kalmaz.
Dünyadaki en mükemmel doktorun %100 fıtık garantili ameliyat var mı? Ben biraz da bu işlerin kader olduğunu düşünenlerdenim, doktor dizimden iyileşme süremi şu biçimimi; yere basman 1 ay, tekrar koşman 6 ay, spora dönmem "imkansız" şeklinde açıkladı.
Ben konuyu daha fazla tartışma havasına çevirmemek için susuyorum, benim de babamın başına böyle bir şey gelse bende agresif olurum fakat benim babam memnuniyetsiz oldu diye dünyadaki tüm masörler / alternatif tıp kanalları "kötü" olur muydu orasını bilemiyorum.