hal böyle olunca istediğim ekran boyutu + ssd = macbook air veya lenovo yoga 7xx o da 5binli rakamlara geliyo :)
işin özü macbook air'i almaya değer mi :D :D
Printable View
VivoBook Pro N552VW | Notebook | ASUS Turkiye
Bende n550 jk alalı 2 sene oldu kasa tasarımı birebir aynı ama içerik olarak benim kullandığımdan 3-4 gömlek üstün kesinlikle tavsiye ederim, tek eksiği ssd onuda bluray ı harddisc i söküp takıyoruz çiçek oluyor. Ben hem iş için hem oyun için baya canını alıyorum kolay ısınmıyor. Güç tasarrufuna çekince baya bayaa şarjı uzun gidiyor tavsiye ederim
asus daha önce deneyimlemediğim bi marka o yüzden hiç bi fikrim yok markayla ilgili :D
ama şu modeli buldum; işlemcidir ramdir ssd olmasıdır +ları çok fazla, muadili bir laptop 5bin küsürlerden başlıyo
ASUS UX310UQ GL399T FHD İntel Core i7-7500U 2.7 GHz 8 GB 512 GB SSD 940MX 2 GB Windows 10 Notebook Notebook
Üstünde ki işlemci 7.nesil i7 en son çıkanlardan benim kisi 5.nesil çok hızlı diyordum bu ucar ayrıca bunun üstünde ki şarjı 5. nesile göre çok çok daha az tüketir bence alınır ama ekran kartının ramı az onuda ssd kapatır heral de.
Asus çok sağlam lenova hiç bakma korelilerin en kaliteli markasından bi tanesi bence, msi, moonster düşünülmezse gerçekten tercih edilebilecek marka. dell işine pek girme kullanıpta memnun kalan görmedim daha
Dell 7950 dokunmatik ve ssd olmayan versiyonunu ekimde aldım.Sonra 120 GB Samsung Evo 850 ssd aldım memnunum.Fiyati uçtu o ayri konu.
http://m.n11.com/dell-gaming-7559-b7...-w10-P88413658
macbook air sarj konusunda sizi hiç üzmez.
Ayrıyetten ssd yi dvd rom yerine değilde orjinal hdd nin yerine takmak daha doğru olur, dvd rom'lar çoğunlukla sata2 olarak bağlı olduğundan ssd tam performans vermez, orjinal hdd sata3 olarak çalışır.(eski notebooklarda hdd'ler sata2 olarak çalışır)
Lenovo bildiğimiz IBM ve oldukça kaliteli bir üretici.
Dell ise bence en iyi iş bilgisayarı üreticisi. Örneğin Pegasus'un bütün şirket bilgisayarları Dell. MSI kullanmadım ama laptop alırken deneyimlediğim ve gördüğüm kadarıyla parasını hak etmiyor. En azından gaming serisi için öyle idi. Aynı konfigürasyonda MSI dan 3000 lira daha ucuz Acer hem MSI dan daha az ısınıyor hem de ucuz mesela.
Macbook a gelirsek sadece OS yüzünden alınır. Önce Windows mu Mac mi istiyorsunuz ona karar verin.
Ben 2 ay evvel yaklaşık 7500 liraya Windows laptop aldım şu an verip 2015 Macbook Pro almayı düşünüyorum, MacOS kullandıktan sonra Windows ziyan geliyor.
Wimdows olacaksa paylaştıklarınız arasında Dell XPS tek geçerim.
teşekkürler
daha önce hiç mac deneyimim olmadı, yani bu yüzden macOs mu yoksa w10 mu diye bi ayrım yapamıyorum ne yazıkki :/
macbookair bakıcam gibi büyük ihtimal kararım 10 kere değişti ama :D :D
bütçemi zorlamaya çalışıp pro almaya değer mi sizce retina ekran için extra 1.500 liraya ? Ayrıca tabi kasa olarak ekran kenarlıkları daha ince olduğu için kasası çok daha şık gözüküyo ama..
Bu arada kendi laptopum da satılık düşünürseniz ÖM gönderebilirsiniz, HP Folio 1040 G2 Elitebook. Baktığınız klasmanda bir laptop, güzel yanı VPro işlemcisi olması.
Intel Core i7 Vpro 5600U @ 2.60 GHz - 3.2 GHz max. 4MB Cache
8GB DDR3L 1600MHz Ram
Intel HD5500 Grafik Kartı
14" 1920x1080p Full HD Ekran - MultiTouch Dokunmatik
256GB M.2 SSD Sürücü
Parmak İzi Sensörü
2x USB 3.0 Şarj Girişi, 3G Sim Kart, 1 Display Port 1.2 , 1 MicroSD girişi
720p Webcam
Sıvı Dökülmesine Dayanıklı Oluklu Klavye
MultiTouch Mouse Pad
2.1 Dolby DTS Surround Ses Sistemine sahip hoparlörler
NFC, Bluetooth 4.0 ve WiFi için Çift Bantlı Kablosuz-AC 7265 802.11a/b/g/n/ac